Количка

Sup борд

За всички любители на водните спортове предлагаме разнообразие от надуваеми суп бордове и различни аксесоари към тях. SUP / СУП борд е подходящ за гребане и разходка в различни водоеми - море, реки, язовири и езера.  Той е лек и гъвкав, което прави сърфирането приятно. 

Какво е SUP борд и кои са предимствата му?

SUP борд
SUP борд yako.bg

SUP борда е иновативен продукт, който е изключително търсен от любителите на водни спортове и по-точно гребане. Ние, екипът на магазини ЯКО предлагаме разнообразна гама от sup борд и различни аксесоари към тях. SUP борд е подходящ за гребане и разходка в различни водоеми - море, реки, язовири и езера. Той е лек и гъвкав, което прави сърфирането приятно. Ето и някои от основните ползи на SUP борда:

  1. SUP борд: Подобряване на координацията и баланса – гребането със SUP борд изисква добра координация между ръцете и краката. Ако ползваш редовно своя SUP, несъмнено ще подобриш баланса си по време на гребане.
  2. SUP борд: Трениране на мускулите на цялото тяло – този спорт изисква активното участие на всички мускулни групи. Чрез него се тренира цялото тяло, а правейки го с помощта на SUP борд, Вие освен всичко, ще се насладите на красивата природа край езерото или реката.
  3. SUP борд: Лек и компактен – гребането с този продукт е истинско удовоствие. Купувайки SUP борд, Вие няма да имате притеснение как ще го пренасяте или съхранявате, защото е в комплект с чанти за съхранение и пренасяне. Освен това, SUP бордът е надуваем и когато не го използваме, може просто да го спаднем и приберем в раницата.

Как да избереш подходящия SUP борд според своите нужди?

Няколко са факторите, определящи избор на SUP борд. Едни от най-важните са размерът му, материалите от които е изработен, товароносимостта и разбира се, дали да бъде на напреднали или начинаещи.

Размери: по отношение на размерите е най-важно да се обърне внимание на големината на платформата за стъпване, защото е важно височината на ползващия да е в правилното съотношение с дължината на SUP борда.

Материали: огромно значение за издръжливостта на борда има и материалът от който е изработен. Ние, екипът на магазини ЯКО предлагаме бордове изработени от висококачествени материали, като EVA покритие, PVC и др.

Товаросимост: това е определението за максималната издръжливост на продукта. Този фактор е много важен, защото всеки вид SUP борд има различен лимит на издръжливост. Ако в характеристиката му е обозначено, че издържа до 100 кг., то не бива да се надвишава този лимит.

Напреднали или начинаещи: основната разлика между тези две групи е, че SUP бордът за начинаещи е с по-малък обем (в литри) и по-малки размери на дъската. Общото между тези две групи е, че и двата типа са подходящи за всякакви условия.

Предложенията от категория SUP борд в онлайн платформата Yako.bg

SUP bord
SUP борд

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. Освен физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, разработихме и онлайн платформата Yako.bg за удобството на верните ни клиенти. Ето какви типове артикули от категорията можете да откриете при нас:

Според размера на дъската: от 244 до 550см дължина и до 20см. дебелина

Според обема: от 140 до 1400 литра

Според възрастта:

  • Детски SUP борд: моделите, предназначение за деца са с по-малък обем и следователно по-малки размери. Всичко което включва комплектът за възрастен, ще намерите и в комплекта за деца, но в подходящ и гарантиращ безопасност вид, за дете. Характерно за детските бордове е, че технологията по която е произведен бордът, поддържа формата на дъската, а това прави гребането по-лесно. Най-често срещаният размер при детските бордове е 244 x 71 x 10 см.
  • SUP борд за възрастни: при този тип, вече имаме доста по-голям обем и размер на продукта. Товароносимостта при тези бордове е в пъти по-голяма, като средно варира от 100-150 кг. Греблото с което е в коплект даденият борд е с размери подходящи за възрастен.
  • Аксесоари: и не на последно място, ако имаш нужда от определени аксесоари за SUP борд, Yako.bg е точното място за теб. Предлагаме различни видове гребла, адаптери, раници и много други

Защо да закупиш SUP борд от Yako.bg?

Чанта за гребло Aztron
Временно изчерпан
Производител: Aztron Код: AC-B201
Чанта за гребло Aztron е чудесен начин за пренасяне и съхранение на Вашето гребло. Дизайнът и е подходящ за гребла с размер до 90 см. в сгънато състояние. Чантата е изработена от здрав и устойчив на износване материал.За още по-голямо удобство, чанта за гребло Aztron е с регулируема презра..
55.00 лв.