Количка

Sup борд

За всички любители на водните спортове предлагаме разнообразие от надуваеми суп бордове и различни аксесоари към тях. SUP / СУП борд е подходящ за гребане и разходка в различни водоеми - море, реки, язовири и езера.  Той е лек и гъвкав, което прави сърфирането приятно. 

Какво е SUP борд и кои са предимствата му?

SUP bord

SUP борда е иновативен продукт, който е изключително търсен от любителите на водни спортове и по-точно гребане. Ние, екипът на магазини ЯКО предлагаме разнообразна гама от sup борд и различни аксесоари към тях. SUP борд е подходящ за гребане и разходка в различни водоеми - море, реки, язовири и езера. Той е лек и гъвкав, което прави сърфирането приятно. Ето и някои от основните ползи на SUP борда:

  1. SUP борд: Подобряване на координацията и баланса – гребането със SUP борд изисква добра координация между ръцете и краката. Ако ползваш редовно своя SUP, несъмнено ще подобриш баланса си по време на гребане.
  2. SUP борд: Трениране на мускулите на цялото тяло – този спорт изисква активното участие на всички мускулни групи. Чрез него се тренира цялото тяло, а правейки го с помощта на SUP борд, Вие освен всичко, ще се насладите на красивата природа край езерото или реката.
  3. SUP борд: Лек и компактен – гребането с този продукт е истинско удовоствие. Купувайки SUP борд, Вие няма да имате притеснение как ще го пренасяте или съхранявате, защото е в комплект с чанти за съхранение и пренасяне. Освен това, SUP бордът е надуваем и когато не го използваме, може просто да го спаднем и приберем в раницата.

Как да избереш подходящия SUP борд според своите нужди?

Няколко са факторите, определящи избор на SUP борд. Едни от най-важните са размерът му, материалите от които е изработен, товароносимостта и разбира се, дали да бъде на напреднали или начинаещи.

Размери: по отношение на размерите е най-важно да се обърне внимание на големината на платформата за стъпване, защото е важно височината на ползващия да е в правилното съотношение с дължината на SUP борда.

Материали: огромно значение за издръжливостта на борда има и материалът от който е изработен. Ние, екипът на магазини ЯКО предлагаме бордове изработени от висококачествени материали, като EVA покритие, PVC и др.

Товаросимост: това е определението за максималната издръжливост на продукта. Този фактор е много важен, защото всеки вид SUP борд има различен лимит на издръжливост. Ако в характеристиката му е обозначено, че издържа до 100 кг., то не бива да се надвишава този лимит.

Напреднали или начинаещи: основната разлика между тези две групи е, че SUP бордът за начинаещи е с по-малък обем (в литри) и по-малки размери на дъската. Общото между тези две групи е, че и двата типа са подходящи за всякакви условия.

Предложенията от категория SUP борд в онлайн платформата Yako.bg

SUP bord

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. Освен физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, разработихме и онлайн платформата Yako.bg за удобството на верните ни клиенти. Ето какви типове артикули от категорията можете да откриете при нас:

Според размера на дъската: от 244 до 550см дължина и до 20см. дебелина

Според обема: от 140 до 1400 литра

Според възрастта:

  • Детски SUP борд: моделите, предназначение за деца са с по-малък обем и следователно по-малки размери. Всичко което включва комплектът за възрастен, ще намерите и в комплекта за деца, но в подходящ и гарантиращ безопасност вид, за дете. Характерно за детските бордове е, че технологията по която е произведен бордът, поддържа формата на дъската, а това прави гребането по-лесно. Най-често срещаният размер при детските бордове е 244 x 71 x 10 см.
  • SUP борд за възрастни: при този тип, вече имаме доста по-голям обем и размер на продукта. Товароносимостта при тези бордове е в пъти по-голяма, като средно варира от 100-150 кг. Греблото с което е в коплект даденият борд е с размери подходящи за възрастен.
  • Аксесоари: и не на последно място, ако имаш нужда от определени аксесоари за SUP борд, Yako.bg е точното място за теб. Предлагаме различни видове гребла, адаптери, раници и много други

Защо да закупиш SUP борд от Yako.bg?

