Количка

Мото якета

Мото якетата или якета за мотоциклет на W-TEC са изработени от изключителни издръжливи материали. Оборудвани са със със сертифицирани протектори и светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност. 

Наличност: наличен Код: in 17375
Дъждобран W-TEC Lighty е лек и лесен за съхранение дъждобран, изработен от поливинилхлорид с високо качество.  Дъждобранът е удачен аксесоар, който ще ви защити при неблагоприятни атмосферни условия (дъжд, вятър). Този дъждобран разполага с практичен джоб за съхраняване на лични вещи. Свободнат..
59.00 лв.
Мъжко мото яке W-TEC Janchee NF-2718
-20 %
Наличност: наличен Код: IN 15154
Мъжко мото яке W-TEC Janchee е стилно яке, направено от удобен и функционален Softshell материал. Кожените ръкави му придават този уникален външен вид. Якето е водоустойчиво, приятно на допир и лесно за поддръжка. Разполага с водоустойчиви ципове, които спомагат за запазване на вашето тяло от влага,..
151.00 лв. 189.00 лв.
Мъжко мото яке W-TEC Gelnair, черен/зелен
-20 %
Наличност: наличен Код: IN 17365
Мъжко мото яке W-TEC Gelnair, направено от изключително здрав полиестер е добре вентилирано яке със сменяеми гумени протектори за рамене, гръб и лакти. Оборудвано е както със светлоотразителни елементи, така и с изкрящо зелени панели, което ще ви осигурят по-голяма сигурност при каране в тъмната час..
186.00 лв. 232.00 лв.
Наличност: наличен Код: in 11968
Мъжко мото яке W-TEC Borozef NF-2705 е изработено от мека, дишаща, приятна на допир и лесна за поддръжка материя. Комбинацията от два вида текстил - Softshell и MaxDura - се харесва много на мотористите. Благодарение на подлепени шевове и защитени ципове. Водоустойчивата материя ще Ви запази су..
159.00 лв.
Мъжко мото яке W-TEC Akyra
-15 %
Наличност: наличен Код: IN 14421
Мъжко мото яке W-TEC Akyra е с атрактивен дизайн, направено от много здрав и устойчив полиестер. Разполага със сертифицирани сменяеми гумени протектори за лактите, раменете и гърба - за максимум сигурност при каране на мотоциклета. Светлоотразителните компоненти върху горната част на гърба допринася..
220.00 лв. 259.00 лв.
Наличност: наличен Код: in 16723
Кожено мото яке W-TEC Perfectis е класическо рокерско яке. Характерно за него е ципът за закопчаване, който е асиметричен, за да предпазва по-добре гърдите от въздушната струя. Друга отличителна черта е колана за притягане в линията на талията. Разполага с протектори за лакти, рамене и гръб. Изработ..
529.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 13651
Дамско кожено мото яке W-TEC Caronina NF-1174 привлича със своя атрактивен дизайн и функционалност. Направено е от висококачествена естествена кожа, вътрешният слой е осигурен от дишаща мрежа с оптимални свойства за отстраняване на влага и гарантиране на отлична терморегулация. Подплатата е подвижна..
419.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 15204
Дамско мото яке W-TEC Alenalla NF-2410 е изработено от висококачествен материал. Областите с увеличено натоварване и риск са направени от два вида здрави тъкани - MaxDura и Dublan. Оборудвано е със сертифицирани, сменяеми гумени протектори за лакти, рамене и гръб. На гърба дамско мото яке W-TEC Alen..
189.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 21007
Мъжко мото яке W-TEC Ventura е изработено от изключително издръжлив, но лек плат PolyMaxTex. Мото яке W-TEC Ventura е добре оборудвано и обезопасено със сертифицирани протектори на лакътя, раменете и гърба. Големите, светлоотразителни елементи осигуряват допълнителна безопасност. Диша..
405.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 17460
Мъжко мото яке W-TEC Troopa е здраво с оригинален дизайн. Изработено е от здрав полиестер. Едно от отличителните му качества са сменяемите гумени протектори на рисковите места по тялото ( рамена и лакти ), задни подплънки и усилени платки на гърба. Също така можете да се възползвате от четирите вент..
179.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 21793
Мъжко мото яке W-TEC Torebaro е направено от изключително здрав полиестер, добре вентилирано и със сменяеми гумени протектори за рамене, гръб и лакти. Оборудвано е със светлоотразителни елементи, което ще ви осигури по-голяма сигурност при каране в тъмната част на денонощието. Якето е в съответ..
209.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 17728
Мъжко мото яке W-TEC Rotenhan представлява елегантно, добре проветримо яке, изработено от текстил с големи вентилационни отвори на гърдите. Гърбът е с мека и удобна подплата. Вентилацията води до добра циркулация на въздуха за омфорт в топли дни. Сменяемата водоустойчива подплата ви гарантра отлична..
219.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 14964
Мъжко мото яке W-TEC Rokosh, произведено от висококачествен Softshell материал е ветро и водоустойчиво и лесно за поддръжка. За безопасност при каране може да разчитате на сертифицирани гумени протектори, които са сменяеми, така че якето е подходящо и за всекидневна употреба. Разполага също така със..
279.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 20745
Мъжко мото яке W-TEC Progair - няколко якета в едно - от яке за неблагоприятни условия може да се превърне в страхотно дишащо лятно яке. Има два слоя вътре и два отвън. След като отделите целия външен слой, благодарение на усъвършенстваната система от водоустойчиви ципове, класическото поли..
219.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 15147
Мъжко мото яке W-TEC Meltsch е направено от два вида здрави материали - MaxDura и Dublan. За сигурност при каране то е оборудвано със сертифицирани сменяеми гумени протектори на лакти, рамене и гръб. Кожени платки на раменете и ръкавите му придават този уникален вид. Мъжко мото яке W-TEC Meltsch&nbs..
229.00 лв.
Мъжко мото яке W-TEC Mardok NF-1121, Черен
-10 %
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 13616-L
Мъжко мото яке W-TEC Mardok NF-1121 е стилно и модерно мъжко яке, оборудвано със сертифицирани протектори в критични области на лактите, раменете и гърба. Направено е от висококачествена естествена кожа и е с мрежеста подплата от вътрешната страна, която позволява по-добра циркулация на въздуха. Цял..
395.00 лв. 439.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 11998
Мъжко мото яке W-TEC Kainar NF-2755 е леко яке, изработено от Softshell и материал MaxDura. Материите са дишащи, приятни на допир и лесни за поддръжка. Якето предпазва надеждно от вятър и дъжд. Сертифицираните протектори за лактите и раменете, гарантират безопасност по време на път. Протекторит..
139.00 лв.