Количка

Реферски и сигнални свирки

Реферски (съдийски) и сигнални свирки, които ще се използват по време на спортни мероприятия, където е необходимо да се реши хода на мачовете, времето за тренировки или други спортни дейности. Самите свирки са направени от висококачествен метал, а вътре са с дървено топче, което ги прави способни да произвеждат силен акустичен сигнал. 

Производител: inSPORTline Код: in 13221
Реферската свирка  inSPORTline WH174 е предназначена за всички спортове, където има нужда от рефер. Свирката е изработена от лек и висококачествен хромиран метал и е снабдена с дървено топче, благодарение на което произвежда силен, акустичен сигнал. Свирката е снабдена с метален пръстен за по-г..
3.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13220
Реферска свирка със шнур inSPORTline WH185 е предназначена за всички спортове, където има нужда от рефер. Свирката е изработена от лек и висококачествен хромиран метал и е снабдена с дървено топче, благодарение на което произвежда силен, акустичен сигнал. В комплекта е включена и метална халка, към ..
6.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 106
Техническо описание:Метална съдийска свирка с дървено топчеИздухване - лесноЗвук - среденТон - среденРазмер - 5,6 см..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13224
Накитник за реферска свирка inSPORTline BND63 е практичен аксесоар за всеки треньор, рефер, или учител по физкултура. Той е предназначен за свирки с халка, към която се прикрепва с пластмасов карабинер. Освен че е комфортен, еластичният накитник минимизира и риска от изтърване на свирката на земята...
5.00 лв.
Производител: Acme Код: SP 108
Реферска свирка ACME Thunderer 59.5 е с умерен звук, подходяща за обща сигнализация и полициятаТехническо описание: Свирка с умерен звук, подходяща за обща сигнализация и полициятаСреден звук, препоръчителен за обща сигнализация и полициятаЗвук - средно силенТон - среденРазмери (см) - Д5.5 x Ш1.9..
17.00 лв.
Производител: Acme Код: SP 107
Реферска свирка ACME Cyclone 888 e свирка без топче предлага едновременно надуване без усилие и контрол на звука.Техническо описание:Реферска свирка без топчеСтепен на надуване - лесноЗвук - много висок и силенТон - висока степенТегло - 0.01 кгРазмери (см) - Д5 x Ш2.3 x В2.2Цветове - черен..
8.50 лв.
Производител: Acme Код: SP 105
Реферска свирка ACME Thunderer 63 - одобрена от асоциацията на реферите.Техническо описание: Одобрена от асоциацията на реферитеПрепоръчителна за - рефери (съдии), спортни учители, полицияСтепен на надуване - умеренаЗвук - максимално силенТон - най-висока степенТегло - 0.031 кг. ..
19.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13223
Реферска свирка със шнур inSPORTline WH185 е предназначена за всички спортове, където има нужда от рефер. Свирката е изработена от лека, здрава и устойчива пластмаса. Свирката е без топче, но произвежда силен, акустичен сигнал. В комплекта е включен и подвижен шнур, за носене на врата.Техническо опи..
8.00 лв.
Реферска свирка SPARTAN със шнур
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 110
Реферска свирка SPARTAN със шнур е метална съдиаска свирка с дървено топче.Техническо описание:Метална съдийска свирка с дървено топчеЧерен шнур за носене на вратаВъртяща се метална връзка, предотвратяваща усукване на шнураИздухване - лесноЗвук - среденТон - среден..
6.00 лв.
Реферска свирка ACME Thunderer 660
Доставка 14 дни
Производител: Acme Код: SP 109
Реферска свирка ACME Thunderer 660 се препоръчва за деца и по-възрастни хора. С нея за реферирани F.A. и финали за Световни купи!! Нейната мощност и надеждност е доказана с продажби от над 30 милиона. Техническо описание: Не залепващо топче, висок тон, лесно надуванеТегло ..
5.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)