Количка

Тренажори, чували, бързи круши

Боксов чувал - предлагаме ви богата гама боксови чували и бързи круши. Направете тренировката по-приятна с нашите аксесоари и уреди за бокс и бойни спортове на едни от най-добрите производители. Високо качество на достъпна цена.

Производител: inSPORTline Код: IN 6240
Планка за боксов чувал inSPORTline е универсална, кръстата планка, подходяща за таванно закачване на боксов чувал и мулти-тренировъчни уреди.Техническо описание:Размери - 200 x 200 ммКомплекта включва - 4 рамена, 4 винта, 4 изключително здрави дюбелаДиаметър на отворите - 50 ммДебелина на отворите -..
22.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16690
Планка за боксов чувал inSPORTline Revolva с ротационен държач за прикрепяне към таван. Комплектът съдържа всички части, необходими за монтиране към тавана. Състои се от таванна планка, четири анкерни болта и карабинер.Техническо описание:Планка с ротационен държач за прикрепяне към таванПакетът вкл..
21.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1232
Треньорска лапа SPARTAN Punch - Pad е необходим тренировачен аксесоар. Пада позволява да се тренира бързината и точността на удара във всички бойни спортове. Изработен от естествена кожа оцветена в червено. Вложка / пълнеж с висока плътност, отлично абсорбиращ ударите. Подходяща за трениране на уда..
74.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6242
Стойка за боксов чувал inSPORTline е здрав държач, изработен от висококачествена стомана. Размери на профила 4 х 4 см гарантират максимална издръжливост на държача. Стойката е окачена на метални плочи, които са закрепени към стената с винтове, което прави държача лесно да се завърти на желаната..
82.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1119
Лапи за бойни спортове SPARTAN са комплект лапи за посрещане на удари с боксови ръкавици, използвани в обучението и тренировки. Изработени от естествена кожа пълни с пяна, която абсорбира шокове удари. Може да се използва и в други контактни спортове.Техническо описание:Лапи за посрещане и трениране..
74.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1243
Боксова бърза круша inSPORTline SR7604 е предназначена за монтаж на стена или колона. Техническо описание:Изработена от висококачествени материали, тази бърза боксова круша е отлично решение за тренировки в по-малки пространства и при домашни условияМатериали - стомана, лакирана черна конзолаМатериа..
161.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16698
Стенна конзола за боксов чувал inSPORTline Galhook с форма на бесилка е здрава конструкция, изработена от висококачествена стомана. Профилът с размери 4 x 2 см и с три арматурни пръта прави тази конзола изключително издръжлива. Конзолата е подходяща за монтаж върху всички видове стени (тухлени и др...
169.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1104
Класическа бърза боксова круша от естествена кожа ръчно шита  • Материал - 100% естествена кожа • Бутилов плондер   * Предлага се без поставка и закрепващи материали..
63.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5502
Боксов чувал inSPORTline 40-80 кг с него можете да тренирате различни техники и удари. Боксов чувал inSPORTline, направена от здрав PVC материал. Боксовият чувал може да тежи от 40 кг до 80 кг. Боксов чувал inSPORTline 40-80 кг е подходящ за бокс, кикбокс и други спортове. В комплект с чувала са вкл..
189.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20148
Боксов тренажор inSPORTline SB2135 ви позволява да тренирате бързина, точност и сила на удара / ритането. Можете да тренирате самостоятелно или по двойка. Този боксов тренажор ще ви помогне да подобрите физическата си активност и да освободите стреса. Боксов тренажор inSPORTline SB2135 е подходящ за..
480.00 лв.
Чучело за борба и бойни спортове MAXIMA, 170 см
Доставка 14 дни
Производител: Maxima Код: 310721
Чучело за борба и бойни спортове MAXIMА е вид тренажор за бойни спортове. То спомага за подобряването на различни видове специфични техники и движения за всеки един стил борба или бойни изкуства. Чучелото е изработено от висококачествени материали за максимална дълготрайност. Предвидена ..
165.00 лв.
Стойка за боксов чувал inSPORTline Galgis
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 16697
Стойка за боксов чувал inSPORTline Galgis, предназначена за монтиране на боксов чувал на шведска стена. Изработена от висококачествена прахово боядисана стомана. Тази стойка е изключително стабилна с три укрепващи лоста с профил 4х2 см. Стойката се монтира към шведски стени, посредством куки и ..
193.00 лв.