Количка

Вело аксесоари

Велосипедни принадлежности и аксесоари.

Производител: inSPORTline Код: IN 16442
Безжичен блутут говорител inSPORTline Skillex е лесно преносим, ​​безжичен високоговорител, който ви позволява да слушате любимата си музика по време на пътувания и / или дейности на открито. Независимо от компактния си размер, това е мощен високоговорител с отлично качество на звука. Благ..
55.00 лв.
Производител: W-Tec Код: IN 18931
Боне W-TEC Headwarmer е изработено от еластична 100% полиестер материя. Това е един модерен аксесоар, подходящ за широка гама от зимни спортове. Прилепва перфектно към формата на главата. Термо бонето осигурява високо ниво на комфорт и предпазва лицето от ожулвания и студ. Мекият флийс е матери..
19.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT2320AW
Боне маска HI-TEC Balaclava PB е универсално, перфектно за всякакви дейности на открито: спорт, ски, катерене и туризъм. Материята е дишаща и не дразни кожата. Балаклавата предпазва главата и лицето от студения въздух, без да ограничава свободното дишане и движение. Еластичният материал и анатомична..
10.00 лв.
Производител: Iguana Код: IG1020AW
Боне маска IGUANA Askja W е универсално, перфектно за всякакви дейности на открито: спорт, ски, катерене и туризъм. Материята е дишаща и не дразни кожата. Балаклавата предпазва главата и лицето от студения въздух, без да ограничава свободното дишане и движение. Еластичният материал и анатомична..
28.00 лв.
Производител: Iguana Код: IG0920AW
Боне маска IGUANA Askja е универсално, перфектно за всякакви дейности на открито: спорт, ски, катерене и туризъм. Материята е дишаща и не дразни кожата. Балаклавата предпазва главата и лицето от студения въздух, без да ограничава свободното дишане и движение. Еластичният материал и анатомичната крой..
28.00 лв.
Производител: Lasting Код: BOLA-9090
Боне маска LASTING Bola е изработена от естесвена мериносова вълна, надеждно защитава лицето и чевствителните зони от вятър и студ. Мериносовата вълна притежава отлична паропропускливост, осигурява максимален комфорт поради високата си влагопреносимост. Термо бонето е с плоски шевове. Материята не д..
44.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2119SS-2
Вело светлина MARTES Cliplight Aku е универсален аксесоар за велосипеди. Тя е устойчива на удари. Продуктът е изработен от здрав материал и съдържа четири мощни LED диода. Той е стри режима на действие: непрекъсната светлина, пулсираща светлина и стоп сигнал, които могат да се използват взаимозаменя..
17.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2219SS-1
Вело светлина MARTES Lanelight осигурява добра видимост при управление на велосипед по слабо осветени улици, паркови алеи и горски пътеки. Отличава се с правилно подбрана светлинна гама и добър фокус на светлината. Моделът работи в три режима, така че можете да осветявате оптимално пространството за..
26.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR4046
Вело светлината Martes Verme е с 2 х 2 LED диода и прави велосипедиста видим по всяко време на деня.Технически характеристика: червена светлина бяла светлина3 функции на работаматериал - Силикон2 х 2 LED диода..
6.00 лв.
Производител: Meteor Код: M23900
Вело чантичка METEOR е предназначена да бъде монтирана под седалката на велосипеда. Монтажа и демонтажа е много бърз и лесен. Изработена от непромокаема материя защитава добре багажа. Голямо обемно отделение, затворено с цип. Чантата е снабдена с допълнителни дръжки за различни цели, един караб..
26.00 лв.