Количка

Басейни

В категория Басейни ще откриете богат избор на артикули, подходящи за големи и за малки. Предлагаме надуваеми басейни и басейни с конструкция в широк диапазон от размери.

Басейнът и нужните за него аксесоари са най-добрия и приятен начин за забавление през горещите летни дни. Купувайки който и да е от типовете, Вие ще зарадвате както най-малките членове на семейството си, така и по-възрастните. Все пак, за истинските любители за водни забави няма възрастови граници. А най-хубавото от всичко е, че всички тези приятни емоции може да ги изживеете у дома със семейството или да поканите своите приятели на барбекю край басейна.

В следващите редове ще Ви дадем необходимата информация как да изберете правилния басейн, за неговата поддръжка, други полезни съвети и разбира се, защо да го закупите точно от нашата платформа Yako.bg

Как да изберете подходящия басейн?

При избора на басейн има няколко фактори на които трябва да обърнете внимание. Сред тях са наличната дворна площ която може да отделите за поставянето му, за да може да прецените с какви размери да бъде.

Следващата важна стъпка при избора е, дали в семейството има малки деца, ако има то бихме Ви препоръчали басейнът да има стълба, защото това ще гарантира безопасното влизане и излизане в и от него. Трябва да се отдели специално внимание и на хигиената, почистването и поддръжката на водата. Ако продуктът се ползва всекидневно и от цялото семейство, ние Ви препоръчваме да изберете басейн, който е в комплект с филтърна помпа, или ако няма такава, то може да я закупите отделно. Това не е всичко, за максимална защита от бактерии и отлична хигиена е желателно да закупите и плаващ диспенсър за хлорни таблетки. Както знаем, хлорът е сред най-предпочитаните и безопасни дезинфектанти. Най-голямото предимство при ползването на диспенсър е, че той регулира дозирането на препарата и няма да се получи предозиране. Следващият въпрос, който може би си задават много от Вас е, дали градинският басейн няма да бъде опасен за съвсем малко дете. Тук най-важно е да осъзнаем, че ние, като родители сме единствените отговорни за безопасността на децата си. Разбира се, дете на две, три години, дори и повече е недопустимо да бъде оставяно само в градински басейн, дори и да бъде с всички предпазни средства. Затова ние Ви предлагаме специални басейни, за всеки етап от възрастта на детето, за да може Вие да бъдете спокойни, а децата Ви щастливи.

Идва ред и на типовете басейни, ето и техните разновидности и подразновидности:

Детски басейни:

 • Надуваем 
 • Надуваем със сенник
 • Надуваем от типа Плей център, снабден с пързалка и други видове игри.
 • Детски басейн с твърди стени
Детски басейн 
Детски басейн

Градински басейни:

 • Надуваем басейн без филтърна помпа
 • Надуваем басейн с филтърна помпа
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа, стълба и покривало
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа, стълба, покривало и подложка
Градински басейн 
Басейн yako.bg


Полезни съвети относно ползването и поддръжката на басейн

Преди да въведете в експлоатация своя басейн, трябва да изберете правилното място за него. То трябва да бъде слънчево, за да може бързо и лесно да се стопля водата. Трябва да бъде далеч от иглолистни дървета или храсти, за да избегнете нежелано спукване. Трябва добре да почистите и заравните мястото, като отстраните всички твърди предмети. За по-голяма сигурност Ви препоръчваме да използвате специална подложка.

Когато започнете сглобяването/надуването на басейна е много важно да следвате стъпките в инструкциите, защото всеки вид може да има специфичен начин на сглобяване или надуване.

Ако сте преминали стъпките с подготовка на мястото, сглобяването или надуването на продукта, то идва ред и на най-приятната част, неговото ползване. Сигурни сме, че тази стъпка е пределно ясна на всеки един от Вас и няма да Ви губим времето с нея. Само не забравяйте да отделяте необходимото време за цялостно почистване на басейна и водата. Това може да стане с някой от комплектите ни за почистване, които са изключително лесни за ползване и гарантират оптимален ефект. Поддържайки басейна чист ще сте спокойни, че Вие и любимите Ви хора, няма да бъдат застрашени от нежелани инфекции.

