Количка

Каски за ски и сноуборд

Каски и протектори - при нас ще намерите качествени каски и протектори специално проектирани и изработени за скиори и сноубордисти. Нашите ски каски и протектори са с вентилация за свеж въздух и здрава черупка, осигуряваща безопасност. Перфектен дизайн и мека вътрешна обвивка.

Производител: Martes Sport Код: MAR10519AW
Детска ски каска MARTES Scarpi, е комфортна и е подходяща за зимни спортове. Вентилационните отвори осигуряват циркулацията на въздуха и предпазват главата от претопляне. За максимален комфорт, каската разполага и с подвижна подплата, изработена от мек и дишащ материал. Детска ски каска MARTES Scarp..
54.00 лв.
Каска за ски и сноуборд WORKER Canadis, Сив
Доставка 14 дни
Производител: Worker Код: IN 5-2
Зимна каска WORKER Canadis е качествена, издръжлива каска, която отговаря на строгите европейски стандарти CE EN 1077 и е предназначена за ски и сноуборд спусканe. Каска за ски и сноуборд WORKER Canadis е направена с най - съвременните технологии и гарантира максимална безопасност и защита..
47.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 8767
Каска за ски и сноуборд WORKER Casule е предназначена за ски и сноуборд. Външната част е изработена от висококачествена In-Mold технология, която осигурява изключителна здравина и предпазва главата от нараняване. Каската отговаря на най-строгите стандарти за безопасност CE-EN1077. Оборудвана е ..
74.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4179
Каска за ски и сноуборд WORKER Dusty е каска с регулация в обиколката на главата. Лека каска за ски и сноуборд, изработена от закалена ABS пластмаса. Клипс в задна част за закрепване на ски маската.Техническо описание: Олекотена каска за ски и сноуборд, изработена от закалена ABS пластмасаШест ве..
60.00 лв.
Производител: Worker Код: in 2069
Каска за ски и сноуборд WORKER Playful е с модерен и ефектен дизайн и графика, меки уши и вентилационни отвори. Удобна и перяща се вътрешна подплата от анти-алергична материя. Лента за закрепване на очила от задната страна с тик так копче.Техническо описание:Подходяща за ски и сноуборд каскаС меки у..
79.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 446-3
Каска за ски и сноуборд WORKER Vento, анатомична форма, комфортна мека вътрешна част, скоба за прикрепяне на ски очила.Техническо описание:Цяла еднокорпусна технологияЗдрава и устойчива на ниски температури катрамаВентилационни отвориКомфортна мека вътрешна част с възможност за сваляне и почистванеС..
79.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4184-3
Каска за ски и сноуборд WORKER Willy е олекотена каска за ски и сноуборд, изработена от закалена ABS пластмаса.Техническо описание: Олекотена каска за ски и сноуборд, изработена от закалена ABS пластмасаВентилационни отвориВъзможност за лесно закрепяне на ски маскаКомфортна и подвижна вътрешн..
45.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4184-1
Каска за ски и сноуборд WORKER Willy олекотена детска каска за ски и сноуборд. Закопчаване с бърза катарама, вентилационни отвори.Техническо описание:  Олекотена каска за ски и сноуборд, изработена от закалена ABS пластмасаВентилационни отвориВъзможност за лесно закрепване на ски маскаКомф..
45.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR0420AW
Ски каска MARTES Monti е изработена от функционални материали, осигуряващи ниско тегло на продукта, като същевременно отговарят на стандартите за безопасност. Системата за регулиране с помощта на специално копче позволява каската да се регулира бързо и точно спрямо обиколката на главата. Вентилацион..
66.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4121
Ски каска WORKER Crow е много лека универсална каска за ски и сноуборд. При производството е използвана технологията In-Mold, което осигурява изключителна издръжливост и предпазва главата в случай на удар. Каска WORKER Crow е оборудвана с удобна, подвижна вътрешна подложка. Разширената вентилационна..
108.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 8763
Ски каската WORKER FLIPS e изработена посредством In-Mold технологията, която осигурява дълготрайност и здравина.  Каската отговаря на стандарта за безопасност CE-EN1077.  Вътрешната подплата се сваля лесно и подлежи на почистване.Технически характеристики:Материал: EPSТегло: 495гр.Отговар..
85.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: Martes Tirolli Jr
Ски каска MARTES Tirolli Jr е подходяща за каране на ски и сноубрд. Четирите вентилационни отвора осигуряват циркулацията на въздуха и предпазват главата от претопляне. За максимален комфорт, каската разполага и с подвижна подплата, изработена от мек и дишащ материал. Ски каска MARTES Tirolli Jr е л..
63.00 лв.