Количка

Бойни спортове

Бокс, карате, свободни боеве и други бойни изкуства.

Производител: inSPORTline Код: IN 3511
Бързо въже за скачане inSPORTline с възможност за регулиране на дължината. Тежък кабел способстващ за бързо въртене.Ергономично оформени ръкохватки Въже за скачане с въртящи се ръкохваткиМатериал - PVCДължина - 290 смВъзможност за регулиране на дължината..
11.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 810
Боксови ръкавици SPARTAN естествена кожа с закопчавене чрез широка велкро лента. Отлята пяна в калъп под анатомична форма с висока плътност, за оптимален ефект от удара. Материал - естествена кожа обработена без излишни гънки. Перфорации, за отвеждане на влагата от потта от страна на дланта. Различн..
69.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 5673
Висококачествени ръкавици, подходящи за начинаещи и средно напреднали във всички контактни спортове, предназначени предимно за тренировки с боксова круша. Ръкавиците са изработени от синтетична кожа и еластична лента за пристягане в зоната на китката. Вентилационните отвори на дланта осигуряват опти..
47.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1171
Боксов бинт за ръце SPARTAN е предназначен да фиксира и укрепи китката при бойните спортове с удари. Закопчаването е чрез с Velcro® дължината на лентата за бокс е 3м.Техническо описание: Бинт за ръце с лека лонгация, предназначен за бокс и други бойни спортовеЧифтПристягане с Velcro®И..
11.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 17759
Боксови ръкавици inSPORTline Creedo са идеални както за начинаещи, така и за опитни боксьори, боксовите ръкавици inSPORTline Creedo са висококачествени боксови ръкавици, подходящи за всички видове бойни спортове. Изработени от изкуствена кожа, ръкавиците разполагат с широка лента за велкро. Вентилац..
67.00 лв.