Адаптер за SUP борд Aqua Marina
Доставка 14 дни
Производител: Aqua Marina Код: SP 3369
Адаптер за SUP борд Aqua Marina е подходящ както за компресори, така и за помпи. С него, бързо и лесно ще напомпите своя SUP борд, като го направите съвместим с наличния комресор или помпа.Ще постигнете необходимото налягане (PSI) в рамките 4-10 мин.Техническо описание:Материал: PVC, МедПо..
14.00 лв.
Гребло Spartan  AC PD 001
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 3410
Гребло Spartan  AC PD 001 е леко и подходящо за гребци на SUP борд / педълборд, търсещи компактност, лекота и здравина. Лопатката е от найлон а основата е от алуминий. Т ръкохватка в края.Техническо описание:Материал: алуминий и найлонРегулируема дължина: 165-208 см.Ергономична дръжка с Т-барТе..
31.00 лв.
Гребло за SUP борд Aqua Marina Carbon Guide
Доставка 14 дни
Производител: Aqua Marina Код: SP 3342
Гребло за SUP борд Aqua Marina Carbon Guide е изработено от карбон и фибростъкло, което намалява значително теглото, като същевременно поддържа максимална здравина. Дръжката с  Т-бар позволява сигурно и удобно захващане на греблото. Гребло за SUP  борд Aqua Marina Carbon Guide&nb..
139.00 лв.
Гребло за SUP борд Aqua Marina Solid
Доставка 14 дни
Производител: Aqua Marina Код: SP 3348
Гребло за SUP  борд Aqua Marina Solid е устойчиво и леко с прецизна система за регулиране на дължината, което го прави подходящо за всеки гребец. Дръжката с Т-бар позволява сигурно и удобно захващане на греблото. Лопатката на гребло за SUP  борд Aqua Marina Solid е комбинация от найло..
98.00 лв.
Детски надуваем SUP борд Aqua Marina Vibrant 8.0
Доставка 14 дни
Производител: Aqua Marina Код: SP 3357
Детски надуваем SUP борд Aqua Marina Vibrant 8.0 е предназначен за младите и начинаещи гребци. Технологията по която е произведен борда, Drop Stitch, поддържа формата на дъската, което е едно от основните му предимства.Детски надуваем SUP борд Aqua Marina Vibrant 8.0 е лек и мане..
536.00 лв.
Държач за гребло Aqua Marina
Доставка 14 дни
Производител: Aqua Marina Код: SP 3344
Държач за гребло Aqua Marina е съвместим с всички видове гребла. Изработен от 3мм гъвкав неопрен. Фиксира се към SUP борда посредством D-ring, а към греблото с велкро. С него получавате сигурността да не загубите греблото докато се гмуркате.Техническо описание:Материал- неопренРазмери- 15 x 10смТегл..
18.00 лв.
Надуваем SUP борд  Spartan SP-3001
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 3401
Надуваем SUP борд  Spartan SP-3001 е универсална дъска, с голяма товароносимост, подходяща е за хора с максимално тегло до 140 кг. Препоръчваме педълборд  Spartan SP-3001 за гребане в езера и по-малки реки. Надуваем SUP борд  Spartan SP-3001 има дръжка за по-л..
473.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 3403
Надуваем SUP борд  Spartan SP-320 е универсална дъска, с голяма товароносимост, подходяща е за хора с максимално тегло до 140 кг.Препоръчваме педълборда Spartan SP-320 за гребане в езера, малки и по-големи реки. Надуваем SUP борд  Spartan SP-320  има дръж..
454.00 лв.
Надуваем SUP борд  Spartan SP-3201
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 3404
Надуваем SUP борд  Spartan SP-3201 е универсална дъска, с голяма товароносимост, подходяща е за хора с максимално тегло до 140 кг. Препоръчваме педълборда  Spartan SP-3201 за гребане в езера и по-малки реки. Надуваем SUP борд  Spartan SP-3201 има дръжка з..
597.00 лв.
Надуваем SUP борд Aqua Marina Atlas 366
Доставка 14 дни
Производител: Aqua Marina Код: SP 3325
Надуваем SUP борд Aqua Marina Atlas 366 е подходящ както за спокойни реки и езера, така и за средно големи вълни. Този SUP борд Aqua Marina Atlas 366 е изключително стабилен благодарение на широчината и големият си обем. Технологията Drop Stitch  поддържа формата на дъската. Kick..
823.00 лв.
Надуваем SUP борд Aqua Marina Beast 320
Доставка 14 дни
Производител: Aqua Marina Код: SP 3355
Надуваем SUP борд Aqua marina Beast 320 е подходящ както за спокойни реки и езера, така и за средни вълни. Технологията Drop Stitch  поддържа формата на дъската. Kick гумена подложка  в задната част улеснява контрола при завои и вълни. EVA покритие з..
792.00 лв.