Количка

Басейни

Наличност: наличен Код: SP 51121
Детски надуваем басейн BESTWAY Play Pool е чудесен начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни. Басейнът е с три надуваеми ринга, което го прави бърз и лесен за надуване и ползване. Детски надуваем басейн BESTWAY Play Pool е изработен от здрав, предварително тестван винил.Техническо описа..
49.00 лв.
Наличност: наличен Код: SP 57241
Детски надуваем басейн Bestway My first Fast Set Pool е подходящият начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.Ако детето Ви е вече на възраст на или над 2 години и все още не сте решили с какво да го зарадвате в топлите летни дни, то това е Вашият правилен и надежден избор.Със..
32.00 лв.
Наличност: наличен Код: SP 54118
Детски надуваем басейн Bestway 54118 е подходящият начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.Дизайнът му е изключително весел, с анимирани морски животни.Детски надуваем басейн Bestway 54118 е лесен за ползване и почистване, снабден е с дренажен клапан, от който бързо и л..
61.00 лв.
Наличност: наличен Код: SP 55031
Детски басейн BESTWAY Odyssey е лесен за ползване и съхранение.Стените му са твърди, изработени от здрав PVC материал, за да гарантира сигурност по време на игра.Дъното на басейна е с винилово покритие с UV устойчивост.Детски басейн BESTWAY Odyssey е с изключително весел дизайн, с анимиран..
52.00 лв.
Наличност: наличен Код: SP 55001
Детски басейн BESTWAY Diosaur е лесен за ползване и съхранение. Стените му са твърди, изработени от здрав PVC материал, за да гарантира сигурност по време на игра. Дъното на басейна е с винилово покритие устойчиво на UV лъчи.Техническо описание:Материал: PVCUV защитена материяРазмери на басейна..
45.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 51110
Надуваем детски басейн Bestway със сенник е чудесен начин да зарадвате най-малките любители на водни забави. Изработен от здрав, предварително тестван винил, надуваем детски басейн Bestway със сенник гарантира сигурност по време на игри. Освен това, басейнът е снабден и със сенник, който да предпази..
48.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 57376
Надуваем басейн с филтърна помпа BESTWAY Fast Set 396 перфектен избор за цялото семейство. Изключително бърз и лесен начин на монтаж и съхранение. Единствено горният пръстен има нужда от надуване, тъй като тялото на басейна е изработено по специален начин, който го повдига по време на пълнене с вода..
238.90 лв.