Количка

Отборни спортове

Предлагаме ви разнообразие от топки за волейбол, баскетбол, футбол, ханбал. Аксесоари за художествена гимнастика, бейзбол, футбол и други спортове, електронни табла за отчитане на резултатите за всякакви отборни спортове.
Производител: Molten Код: BGRX7-RB
Баскетболна топка MOLTEN BGRX7-RB е с висококачествено гумено покритие и бутилов плондер с найлонови намотки, което я прави идеален избор за игра в училище и за свободното време. Отличителният дизайн подобрява видимостта, като ви помага да се съсредоточите върху движението на топката. Техническо..
31.90 лв.
Производител: Molten Код: B5R
Баскетболна топка MOLTEN B5R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка и за свободното време.Техническо описание:Модел - B5RОфициални размери  теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерДиаметър - ..
24.90 лв.
Производител: Huari Код: HU0618AW
Баскетболна топка HUARI Magic, подходяща за игра в свободното време или за тренировка. Специалната гума подобрява комфорта по време на игра.  Плондерът е устойчив на деформация, която може да възникне, когато топката отскача. Топката е с модерен дизайн и умело подбрани нюанси в синята гама..
12.00 лв.
Производител: Huari Код: HU5519AW
Футболна топка HUARI Mila е идеална както за тренировки, така и за развлечение. Повърхността на топката е мека, не абсорбира вода, устойчива на механични повреди. Футболната топка запазва формата и свойствата си дълго време и е с размер 5.Техническо описание:Футболна топкаМатериал: TPUПанели: 32Маши..
28.00 лв.
Производител: Maxima Код: 200191
Тренировъчен конус MAXIMA, 8 см може да се използва като маркер при тренировки за различни спортове и игри. Техническ оописание:Диаметър на основата - Ø8 смВисочина - 8 смЦветове - зелен, оранжев, жълт, червен, син, лилавТегло - 11 гОтвори за допълнително закрепванеПодходящи за слалом с ролери и ..
0.50 лв.
Производител: Molten Код: B7R
Баскетболна топка MOLTEN B7R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка и за игра през свободното време.Техническо описание:Модел - B7RОфициални размери  теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерД..
24.90 лв.
Баскетболна топка MOLTEN GF7X, FIBA
 
Производител: Molten Код: BGF7X
От улицата до спортната зала, баскетболна топка MOLTEN GF7X е готова за игра винаги където и когато пожелаете. Моделът е създаден за да издържи на игра при всякакви условия, одобрен е от FIBA и е чудесен избор за всички спортисти. Техническо описание:Одобрена от FIBA 12-панелен дизайнРазмер - 7Матер..
119.00 лв.
Баскетболна топка MOLTEN BGR7-OI, FIBA
 
Производител: Molten Код: BGR7-OI
Баскетболна топка MOLTEN BGR7-OI е с висококачествено гумено покритие и бутилов плондер с полиамидни намотки, което я прави идеален избор за игра в училище и за свободното време. Отличителният дизайн подобрява видимостта, като ви помага да се съсредоточите върху движението на топката. Техническо..
29.00 лв.
Производител: Molten Код: B6R
Баскетболна топка MOLTEN B6R е с 8 панелна конструкция и е изработена от здрава гума с бутилов плондер. Подходяща е за игра в училища,  за тренировка и за игра през свободното време.Техническо описание:Модел - B6RОфициални размери и теглоКонструкция - 8 панелаМатериал - гумаБутилов плондерДиаме..
24.90 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13204
Тренировъчен конус inSPORTline UP16 40 см служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Подходящ е за ползване както от треньори, така и от начинаещи атлети. Конусът разполага с практичен отвор за поставяне на слалом колче. Може да се използва за скоростни тренировки, детски игри и..
10.00 лв.
Производител: Molten Код: BGR5-OI
Баскетболна топка MOLTEN BGR5-OI, 12 панелна конструкция, подсилен плондир, допълнителен слой за по-добра отскокливост.Техническо описание:12 панелна иновативна конструкцияМатериал - гума, с допълнителен слой за по-добра чувствителност и отскокливостПодсилен плондирДизайн - GIUGIARO Официално т..
29.00 лв.