Количка

Каски и протектори

Предлагаме разнообразие от протектори и каски за скейтборд, ролери, мото каси и мото протектори за мотоциклетизъм и други екстремни спортове. Предпазната екипировка включва скейтборд каски, протектори за коляното, протектори за лакти - налакетници, протектори за китки. Нашите протектори и каски за ролери са изработени от висококачествени материали и отговарят на всички европейски стандарти за безопасност.

Производител: Worker Код: IN 16-1
Комплект детски протектори  WORKER Kinder set включват - части защитава коленете, лактите и дланите. Закопчаване чрез регулируеми Velcro ленти. Основни предимства: Протекторите, ще защитят вас и вашите деца при евентуално падане. Комплекта от 6 части защитава коленете, лактите и дланите..
22.00 лв.
Производител: Kawasaki Код: IN 16782
Комплект протектори Kawasaki Purotek е подходящ за защита при сърфиране със скейтборд (и други производни), колоездене или каране на ролери. Комплектът протектори се състои от четири части. Той включва два протектора за коляно и два протектора за лакът. Външната обвивка е изработена от здрава пластм..
29.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 15996
Протекторите WORKER Chermer трябва да са неизменна част от предпазните средства на спортистите. Защитавайки вашето тяло, протектори WORKER Chermer са перфектният начин за предотвратяване на наранявания, причинени от падания по време на каране на ролери, скейтборд или колоездене. Този комплект се със..
31.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 5486
Протектори за деца WORKER Alby Set са комплект протектори за деца от 6 части. Те осигуряват максимален комфорт и добра защита от нараняване при каране на ролери, скейт или колело.Техническо описание:Протектори за колене, лакти и дланиРегулируеми презрамки чрез велкро (Velcro)Размери:- XS ( висо..
22.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 16-2
Протектори за деца WORKER Kinder set - розово защитават надеждно колената, дланите и лактите на вашите деца при евентуално падане. Протектори за деца са комплект, който се състои от 6 части.Техническо описание:Протектори за колена, лакти и дланиРегулируеми Velcro лентиРазмери -XS ( за деца с височин..
22.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 14213-1
Freestyle каска за деца възрастни WORKER Neonik е модерен лек шлем, предназначен за различни екстремни спортове (BMX, скейтборд, longboarding, фрирайд, ...), но също така е подходящ за каране на колело, ролери или скутер. Ниското тегло, твърдата защитна част и модерният дизайн са характеристиките, к..
35.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 14213-3
Freestyle каска за деца възрастни WORKER Neonik е модерен лек шлем, предназначен за различни екстремни спортове (BMX, скейтборд, longboarding, фрирайд, ...), но също така е подходящ за каране на колело, ролери или скутер. Ниското тегло, твърдата защитна част и модерният дизайн са характеристиките, к..
35.00 лв.
Производител: Worker Код: in 5478
Протектори WORKER Greeny set са незаменима добавка към екипировката на вашето дете, където има риск от падане или нараняване. Комплекта се състои от три части, предпазващи коленете, дланите и лактите. Протекторите имат стилният дизайн който ще зарадва всяко дете. Направени са от от безопасни и качес..
22.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 7061
Каска за скейтборд / велосипед WORKER Loony, модерен дизайн, вентилационни отвори, сменяема подплата.Техническо описание:Каска WORKER Loony с TÜV-GS и CE 1078 сертификати предназначена за ролери, скейтборд и велосипедМодерен дизайн стил графити12 отвора за добра вентилацияУдобна вътрешна подплата, к..
42.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 14213-4
Freestyle каска за деца възрастни WORKER Neonik е модерен лек шлем, предназначен за различни екстремни спортове (BMX, скейтборд, longboarding, фрирайд, ...), но също така е подходящ за каране на колело, ролери или скутер. Ниското тегло, твърдата защитна част и модерният дизайн са определящи за попул..
35.00 лв.