Количка

Мото ръкавици

Разгледайте нашите мото ръкавици, които са подходящи за мотори, скутери, мото крос и АТВ. Изработени са от естествени и изкуствени материали, специално за да предпазват ръцете и да не затрудняват движението на ръцете.

Производител: W-Tec Код: IN 12935-1
Мото ръкавиците W-TEC GS-9044 са изработени от висококачествени материали и са задължителна част от ендуро и мото крос екипировката. Протекторите около кокалчетата на китката и протекторите на пръстите, изработени от високо устойчив каучук, осигуряват максимална защита от нараняване. Дишането на мат..
45.00 лв.
Производител: W-Tec Код: IN 12935-2
Мото ръкавиците W-TEC GS-9044 са изработени от висикокачествени материали и са задължителна част от ендуро и мото крос екипировката. Протекторите около кокалчетата на китката и протекторите на пръстите, изработени от високо устойчив каучук, осигуряват максимална защита от нараняване. Дишането на мат..
45.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 2539
Мотоциклетни ръкавици Worker MT652 осигуряват водоустойчива и ветроустойчива защита на ръцете. Ръкавиците се пристягане в китките с велкро.Техническо описание: Ръкавици за мотоциклетТопла изолацияВодоустойчива и ветроустойчива защитаРъкавиците могат да се стегнат около китките с в..
45.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 1400
Мото ръкавици WORKER Jet са универсални и функционални. Критичните места са подсилени с влакна от Kevlar за допълнителна безопасност и комфорт. За по-добра защита ръкавиците са оборудвани и с пришита защита на ставите на пръстите и ноктите. Мото ръкавици WORKER Jet се пристягат с велкро на китката. ..
20.00 лв.
Производител: W-Tec Код: in 5244
Мото ръкавиците W-TEC SUPREME TWG-171  са висококачествени ръкавици, проектирани за максимален комфорт и стабилност на ръцете. Ръкавиците са изработени от естествена кожа. Кевларските влакна и вентилационните отвори гарантират максимален комфорт.Технически характеристики:Ръкавици за мотоци..
94.00 лв.
Производител: W-Tec Код: IN 8989
Ръкавици W-TEC Ratyno са висококачествени ръкавици за мотокрос, ендуро и колоездене. Ръкавиците са изработени от естествена кожа и полиестер. Дланите са с интегриран фел, който абсорбира натоварването и предпазва от деформация и изтръпване на ръцете. Гелът осигурява необходимия комфорт дори по време..
39.00 лв.
Производител: W-Tec Код: in 20516
Кожени мото ръкавици W-TEC Mareff са чудесно допълнение към вашия мото екип. Част от отличителните им качества са елегантен дизайн, устойчива и здрава кожа, широки еластични платки. Кожени мото ръкавици W-TEC Mareff разполагат с допълнително зашита кожа на участъците от дланта, които се износва..
99.00 лв.
Мото ръкавици W-TEC Bonder
Доставка 14 дни
Производител: W-Tec Код: IN 9009
Ръкавици W-TEC Bonder са изработени от силикон AMARA, който е известен с отличното си сцепление, предотвратява изплъзване на ръката от ръкохватките на кормило или щека. Вътрешната облицовка и външния плат ликра гарантира отлични топлоизолационни свойства и по този начин държи ръцете  топли по в..
43.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)