Количка

Детски люлки и пързалки

Наличност: Наличен Код: SP 1324
Люлка SPARTAN Nest Swing е нещото, което със сигурност ще изкара всички на двора. Децата ви ще прекарат часове в игра с нея, без дори и да го разберат и ще ви бъде много трудно после да ги приберете обратно вкъщи!Люлката се препоръчва за деца на възраст 3 - 12 години, но това съвсем не е максималния..
95.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 13241
Люлка SPARTAN Nest Schaukel Grün е нещото, което със сигурност ще изкара всички на двора. Децата ви ще прекарат часове в игра с нея, без дори и да го разберат и ще ви бъде много трудно после да ги приберете обратно вкъщи!Люлката се препоръчва за деца на възраст 3 - 12 години, но това съвсем не ..
95.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 13242
Люлка SPARTAN Nest Schaukel Orange е нещото, което със сигурност ще изкара всички на двора. Децата ви ще прекарат часове в игра с нея, без дори и да го разберат и ще ви бъде много трудно после да ги приберете обратно вкъщи!Люлката се препоръчва за деца на възраст 3 - 12 години, но това съвсем не е м..
95.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 1159
Едноместна люлка SPARTAN разполага със здрава метална конструкция и е подходяща за използване у дома. Отговаря на всички европейски стандарти за качество и безопасност TUV. Лесна за сглобяване и употреба, препоръчва се за деца от 3 до 10 годишна възраст.Техническо описание:Детска люлка с едно место ..
116.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 1328
Детска пързалка 2 в 1 SLIDEWHIZZER 135 см гарантира безопасна игра и е подходяща за деца от 3 до 10 годишна възраст. Може да се използва навън в градината или на закрито. Изработена от издръжлив полипропилен с UV защита и стоманена конструкция. Лесно се сглобява и монтира / демонтира.Техническо опис..
219.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1156
Триместна люлка SPARTAN разполага със здрава метална конструкция и е подходяща за ползване в градина. Отговаря на всички европейси стандарти за качество и беопасност TUV. Лесна за сглобяване и употреба, препоръчва се за деца от 3 до 12 годишна възраст.Техническо описание:Детска люлка за тримаРазмери..
439.99 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 23244
Пързалка с люлка, баскетболен кош и футболна врата 5 в 1 inSPORTline Multino ще превърне хола ви в увеселителен парк. Освен невероятна пързалка, вие вие ще имате люлка, баскетболен кош и футболна врата. Докато е на люлката, вашето мъниче може да задоволи музикалните си желания, защото сладкото интер..
399.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1326
Палатка за люлка SPARTAN Nest Swing е подходяща за люлка SPARTAN Nest Swing с диаметър 95 см. Палатката е снабдена с мрежа против насекоми, затваря се с велкро лента. Изработена от здрав PVC материал. Необходим аксесоар, с който ще защитите децата си от вредители, вятър и слънце по време на игра.Тех..
33.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF21
Масичка за шах на открито с четири стола, подходяща за монтаж в училища, обществени градини, паркове и места за отдих.Техническо описание:Приложение - игра на шахМатериал - дърво, стомана с устойчиво на корозия покритиеЦвят - прахово боядисване в цвят/разцветки, по желание на клиентаМонтаж - чрез ан..
0.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 13243
Люлка SPARTAN Nest Schaukel е нещото, което със сигурност ще изкара всички на двора. Децата ви ще прекарат часове в игра с нея, без дори и да го разберат и ще ви бъде много трудно после да ги приберете обратно вкъщи!Люлката се препоръчва за деца на възраст 3 - 12 години, но това съвсем не е мак..
95.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1325
Люлка Spartan Boat Nest е с регулируема височина 140 - 190 см. Изработена е от здрав материал, проектирана с голяма товароносимост до 150 кг. Универсалният и многофункционален дизайн, позволява бърз и лесен монтаж. Техническо описание:Размери - 140 х 70 см.Максимален капацитет на натоварва..
113.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1149
Люлка - баланс SPARTAN е подходяща за ползване от две деца. Конструкцията е направена от висококачествен метал и отговаря на всички европейски стандарти за качество и безопасност TUV. Люлка - баланс SPARTAN е лесна за сглобяване и употреба, препоръчва се за деца от 3 до 12 годишна възраст.Техническо..
109.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 23248
Детско конче люлка inSPORTline Rockino е класически люлеещ се кон, подходящ за ползване в стая, на разходка в парка или в градината на вашата къща. Люлката конче е атрактивна и е изработена от лек и много издръжлив пластмасов материал. Можете да избирате от два цветови варианта - син и розов, които ..
59.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 2055
Функционалното градинско багерче WORKER Digger е забавна играчка за пясъчника, търсена най-вече за деца. Управлението му е изключително просто - посредством два лоста. Стоманената, неръждаема конструкция дава на продукта изключително дълъг живот.Техническо описание:Просто управление - с два лостаДиз..
69.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 23245
Детска пързалка inSPORTline Kaimala е перфектно средство за игра на децата в свободното време. Тя може а бъде част вашия интериор в дома ви или да бъде поставена в двора на вашата къща. Играта на детска пързалка развива чувство за координация на движенията, балансира и укрепва мускулите. Солидната и..
119.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 23520
Детска пързалка inSPORTline Deerslide може да бъде част интериора на детска стая или кът за игра на открито. Играта на детска пързалка развива чувство за координация на движенията, балансира и укрепва мускулите. Солидната и стабилна конструкция на пързалката е предвидена за малки деца, така че няма ..
155.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 23242
Детска пързалка inSPORTline Caracoli е перфектно средство за игра на децата в свободното време. Тя може а бъде част вашия интериор в дома ви или да бъде поставена в двора на вашата къща. Играта на детска пързалка развива чувство за координация на движенията, балансира и укрепва мускулите. Солидната ..
199.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1321J
Детска пързалка 2 в 1 SLIDEWHIZZER 183 см гарантира безопасна игра и е подходяща за деца от 3 до 10 годишна възраст. Може да се използва навън в градината или на закрито. Изработена от издръжлив полипропилен с UV защита и стоманена конструкция. Лесно се сглобява и монтира / демонтира.Техническо опис..
259.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 3665
Детска люлка за градина с обръчи inSPORTline - 3 места разполага със здрава метална конструкция и е устойчива на метеорологичните условия. Отговаря на всички европейски стандарти за сигурност и безопасност (norm EN 71) тествана от TUV NORD и ASTM International.  Много лесна за сглобяване и изпо..
445.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 23247
Детска люлка конче и колело 4v1 inSPORTline Tumbelino e подходяща за деца на възраст между 1 и 6 години, Представлява люлеещ се кон и колело без педали в едно. Колелата светят, когато се въртят, а музикалната кутия във формата на мече развива музикалните способности на детето и разширява забавн..
129.00 лв.
Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)

За усмивката на едно дете какво по хубаво от една: