Количка

Шейни

Различни видове шейни за всички любители на зимните спортове. Нашите шейни са перфектни за ползване през цялата зима. 
Производител: Spartan Код: SP 1379
Шейна SPARTAN Snow Bob е лека и маневрена шейна, подходяща за игра и забавление в свободното време.Техническо описание:Лека и маневрена шейна, подходяща за игра и забавление в свободното времеУдобна седалкаРъкохватка за стабилност и маневриранеМетални плъзгачиЗахват в задната част за пренасянеМатери..
51.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1372
Шейна SPARTAN Snow Sledge е изработена от висококачествена пластмаса, устойчива на механични повреди и чупливост при минусови температури. Децата могат да седнат в нея, да се хванат за ръкохватките от двете страни и да я направляват само с движение на тялото.Техническо описание:Материал - PVCМаксима..
49.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1374
Шейна SPARTAN Ufo е детска шейна с формата на летяща чиния и гарантира много приятни изживявания през зимния сезон. Уникалната и форма позволява да разнообразите спускането по пързалка с кръгови движения.Техническо описание:Диаметър - 60 смМатериал - PVCЗа деца на въраст - 8 +Удобни ръкохватки ..
14.00 лв.
Шейнa - Слайдер FRENDO Meteor
Доставка до 3 дни
Производител: Frendo Код: Meteor24
Шейна FRENDO Meteor е с иновативна триъгълна форма подобряваща в пъти управляемостта и плъзгавината на слайдера. Снабден е с три масивни дръжки разположени в трите ъгъла, с помощта на които може да задавате направление на слайдера и да разнообразите спускането само по права линия.Техническо описание..
11.00 лв.
Шейнa - Слайдер FRENDO XXL
Доставка до 3 дни
Производител: Frendo Код: FRXXL18
Шейнa - Слайдер FRENDO XXL е голяма шейна - слайдер, тип лопата. Специално изработена за възрастни. Подходящ за снежни забавления за всяка възраст. Няма особена нужда от прецизно управление. Не се препоръчва пързаляне върху ледени пързалки. Изработен е от много здрав материал с дълбока, оформена кат..
9.00 лв.
Шейнa Мини Бобслей FRENDO Speeder
Доставка до 3 дни
Производител: Frendo Код: Speeder98
Шейнa Мини Бобслей FRENDO Speeder е с ергономична форма, гумирана седалка, дръжка, която служи за управление и оребрена долна част. Всичко в тази шейна е специално разработено за скоростно пързаляне. Високите скорости при не професионалното пързаляне са вече достижими благодарение на мини бобсл..
98.00 лв.
Шейна FRENDO Turbojet
Доставка до 3 дни
Производител: Frendo Код: Turbojet
Шейна FRENDO Turbojet е едноместна шейна с удължена облегалка за допълнителна подкрепа на кръста. Изработена е от първокласна пластмаса и е с ергономичен дизайн. С два спирачни механизма разположение успоредно от лявата и дясната страна на шейната, които освен за спиране, служат и за завиване в..
22.00 лв.
Шейна SPARTAN Snow Bob
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1371
Техническо описание: Лека и маневрена шейна, подходяща за игра и забавление в свободното времеУдобна седалкаРъкохватка за стабилност и маневриранеМетални никелирани плъзгачиЗахват в задната част за пренасянеМатериал - здрав и устойчив PVCТовароносимост - 60кг.Сертификат - EN72..
59.00 лв.
Шейна SPARTAN Snow Glider
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP1375
Шейна SPARTAN Snow Glider е детска шейна с формата на лопатка и гарантира много веселие през зимния сезон!  Представлява забавен слайдер с излята ръкохватка, подходящ за всички възрасти. За да започне веселието, дръпнете леко ръкохватката към корема и започнете спускането.Техническо описан..
5.00 лв.
Шейна SPARTAN, Син
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 13731
Шейна SPARTAN Blau е изработена от висококачествена пластмаса, устойчива на зимни температури. Снабдена е с удобни ръкохватки от двете й страни, за които децата могат да се хванат и да я направляват с движение на тялото.Техническо описание:Лека и маневрена шейна, подходяща за игра и забавление ..
31.00 лв.
Шейна SPARTAN, Червен
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 13732
Шейна SPARTAN ROT е изработена от незамръзваща пластмаса. Снабдена е с две удобни ръкохватки от двете й страни, за които децата могат да се хванат и да я направляват с движение на тялото. Техническо описание: Лека и маневрена шейна, подходяща за игра и забавление в свободното врем..
31.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)