Когато забавата в приключи, не забравяйте да сложите и покривалото. То е много важно, защото ще предпази водата от нежелано замърсяване с листа, насекоми и мръсотия.

Защо да закупите басейн от Yako.bg?

 • Басейн от Yako.bg: Оптимално съотношение между качество и цена – ние предлагаме именно това на своите клиенти. Работим с утвърдени в световен мащаб производители, които са доказали качеството и надеждността на своите продукти. В същото време се стараем да предлагаме цени, адекватни за българския пазар и достъпни за максимално широк кръг от потребители.
 • Басейн от Yako.bg: Гаранция - предлагаме гаранция, с която при поява на проблем или пък характеристики, които не отговарят на описанието, продуктът може да бъде сменен веднага.
 • Басейн от Yako.bg: Разнообразна гама - ние ще Ви предложим богато разнообразие от басейни. Ще Ви предложим такива за малки и големи, надуваеми или сглобяеми и най-важното, разнообразие от размери, така, че да намерим точният за Вашата градина.
 • Басейн от Yako.bg: Професионална консултация - разбира се, ако имате нужда от професионална консултация, екипът на магазини Яко винаги ще бъде насреща, по имейл, телефон или във физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе.

Басейн от Yako.bg – за гарантиране на вашия комфорт и безопасност по време на водните забави у дома.

