Количка

Водни спортове

Тук може да намерите разнообразие от принадлежности за водни спортове - плуване, гмуркане, шнорхелинг и др.

Наличност: наличен Код: MAR2319SS
Плувна шапка MARTES Monosili, осигуряваща комфорт по време на тренировка в басейна. Универсалният модел Monosili е изработен от висококачествен еластичен силикон. Лесно се адаптира към формата на главата, лесно се поставя и сваля, не дърпа косата неприятно и не компресира кожата. Контрастиращите ком..
6.00 лв.
Наличност: наличен Код: MAR1919SS
Плувна шапка MARTES Multisili, осигуряваща комфорт по време на тренировка в басейна. Универсалният модел Multisili е изработен от висококачествен еластичен силикон. Лесно се адаптира към формата на главата, лесно се поставя и сваля, не дърпа косата неприятно и не компресира кожата. Контрастиращите к..
7.00 лв.
Наличност: наличен Код: MAR10
Плувна шапка от ликра MARTES Canty е бързосъхнеща плувна шапка с модерен дизайн. Материята позволява дишане на главата. Перфектно приляга на формата на главата.Техническо описание:Осигурява защита, удобство и комфортПодходяща за възрастни и децаЛека и лесно разтегаема материяВисококачествена ликраМа..
6.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW1801IG
Плувна шапка AQUAWAVE Fasto black е висококачествена силиконова плувна шапка със семпъл дизайн и атрактивен цвят. Материята е еластична и устойчива на хлорирана вода. Подходяща за професионални и начинаещи плувци.Техническо описание:AquaWave плувна шапка за възрастниУсъвършенстван дизайнЕластична ма..
11.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW1919SS
Плувна шапка AQUAWAVE Primo е висококачествена силиконова плувна шапка, семпъл дизайн и атрактивен цвят. Материята е еластична и устойчива на хлорирана вода. Подходяща за професионални и начинаещи плувци.Техническо описание:Плувна шапка за възрастниУсъвършенстван дизайнЕластична материяМаксимал..
6.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW16020-1
Комфортните плувни очила AQUAWAVE Falcon ще Ви осигурят добра видимост и защита на очите в открити и закрити басейни. Силиконовите уплътнения точно прилягат към формата на лицето и ефективно предотвратяват навлизането на вода в очите. Деликатният материал не притиска или дразни кожата. Лещите с UV ф..
19.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW16024-3
Очила за плуване AQUAWAVE Swan осигуряват отлична видимост и защита за очите под водата. Те са подходящи както за плуване в басейн, така и в открити води. Силиконовите уплътнения и гъвкавата рамка се приспособяват към формата на лицето, като предотвратяват влизането на вода в очите.  Моделът е ..
18.00 лв.
Наличност: наличен Код: MAR21765
Плувни очила MARTES Gurami Jr осигуряват на вашето дете добра видимост под водата. Благодарение на тях очите на детето ви ще са защитени от хлорираната или солена вода. Меките силиконови уплътнения ефективно предотвратяват навлизането на вода в очите, а деликатният материал не дразни и не прити..