Количка

Соларен душ CAO camping 10 л

Соларен душ CAO camping 10 л, голям отвор със запушалка за бързо и лесно напълване, кранче за спиране и пускане на водата.


Техническо описание:

  • Вместимост на резервоара 10 л
  • Голям отвор със запушалка за бързо и лесно напълване
  • Въже с кукичка за лесно закачане
  • Кранче за спиране и пускане на водата
  • Материал - полиетилен в черен цвят, за по добро поглъщане на слънчевата енергия

Инструкции за употреба: Поставете пластмасовата дръжка в предназначения за целта канал. Напълнете меха с вода през отвора с капачка. Оставете на слънце с черната част нагоре. За по-дълъг живот на душа, препоръчително е да не се оставя продължително време пълен във висящо положение, а легнал на земята. Не използвайте без пластмасовата дръжка!!!

Характеристики
Материал Полиетилен
Подходящ за Мъже; Жени; Момчета; Момичета
Продукт Соларен душ
Спорт Къмпинг
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Спален чувал Hi-Tec Spawn е пригоден да се използва дори при екстремни условия. Конструкцията тип "мумия" гарантира максимална изолация срещу студ и в..
97.00 лв.
Канче PINGUIN Mug е термо чаша, изработенa от неръждаема стомана, с пластмасов капак и сгъваеми дръжки.Техническо описание: Термо чашаМатериал: нер..
13.00 лв.
Предназначен за обединяване с колани за седнало положение NAVAHO SIT, FALCON, FALCON ASCENT and SEQUOIA SRT • С него седалките NAVAHO SIT и FA..
234.00 лв.
Туристически чайник PINGUIN Kettle X е къмпинг чайник с топлообменник. Вместимостта на съда е 0.7л. Чайникът е изработен от алуминий с анодизирана пов..
42.00 лв.
Чорапче за газови лампи PROVIDUS - консуматив, който трябва винаги да имаме в туристическата раница.Техническо описание:Консуматив за газова лампаСъвм..
5.00 лв.
Сгъваема туба за вода VANGO  с вместимост от 15 л с удобен кран. Сгъваем пластмасов контейнер за пренасяне и съхранение на водаКо..
19.00 лв.
Сгъваема туба за вода VANGO  с вместимост от 12л. с удобен кран. Възможността да се сгъва я прави удобен и желан туристически аксесоар.Пластмасов..
19.00 лв.
Соларен душ KingCamp, е с голям отвор със запушалка за бързо и лесно пълнене. Материал - полиетилен в черен цвят, за по-добро поглъщане на с..
20.00 лв.
Соларен душ YATE, е неизменна част от екипировката за къмпинг. Тъмният материал привлича слънчевата светлина и водата се загрява. На пряка слънчева св..
22.00 лв.
Популярни от категорията
Адаптер за газова бутилка PINGUIN Адаптер за газова бутилка PINGUIN 220 g New green Соларен душ CAO camping 10 л Газова бутилка PINGUIN 450 гр Алуминиева дръжка за съдове YATE
Адаптер за газова бутилка PINGUIN Адаптер за газова бутилка PINGUIN 220 g New green Соларен душ CAO camping 10 л Газова бутилка PINGUIN 450 гр Алуминиева дръжка за съдове YATE
PIN66619 PIN86619 CAO 1511 7634 YSS00585
Цена 12.00 лв. 12.00 лв. 13.00 лв. 13.50 лв. 13.51 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже; Жени Мъже; Жени; Момчета; Момичета Мъже; Жени
Продукт Адаптер за газова бутилка Адаптер за газова бутилка Соларен душ Газова бутилка Съдове
Тегло 0.050 0.598 0.030