Количка

Ръкавици

Ръкавици за спаринг и свободни двубои, уредни ръкавици.

Производител: Spartan Код: SP 810
Боксови ръкавици SPARTAN естествена кожа с закопчавене чрез широка велкро лента. Отлята пяна в калъп под анатомична форма с висока плътност, за оптимален ефект от удара. Материал - естествена кожа обработена без излишни гънки. Перфорации, за отвеждане на влагата от потта от страна на дланта. Различн..
69.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 5673
Висококачествени ръкавици, подходящи за начинаещи и средно напреднали във всички контактни спортове, предназначени предимно за тренировки с боксова круша. Ръкавиците са изработени от синтетична кожа и еластична лента за пристягане в зоната на китката. Вентилационните отвори на дланта осигуряват опти..
47.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13586
Ръкавици за тренировки и ММА inSPORTline Tigerpaw са универсални ръкавици, подходящи за разнообразни упражнения и бойни изкуства, като например боксова тренировка, фитнес тренировка, вдигане на тежести и т.н. Твърдата Gel-Tech подплата защитава кокалчетата и пръстите, като по този начин защитавате р..
39.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 17759
Боксови ръкавици inSPORTline Creedo са идеални както за начинаещи, така и за опитни боксьори, боксовите ръкавици inSPORTline Creedo са висококачествени боксови ръкавици, подходящи за всички видове бойни спортове. Изработени от изкуствена кожа, ръкавиците разполагат с широка лента за велкро. Вентилац..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1863
Боксови ръкавици inSPORTline, подходящи за тренировки при начинаещи и средно напреднали в контактни спортове като муай - тай, бокс и кик - бокс.Техническо описание:Материал - синтетична кожа, подлежаща на измиване с водаПълнеж - памукПалеца е прикрепен към ръкавицатаШирок маншетЗатваряне - лента с в..
39.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 5670
Висококачествени боксови ръкавици, подходящи за тренировки при начинаещи и средно напреднали във всички контактни спортове. Изработени са от синтетична кожа и  лента с великро за пристягане в зоната на китката. Вентилационните отвори на дланта осигуряват оптимално проветряване и намаляване на т..
67.00 лв.
Производител: Everlast Код: sp 6000
Боксови ръкавици EVERLAST ( 8 - 14 oz ), подходящи за интензивни тренировки. Специалната пяна и технологията на палеца допринасят за максимална защита на ръцете по време на тренировка.Технически характеристики:Състав: външна част – полиуретан, вътрешна част – полиестер, подложка – пяна.Размери: 8oz,..
71.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1119
Лапи за бойни спортове SPARTAN са комплект лапи за посрещане на удари с боксови ръкавици, използвани в обучението и тренировки. Изработени от естествена кожа пълни с пяна, която абсорбира шокове удари. Може да се използва и в други контактни спортове.Техническо описание:Лапи за посрещане и трениране..
74.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1170
Висококачествени боксови ръкавици SPARTAN Top - Ten изработени от естествена кожа, с надеждно и здраво закопчаване с велкро. Техническо описание:Материал - естествена кожа (козя)Отлята пяна с висока плътност, за оптимално омекотяванеПодсилена подложкаПристягане - широк маншет от Velcro с еластичн..
76.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1173
ММА ръкавици SPARTAN от естествена кожа са здрави и устойчиви ръкавици за спаринг и директен сблъсък в MMA боевете. Широкия маншет дава стабилност на китката и предпазва от изкълчване.Техническо описание:Външни материали - изработени от естествена кожаВътрешен материал - изработен от висококачествен..
63.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 813
Боксови ръкавици SPARTAN 813 са висококачествени, изработени от здрав винил, с надеждно и здраво закопчаване с велкро.Техническо описание: Материал - винилОтлята пяна с висока плътност, за оптимално омекотяванеПодсилена подложкаПристягане - широк маншет от Velcro с еластична зона, за ..
52.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 812
Боксови ръкавици SPARTAN 812 са висококачествени, изработени от здрав винил, с надеждно пристягане с велкро.Техническо описание: Материал - винилОтлята пяна с висока плътност, за оптимално омекотяванеПодсилена подложкаПристягане - широк маншет от Velcro с еластична зонаЗоната на длант..
52.00 лв.
Производител: Spartan