facebook

Политика за защита на личните данни


С настоящата политика за защита на личните данни Ви информираме за категориите лични данни, за целите и начина на тяхното обработване, мерките за опазването им и Вашите права във връзка с това.

Услугата YAKO.BG се предоставя от САКСО ООД, ЕИК BG 117 028 813, Адрес: гр. Русе, ул. Сакар Планина 1.


  1. Какви лични данни са необходими и за какви цели?
  2. Уважаеми потребители, САКСО ООД събира лична информация за целите на обслужване на клиентите – потребители на настоящия сайт.

    При регистрация или поръчка е необходимо да въведете име, адрес, мобилен телефон, имейл и др. Тези данни са необходими с цел последващата комуникация с Вас във връзка с направени от Вас поръчки, за доставка на продукти, за обработка на плащания, относно промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги.

    При поръчка данните необходими за доставка, ще бъдат предоставени на куриерска фирма „Еконт“. Можете да се запознаете с тяхната политика за лични данни тук.

    За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме някои уеб продукти и решения за анализ, които биха могли да получат достъп до вашия IP адрес без това да ви идентифицира като физическо лице.

    САКСО ООД използва данни само за целите на предоставяне на услугата и гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели, различни от нашите, освен ако информацията се изисква от компетентен държавен орган в рамките на правомощията му по закон, или при наличието на Вашето съгласие, което ще Ви бъде поискано в електронна форма към момента на регистрация на настоящия сайт, като информацията за даденото съгласие ще се съхранява за целите на потвърждаването му.


  3. Съхранение и промяна на данните
  4. Срокът в който ще се съхраняват личните Ви данни ще зависи от срока на гаранция на продукта който сте закупили.

    Вие имате право да поискате информация, коригиране, блокиране или изтриване на данни по всяко време, за целта можете да използвате предвидените в сайта функционалности или да се свържете с нас.

    Посредством сайта Вие имате достъп до Вашия акаунт и личните данни в него по всяко време. Вие можете да извършвате проверка, промяна или изтриване на въведена от Вас информация. Достъпът до Вашия акаунт е защитен с парола. Вие носите отговорност да пазите в тайна Вашата парола. В случай че желаете да прекратите Вашия акаунт, моля да се свържете с Нас на посочените контакти.

    В случай че имате възражения във връзка със защитата на личните Ви данни, бихте могли да се свържете с надзорен орган (Комисия за защита на личните данни).


  5. Бисквитки
  6. За да функционира този уебсайт добре, съхраняваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето информация за тях можете да намерите в ПРАВИЛА ЗА БИСКВИТКИ


  7. Други
  8. За въпроси, свързани с политиката за защита на личните данни, можете да се свържете с нас на посочените по долу контакти или на контактите посочени в сайта.

    САКСО ООД, ЕИК BG 117 028 813
    Адрес: гр. Русе, ул. Сакар Планина 1
    Телефон: 0894 566 060
    Емайл: office@yakobg.com