Количка

Басейни и аксесоари

Голямо разнообразие от градински, надуваемии детски басейни както и аксесоари за тях. Тук ще откриете още покривала, помпи, стълби и препарати за почисване на вашия басейн. 

Басейнът и нужните за него аксесоари са най-добрия и приятен начин за забавление през горещите летни дни. Купувайки който и да е от типовете, Вие ще зарадвате както най-малките членове на семейството си, така и по-възрастните. Все пак, за истинските любители за водни забави няма възрастови граници. А най-хубавото от всичко е, че всички тези приятни емоции може да ги изживеете у дома със семейството или да поканите своите приятели на барбекю край басейна.

В следващите редове ще Ви дадем необходимата информация как да изберете правилния басейн, за неговата поддръжка, други полезни съвети и разбира се, защо да го закупите точно от нашата платформа Yako.bg

Как да изберете подходящия басейн?

При избора на басейн има няколко фактори на които трябва да обърнете внимание. Сред тях са наличната дворна площ която може да отделите за поставянето му, за да може да прецените с какви размери да бъде.

Следващата важна стъпка при избора е, дали в семейството има малки деца, ако има то бихме Ви препоръчали басейнът да има стълба, защото това ще гарантира безопасното влизане и излизане в и от него. Трябва да се отдели специално внимание и на хигиената, почистването и поддръжката на водата. Ако продуктът се ползва всекидневно и от цялото семейство, ние Ви препоръчваме да изберете басейн, който е в комплект с филтърна помпа, или ако няма такава, то може да я закупите отделно. Това не е всичко, за максимална защита от бактерии и отлична хигиена е желателно да закупите и плаващ диспенсър за хлорни таблетки. Както знаем, хлорът е сред най-предпочитаните и безопасни дезинфектанти. Най-голямото предимство при ползването на диспенсър е, че той регулира дозирането на препарата и няма да се получи предозиране. Следващият въпрос, който може би си задават много от Вас е, дали градинският басейн няма да бъде опасен за съвсем малко дете. Тук най-важно е да осъзнаем, че ние, като родители сме единствените отговорни за безопасността на децата си. Разбира се, дете на две, три години, дори и повече е недопустимо да бъде оставяно само в градински басейн, дори и да бъде с всички предпазни средства. Затова ние Ви предлагаме специални басейни, за всеки етап от възрастта на детето, за да може Вие да бъдете спокойни, а децата Ви щастливи.

Идва ред и на типовете басейни, ето и техните разновидности и подразновидности:

Детски басейни:

 • Надуваем 
 • Надуваем със сенник
 • Надуваем от типа Плей център, снабден с пързалка и други видове игри.
 • Детски басейн с твърди стени
Детски басейн
Детски басейн

Градински басейни:

 • Надуваем басейн без филтърна помпа
 • Надуваем басейн с филтърна помпа
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа, стълба и покривало
 • Басейн с твърди стени в комплект с филтърна помпа, стълба, покривало и подложка
Градински басейн
Басейн yako.bg

Сега е ред и на аксесоарите за басейн. Към тях спадат всички предпазни средства, като пояси и ръкавели, също така и необходимите средства за почистване и поддръжка. Например комплекти за почистване, нагреватели за вода, ремонтни комплекти, диспенсъри за хлорни таблетки, всички видове препарати, стълби, филтърни помпи, термометри за вода, покривала, подложки и много други. Според това, кой тип басейн сте избрали и в зависимост от това какво включва комплектът му, ние можем допълнително да Ви предложим всеки друг необходим аксесоар.


Полезни съвети относно ползването и поддръжката на басейн

Преди да въведете в експлоатация своя басейн, трябва да изберете правилното място за него. То трябва да бъде слънчево, за да може бързо и лесно да се стопля водата. Трябва да бъде далеч от иглолистни дървета или храсти, за да избегнете нежелано спукване. Трябва добре да почистите и заравните мястото, като отстраните всички твърди предмети. За по-голяма сигурност Ви препоръчваме да използвате специална подложка.

Когато започнете сглобяването/надуването на басейна е много важно да следвате стъпките в инструкциите, защото всеки вид може да има специфичен начин на сглобяване или надуване.

Ако сте преминали стъпките с подготовка на мястото, сглобяването или надуването на продукта, то идва ред и на най-приятната част, неговото ползване. Сигурни сме, че тази стъпка е пределно ясна на всеки един от Вас и няма да Ви губим времето с нея. Само не забравяйте да отделяте необходимото време за цялостно почистване на басейна и водата. Това може да стане с някой от комплектите ни за почистване, които са изключително лесни за ползване и гарантират оптимален ефект. Поддържайки басейна чист ще сте спокойни, че Вие и любимите Ви хора, няма да бъдат застрашени от нежелани инфекции.

Когато забавата в приключи, не забравяйте да сложите и покривалото. То е много важно, защото ще предпази водата от нежелано замърсяване с листа, насекоми и мръсотия.

Защо да закупите басейн от Yako.bg?

