Количка

Ракети за бадминтон

Наличност: Наличен Код: SP 2081
Техническо описание: Комплект от две ракетиЗдрава и лекаИзометрична главаМатериал - алуминий / стоманаТегло - 105 гКордаж - 0.75 мм полиамидТермо - калъф за съхранение..
13.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR3219SS-11
Ракетата REFLEX ST-100 с класическа овална форма, подходяща за начинаещи и напреднали спортисти. Ракетата е с ергономична ръкохватка и грип (G3), което осигурява комфорт на ръката при бърза игра. Струните със средно натягане на кордата, позволяват динамични и прецизни отражения с малко усилия. Струн..
12.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR3319SS
Ракета MARTES Triver 55 е подходяща както за напреднали, така и за начинаещи играчи. Стабилната конструкция гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжката е ергономична, а стоманената рамка не натоварва ръката дори и при продължителна игра. Струните са изработени от висококачествен полиамид. Те гар..
14.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2062
Техническо описание: Бадминтон ракета подходяща за начинаещи и свободното времеЗдрава и лекаИзометрична главаМатериал - алуминий / графитТегло - 120 гКордаж - FIBRE TOUCH 0.75 ммТермо - калъф за съхранениеЦвят - розов, зелен..
13.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR2321SS
Комплект за бадминтон MARTES 4Rival включва: четири ракети, три перца, мрежа с размери 600 х 60 см, два стълба за мрежата и калъф за удобно съхранение и пренасяне. Ракетите са подходящи за начинаещи или опитни играчи - те са леки и добре балансирани. Кордата на ракетите е изпъната с оптимално напреж..
56.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 200325
Техническо описание:Комплектът включва 2 ракети с перце и калъф Подходящ за деца и начинаещиДължина на ракетата - 65 смРазмери на главата - 23.5 х 20 см Тегло за комплект - 270 гРазлични цветове на ракетите Всеки комплект съдържа ракети в един цвят..
8.50 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2067
Ракета за бадминтон SPARTAN Pro 300 е предназначена за напредващи и за игра в свободното време.Техническо описание:Предназначена за напредващи и за свободното времеЛека и здрава конструкцияМатериал - Organic 220 (композит от графит и фибростъкло)Технология за стеблото - Torsion ShaftТегло - 90± 2 гБ..
49.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2083
Ракета за бадминтон SPARTAN Jive е ракета, подходяща за игра в свободното време. Изометрична глава и качествен алуминий - графитна рамка гарантират перфектни характеристики при игра. Ракетата се прдлага с калъф за съхранение.Техническо описание: Бадминтон ракета подходяща за н..
15.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2082
Ракета за бадминтон SPARTAN Tango е модерна ракета за бадминтон, създадена специално за развлекателни цели. Рамката от алуминий-графит гарантира висококачествени игрови характеристики. Изометричната глава осигурява равномерно разпределение на силата на удар. Тази ракета се доставя с термо калъф за с..
14.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2086
Техническо описание: Бадминтон ракета подходяща за начинаещи и свободното времеЗдрава и лекаИзометрична главаМатериал - алуминий / графитТегло - 95 гКордаж - FIBRE TOUCH 0.75 ммТермо - калъф за съхранение..
17.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2093
Ракета за бадминтон SPARTAN Bosa е ракета, която е подходяща за игра в свободното време. Висококачествената алуминиево-графитна рамка гарантира добри характеристики при игра, а изометричната глава равномерно разпределя напрежението в главата на ракета. Ракетата е в комплект с термо калъф за съхранен..
13.50 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2084
Ракета за бадминтон Spartan Calypso е висококачествена изцяло алуминиева ракета за бадминтон с GOSEN корда. Благодарение на своята конструкция и използваните материали той е лек, удобен за държане и осигурява добри игрови свойства. Ракетата се предлага с калъф за съхранение.Техническо описание: ..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 5441
Комплект за бадминтон SPARTAN  е пълен комплект от 4 ракети, полиамидна мрежа, колчета, обтягащи корди и странични олекотени колове за мрежата. Коловете се разглобяват на 3 отделни части. Единственото, което Ви е нужно за да започнете да играете бадминтон са перца, който са включени в комплекта..
36.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 2078
Ракета за бадминтон SPARTAN Titanium N 300, предназначена за начинаещи и игра в свободното време.Техническо описание:Предназначена за начинаещи и за свободното времеЛека и здрава конструкцияИзометрична главаМатериал - алуминийТегло - 88 грКордаж - 0.70 ммЦвят на кордажа - черенКалъф за съхранение..
67.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 2068
Ракета за бадминтон SPARTAN Pro 200 e предназначена за начинаещи и игра в свободното време.Техническо описание: Предназначена за начинаещи и за свободното време Лека и здрава конструкция Глава - широкаМатериал - алуминий ARMOR NANO SYSTEM 2068Технология на главата Power Box - дизайнът на глав..
40.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 2069
Ракета за бадминтон SPARTAN Pro 100 е предназначена за начинаещи и игра в свободното време.Техническо описание:Предназначена за начинаещи и за свободното времеЛека и здрава конструкцияГлава - широка, аеродинамичнаМатериал - алуминий ALUMTEC 2069Технология на главата Power Box - дизайнът на главата с..
35.00 лв.
Наличност: Временно изчерпан Код: HT0119SS
Ракета за бадминтон HI-TEC Snazzy е перфектна за ползване от начинаещи бадминтон спортисти. Тя е лека, не претоварва ръцете по време на игра. Алуминиевата рамка е устойчива на механични повреди, а найлоновите корди осигуряват прецизни удари. Сцеплението със средна дебелина (G3) в областта на дланта,..
16.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 53580
Комплект за спийд бадминтон SPARTAN, три перца, две ракети и кутийка за съхранение.Техническо описание:Две ракетиТри перца в кутийка за съхранениеКалъф за съхранение на комплектаДължина на цялата ракетата - 28 смДължина на ръкохватката - 6 смВисочина на кордажа в най-дългата част - 32 смОснова на пе..
69.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 5438
Комплект за бадминтон SPARTAN е любителски бадминтон комплект за игра през свободното време.Техническо описание:Две ракети2 перцаМрежаМетални колчета..
36.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 5440
Комплект за бадминтон SPARTAN Deluxe съдържа всичко необходимо за сингъл мач. Леките ракети гарантират отличен контрол по време на игра. Комплект аз бадминтон SPARTAN Deluxe е подходящ за ползване на открито.Техническо описание:Бадминтон комплектПодходящ за външна употребаПодходящ за играчи със силе..
42.00 лв.
Показани 1 от 20 | 23 (2 Страници)

Богат асортимент от  Ракети за бадминтон с лека и удобна конструкция.