Количка

Вело раници и чанти

Разнообразни вело раници и чанти, подходящи за колоездене, вело туризъм, ползване в ежедневието или за кратки излети. Раниците са различни по големина, дизайн и съчетание на цветове. Предлаганите продукти са на известните марки IQ, HI-TEC, PINGUIN

Производител: Martes Sport Код: MAR3519SS
Вело раница MARTES Bienne е подходяща за бягане, колоездене, фитнес, ежедневие. Раницата е функционална и ви позволява пренасяне на лични вещи. В нея можете да поставите храна, вода и яке. Ергономичните презрамки прилягат нежно върху раменете, без да ограничават свободата на движение. Допълните..
28.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ7
Вело чанта IQ PAXTON TRIANGLE e малка практична вело чанта за най необходимите вещи, която се монтира на рамката на велосипеда. Направена от висококачествен синтетичен материал, който не пропуска вода. Предно капаче с прозрачен прозорец. Техническо писание:Капацитет - 2 литраТегло - 0..
21.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ6
Вело чанта IQ Paxton Pannier е практична чанта за велосипеди, благодарение на която можете да слагате всичко, което ви трябва, докато сте с любимия си велосипед. Техническо писание:Едно просторно отделениеДва странични, мрежести джобаБързо и лесно се монтира към багажника на велосипедаУдоб..
47.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ10
Вело  чанта IQ Paxton Saddle e изработена от здрав материал с висока устойчивост на износване и триене. Ръбовете на чантата са допълнително подсилени. Тя е със здрави ципове, удобни дръжки и е идеална за съхранение на лични вещи, пари, мобилен телефон или ученически пособия. Вело чанта IQ ..
17.00 лв.
Производител: IQ Код: MAR4053
Вело чанта MARTES Dares e изработена от здрав материал с висока устойчивост на износване и триене. Вело чанта MARTES Dares е компактна  с модерен  дизайн и е подходяща за съхранение на лични вещи, документи.Техническо описание:Цвят - черен / синРазмери - 11 х11 х 17 смОбем - 2 лТ..
10.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR4005
Вело чанта MARTES Vardo е полезен аксесоар за всеки велосипедист. Чантата се затваря с водоустойчив цип. Тя се прикрепя към релсите под седлото и облегалката на седалката. Основното отделение е изработено от полиестер. Предвиден е малък мрежест джоб за лични вещи. Чантата е проектирана с ленти с вел..
14.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT16148
Раница HI-TEC Berre 7 л е атрактивна раница в електриков зелен цвят, с оранжеви орнаменти. Тя е предназачена за колоездене, бягане, или за еднодневни разходхи сред природата. Раницата е изработена от лек и здрав материал и разполага с една основна камера, преден джоб с вертикален цип, кръстен и гръд..
65.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT150131
Раница HI-TEC Tyber 3 л, висококаюествен Rip-Stop полиестер, кемълбек, дишащ гръб.Техническо описание:Материал - Rip-Stop полиестерОбем - 3 лХидратираща система в окомплектовката - кемълбек 1.5 лОтвор на лявата презрамка за хидратиращата система Размери на основното отделение - 43 х 27/16 ..
71.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ1
Раница IQ Bevisible, изработена от изцяло светлоотразителен материал.Техническо описание:Обем - 20 лИзработена от изцяло светлоотразителен материалПредназначена за тези, за които добрата видимост след залез слънце е приоритетПодходяща за колоездене, кратки преходи сред природата и за ежедневно ползв..
94.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN1018
Раница PINGUIN Flux е предназначена за фрийрайд велосипедистите. Просторната основната камера е подходяща за съхранение на протектори, дрехи, или друга част от необходимата екипировка. Здравата и комфортна система за гърба играе ролята и на протектор за гърба. Подвижният крстен колан е с мрежести дж..
127.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN1019
Раница PINGUIN Flux е предназначена за фрийрайд велосипедисти. Просторната основната камера е подходяща за съхранение на протектори, дрехи, или друга част от необходимата екипировка. Здравата и комфортна система за гърба играе ролята и на протектор за гърба. Подвижният кръстен колан е с мрежести джо..
127.00 лв.