Количка

Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 Double, Сив

Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 Double, Сив
259.00 лв.

Други разновидности

Купи на изплащане с 0% лихва

Kупи на изплащане с PBPF или TBI Pay
Kупи на изплащане с PBPF или TBI Pay Kупи на изплащане с PBPF или TBI Pay
Месечна вноска от 24.37 лв. виж схемите

Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 Double, ще осигури на вас и на вашата половинка максимални комфорт и топлинна изолация по време на сън. Подходяща е за ползване през всички сезони. Разбира се, постелка с такова тегло се пренася до лагера, къмпинга, или мястото за почивка което сте избрали, с колата. Моделът е фокусиран основно върху удобството, без никакви компромиси - 5 см плътна пяна с оформена повърхност, за още по-голям комфорт.


За материал на горната част на самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 Double, е използван матиран полиестер, който от една страна добавя приятното усещане за велур, но преди всичко увеличава триенето между спалния чувал и постелката. Поради това, няма да изпитате неприятното усещане за плъзгане по постелката, докато накрая се събудите на студената земя. Nomad 50 Double, е оборудвана с два вентила изработени от найлон, което ги прави много издържливи и перфектно уплътнени, поради частичната гъвкавост на материала. След като сте надули постелката, просто ги натиснете и те се затварят, за да можете спокойно да ги завиете. Можете да надуете постелката и само от единия вентил, тъй като не е разделена на отделни камери.

Освен класическата употреба, самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 Double може да се използва и като мека постелка за игра на вашите деца.

Ламиниране - за да се предотврати изтичането на въздух през горния материал на постелката, върху полиестерната тъкан се ламинира херметична мембрана. Ламинирането на непрекъсната мембрана вместо нанасяне на покритие, елиминира възможността за нанасяне на неравен слой покритие на местата с неравна повърхност. Това може да доведе до нанасяне на недостатъчен слой покритие и изтичане на въздух от тези зони. Използването на PU пяна с термично ламинирана мембрана (TPU) е най-качествената комбинация от материали в наши дни.

Пяна - сърцевината на всяка самонадуваема постелка, е вътрешната пяната. Постелките на PINGUIN са пълни с полиуретанова пяна, чиито отворени пори задържат въздуха и по този начин осигуряват отлични изолационни свойства. Пяната има много добра памет за форма, което допринася за бързото ѝ надуване и дори и след години на честа употреба, тя не се свива.

Вентил - за постелките на PINGUIN, целенасочено се използват найлонови вентили. Причината за използването ѝм вместо месингови вентили, е тяхната 100% плътност, поради частичната гъвкавост на материала, ниското тегло и повишената устойчивост на замръзване. Найлонът използван за вентилите, е достатъчно здрав и издържлив.

Конструкция на пяната - плътна пяна. Плътната пяна без кухини е най-удобната конструкция, с най-добрите изолационни свойства, но с цената на по-високо тегло и по-малка компактност. Постелките с този тип конструкция са подходящи за всички сезони, но поради по-високото си тегло, не са подходящи за преходи, при които всеки грам е от значение.

Техническо описание:

 • Размери - 198 x 130 x 5 см
 • Размери в сгънат вид - Ø 25 x 65 см
 • Форма - правоъгълна
 • Тегло - 3140 г
 • Конструкция на пяната - плътна пяна с оформена повърхност
 • Материал на пяната - полиуретан
 • Материал на горната част - матиран полиестер - не-плъзгащ се, TPU покритие
 • Материал на долната част - полиестер, TPU покритие
 • Материал на вентилите (2бр) - найлон
 • Ремонтен комплект
 • Калъф за съхранение и ластици за фиксиране в сгънато състояние
 • Тип - самонадуваема постелка
 • Височина - 5 см
 • Приблизителна стойност на термичното съпротивление - 5.8 RХарактеристики
МатериалПолиестер; TPU
Подходящ заМъже; Жени; Момчета; Момичета
ПродуктСамонадуваема постелка
Размери Д/Ш/В (см)198/130/5
СпортТуризъм; Къмпинг
УпотребаНа открито; На закрито
В акцияНе

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър

Потребителски кредит с 0% лихва

Промоцията важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за избрани продукти на стойност над 360 лв. при 6-месечна (само при  ПБ Лични Финанси) схема на изплащане.

Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит.

 • 0% фиксирана лихва
 • 0% ГПР
 • 0 лв. такса
 • 6-месечна схема на изплащане
 • Максимален размер на кредита до 10 000 лв.
 • Важи и за онлайн покупки
 • При покупка на продукт с 0% лихва не могат да се ползват допълнителни отстъпки

Повече информацияза  ПБ Лични Финанси:
https://www.pbpf.bg/koi-sme-nie или на телефон 0700 11 811

Потребителски кредит с 0% лихва

Промоцията важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за избрани продукти на стойност над 100 лв. до 30 000лв. при 6-месечна схема на изплащане. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит.


Видео със стъпките по кандидатстване може да видите  във видеоклипа на TBI BANK тук.
А повече информация можете да намерите във сайта на TBI BANK или на телефон 0700 17 571.

Популярни от категорията

Самонадуваема постелка PINGUIN Matrix 38 NX...Постелка PINGUIN Wave XL - ОранжевСамонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 NX...Надуваема постелка PINGUIN Skyline XL...Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 75 NX - Kа...
Самонадуваема постелка PINGUIN Matrix 38 NX Постелка PINGUIN Wave XL - Оранжев Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 NX Надуваема постелка PINGUIN Skyline XL Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 75 NX - Kаки
PINMat 38 NXPIN81721AW-2PIN0323AWPIN902xlPIN0723SS-2
Цена 139.00 лв. 147.00 лв. 159.00 лв. 162.00 лв. 189.00 лв.
Рейтинг
Дължина (см) 200
Материал Полиестер; Термополиуретан RipStop Nylon Полиестер; Полиуретан Полиестер Полиестер; Полиуретан
Продукт Самонадуваема постелка Постелка Постелка Надуваем дюшек Постелка
Спорт Къмпинг Къмпинг Туризъм; Къмпинг Туризъм; Къмпинг Туризъм; Къмпинг
Цвят Оранжев Каки
Ширина (см) 65 63
В акция Не Не Не Не Не