Наличност: Наличен Код: SP 57241
Детски надуваем басейн Bestway My first Fast Set Pool е подходящият начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.Ако детето Ви е вече на възраст на или над 2 години и все още не сте решили с какво да го зарадвате в топлите летни дни, то това е Вашият правилен и надежден избор.Със..
32.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 55001
Детски басейн BESTWAY Diosaur е лесен за ползване и съхранение. Стените му са твърди, изработени от здрав PVC материал, за да гарантира сигурност по време на игра. Дъното на басейна е с винилово покритие устойчиво на UV лъчи.Техническо описание:Материал: PVCUV защитена материяРазмери на басейна..
45.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 51110
Надуваем детски басейн Bestway със сенник е чудесен начин да зарадвате най-малките любители на водни забави. Изработен от здрав, предварително тестван винил, надуваем детски басейн Bestway със сенник гарантира сигурност по време на игри. Освен това, басейнът е снабден и със сенник, който да предпази..
48.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 57376
Надуваем басейн с филтърна помпа BESTWAY Fast Set 396 перфектен избор за цялото семейство. Изключително бърз и лесен начин на монтаж и съхранение. Единствено горният пръстен има нужда от надуване, тъй като тялото на басейна е изработено по специален начин, който го повдига по време на пълнене с вода..
238.90 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 57289
Комплект надуваем басейн с филтърна помпа BESTWAY Fast Set 457 e перфектният избор за цялото семейство. Изключително бърз и лесен начин за ползване и съхранение. За по-голяма сигурност при влизане и излизане от басейна, в комплекта има включена и стълба.Единствено горният пръстен има нужда..
519.90 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 57270
Комплект надуваем басейн с филтърна помпа BESTWAY Fast Set e перфектният избор за цялото семейство.Изключително бърз и лесен начин за ползване и съхранение.Единствено горният пръстен има нужда от надуване, тъй като тялото на басейна е изработено по специален начин, който го повдига по време на ..
122.90 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 53067
Детски надуваем басейн Bestway с пързалка е чудесен начин за забава на малките любители през топлите летни дни. Басейнът е изработен от здрав и устойчив на слънчеви лъчи PVC материал. С този басейн, Вие гарантирате на детето си сигурност по време на игра и много щастливи дни през лятото.Детски надув..
94.90 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 51121
Детски надуваем басейн BESTWAY Play Pool е чудесен начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни. Басейнът е с три надуваеми ринга, което го прави бърз и лесен за надуване и ползване. Детски надуваем басейн BESTWAY Play Pool е изработен от здрав, предварително тестван винил.Техническо описа..
49.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 57397
Детски надуваем басейн Bestway Octopool е чудесен начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.С интересния си дизайн и четирите надуваеми пипала на октопод, басейнът ще бъде интересен за Вашето дете. А за още по-голямата забава,  в две от пипалата има вградени пръскачки, който м..
111.90 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 91066
Детски надуваем басейн Bestway Minnie е чудесен начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.Басейнът е с три надуваеми ринга, което го прави бърз и лесен за надуване и ползване.Детски надуваем басейн Bestway Minnie е изработен от здрав, предварително тестван материал, Винил.Техническ..
28.90 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 91015
Детски надуваем басейн Bestway Mickey Play Center е чудесен подарък за вашите деца през горещите летни дни.Басейнът включва надуваемо табло за игра и надуваема рампа за търкаляне на топки, осигуряващи постоянно забавление за вашите деца.Конструкцията му е от четири надуваеми пръстена, а пр..
68.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 91008
Детски надуваем басейн Bestway Mickey Family Pool - страхотен начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.Дизайнът му е изключително весел, с илюстрации от поредицата Mickey Mouse. Размерите му позволяват да бъде използван и от цялото семейство.Детски надуваем басейн Bestway Mickey Family..
80.90 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 52192
Детски надуваем басейн Bestway Canopy Play Pool е с изключително забавен многоцветен дизайн. Басейнът е изработен от здрав и устойчив материал, винил. С този басейн Вие гарантирате на детето си сигурност по време на игра и много щастливи дни през лятото.За още по-голямо удобство, детски надуваем бас..
54.90 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 54118
Детски надуваем басейн Bestway 54118 е подходящият начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.Дизайнът му е изключително весел, с анимирани морски животни.Детски надуваем басейн Bestway 54118 е лесен за ползване и почистване, снабден е с дренажен клапан, от който бързо и л..
61.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 53068
Детски надуваем басейн  Bestway Play Center е със забавен многоцветен дизайн и включва в себе си богат асортимент от много игри.Басейнът е изработен от здрав и устойчив на слънчеви лъчи PVC материал. С този басейн, Вие гарантирате на детето си сигурност по време на игра и много щастливи дни пре..
108.90 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 56432
Детски басейн със сенник Bestway Play Pool 240  е сигурен и лесен начин да зарадвате Вашето дете. Сенникът ще го предпази от вредните UV лъчи, а трислойните стени, изработени от здрав PVC материал, ще гарантират сигурността му по време на игри и плуване. Забавните му анимирани стени го пра..
191.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 55031
Детски басейн BESTWAY Odyssey е лесен за ползване и съхранение.Стените му са твърди, изработени от здрав PVC материал, за да гарантира сигурност по време на игра.Дъното на басейна е с винилово покритие с UV устойчивост.Детски басейн BESTWAY Odyssey е с изключително весел дизайн, с анимиран..
52.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 56950
Градински басейн Bestway Steel Pro Max 427 е чудесен начин за разхлада и забавление на цялото семейството през лятото. С голямата си вместимост и здрава конструкция той е подходящ и сигурен начин за забавление на цялата фамилия. Басейнът е лесен за сглобяване и е изработен от дълготрайни материали. ..
603.90 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 56985
Градински басейн Bestway Steel Pro 305 е прекрасен начин да се разхладите и се забавлявате цяло лято със семейството си.С голямата си вместимост и здрава конструкция, той е подходящ за забавление на цялата фамилия. Басейнът е лесен за сглобяване и е изработен от дълготрайни материали...
161.90 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 56408
Градински басейн Bestway Steel Pool Max 305 е лесен за монтаж и поддръжка. Рамката му е с антикорозионно покритие, а стените му са с технология TriTech™ - двуслойно PVC UV  защита с армираща полиестерна мрежа (като трети слой) в средата, правеща басейна много здрав и устойчив на слънчевите ..
213.90 лв.
Показани 1 от 20 | 29 (2 Страници)