 • Басейн от Yako.bg: Оптимално съотношение между качество и цена – ние предлагаме именно това на своите клиенти. Работим с утвърдени в световен мащаб производители, които са доказали качеството и надеждността на своите продукти. В същото време се стараем да предлагаме цени, адекватни за българския пазар и достъпни за максимално широк кръг от потребители.
 • Басейн от Yako.bg: Гаранция - предлагаме гаранция, с която при поява на проблем или пък характеристики, които не отговарят на описанието, продуктът може да бъде сменен веднага.
 • Басейн от Yako.bg: Разнообразна гама - ние ще Ви предложим богато разнообразие от басейни. Ще Ви предложим такива за малки и големи, надуваеми или сглобяеми и най-важното, разнообразие от размери, така, че да намерим точният за Вашата градина.
 • Басейн от Yako.bg: Професионална консултация - разбира се, ако имате нужда от професионална консултация, екипът на магазини Яко винаги ще бъде насреща, по имейл, телефон или във физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе.

Басейн от Yako.bg – за гарантиране на вашия комфорт и безопасност по време на водните забави у дома.

Производител: Bestway Код: SP 57241
Детски надуваем басейн Bestway My first Fast Set Pool е подходящият начин да зарадвате своето дете през горещите летни дни.Ако детето Ви е вече на възраст на или над 2 години и все още не сте решили с какво да го зарадвате в топлите летни дни, то това е Вашият правилен и надежден избор.Със..
32.00 лв.
Четка за басейн Bestway
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58280
Четка за басейн Bestway е идеален продукт, с който да почистите своя басейн. Подходяща е за прът с диаметър 30 мм.С четката ще отстраните бързо и лесно всякакъв вид мръсотия от стените и дъното на басейна.Техническо описание:Материал: PVCПодходяща за прът с диаметър 30 мм.Лесна за ползване и съхране..
10.50 лв.
Филтърна помпа Bestway 1700
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58386
Филтърна помпа Bestway 1700 е сигурен начин за почистване на водата в басейна Ви. Почиства както малките, така и големите частици.Помпата е подходяща за средни и големи басейни, с капацитет при 90% запълненост  11 000 до 17 400 л.Филтърна помпа Bestway е снабдена с два маркуча за входяща и изхо..
68.90 лв.
Филтърна помпа Bestway 1400
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58383
Филтърна помпа Bestway 1400  е сигурен начин за почистване на водата в басейна Ви. Почиства, както малките, така и големите частици.Помпата е подходяща за малки и средни басейни, с капацитет при 90% запълненост 1100 - 14 300 литра.Филтърна помпа Bestway 1400 е снабдена с два маркуча з..
54.90 лв.
Филтърна помпа Bestway 1100
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58381
Филтърна помпа Bestway 1100 е сигурен начин за почистване на водата в басейна Ви. Почиства както малките, така и големите частици. Помпата е подходяща за малки и средни басейни, с капацитет при 90% запълненост 1100 - 8300 литра.Филтърна помпа Bestway 1100 е снабдена с два маркуча за входящ..
46.90 лв.
Стълба за басейн Bestway 132
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58332
Стълба за басейн Bestway 132 е универсална и с височина до 132 см.Тя служи за безопасно влизане и излизане от Вашия басейн и е изработена от трайни във времето материали.Техническо описание:Височина: 132 см. не разгънатаШирина на стъпалото 42 см.Здрави пластмасови стъпала - по 4 от странаПластмасова..
139.00 лв.
Стълба за басейн Bestway 122
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58331
Стълба за басейн Bestway 122 е универсална стълба за басейни ( от всички марки ) с височина до 122см. Тя служи за безопасно влизане и излизане от Вашия басейн и е изработена от трайни във времето материали. Техническо описание:Височина: 122 смСтоманена конструкция с антикорозионно покритиеЗдрав..
129.90 лв.
Стълба за басейн Bestway 107
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58330
Стълба за басейн Bestway  107 е универсална стълба с височина до 107 см. Подходяща за всички видове басейни на различни марки.Тя служи за безопасно влизане и излизане от Вашия басейн и е изработена от трайни във времето материали. UV устойчиви стъпала с противоплъзгащо покритие.Технич..
99.90 лв.
Соларно покривало за басейн Bestway 462
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58253
Соларно покривало за басейн Bestway 462 е изцяло адаптиращо се според големината на басейна. Подходящо е за басейни с кръгла форма и диаметър до 457 см. Покривалото използва слънчева енергия за загряване на водата в басейна и предпазва от топлинни загуби през нощта и по-студените дни. Изработен..
50.90 лв.
Соларно покривало за басейн Bestway 289
Доставка 14 дни
Производител: Bestway Код: SP 58241
Соларно покривало за басейн Bestway 289 е изцяло адаптиращо се според големината на басейна. Подходящо е за басейни с кръгла форма и диаметър до 305 см. Соларното покривало използва слънчева енергия за загряване на водата в басейна и предпазва от топлинни загуби. Изработено е от здрав и устойчив на ..
17.90 лв.