Количка

Ролери и кънки

Представяме голямо разнообразие от качествени ролери подходящи както за малки, така и за големи. Карането на ролери може да се практикува от всеки - деца, жени и мъже, без значение от възрастта. Повечето модели ролери обикновено имат от три до пет колелца подредени в една линия.

Производител: inSPORTline Код: IN 10932-1
Ролери/кънки 2 в 1 за момичета ACTION Gondo са регулируеми ролери / кънки за лед 2 в 1 за момичета. Това прави тези кънки многофункционални и всесезонни. Системата ComfortFit осигурява максимална стабилност, като комфортно обхваща глезена.Техническо описание:Регулируем размерComfortFit система ..
138.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10932-2
Ролери/кънки 2 в 1 за момчета ACTION Gondo са регулируеми ролери / кънки за лед 2 в 1. Това прави тези кънки многофункционални и всесезонни. Системата ComfortFit осигурява максимална стабилност, като комфортно обхваща глезена.Техническо описание:Регулируем размерComfortFit система обхваща комфо..
138.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 13767
Детски ролкови кънки WORKER Denel 2 в 1 са висококачствени кънки в ретро стил, с атрактивен дзайн и четири колела за по-голяма стабилност. Можете да ги превърнете бързо в кънки за лед, тъй като в комплекта са включени и шасита с остриета за пързаляне. Остриетата с изработени от сертифицирана стомана..
159.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4220
Ролери / кънки за лед  WORKER Marco - всеки иска детето му да се забавлява и да се движи и тренира нещо. Тези ролери / кънки за лед са идеални за тази цел. Те са раздвижени ( обхващат няколко размера ) и са едновременно за лятно каране и за зимната ледена пързалка. Лесно се трансформират от кън..
122.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10929
Ролери/кънки 2 в 1 ACTION Tifero са регулируеми ролери / кънки за лед 2 в 1. Това прави тези кънки многофункционални и всесезонни. Системата ComfortFit осигурява максимална стабилност, като комфортно обхваща глезена.Техническо описание:Регулируем размерComfortFit система обхваща комфортно крака..
160.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 6376
• Алуминиево шаси • Comfort Fit  - комфортна вътрешна обувка • Lining Coolmax - провежда влагата навън и осигурява по-добра паропропускливост • Ankle Safety System - захваща здраво глезена в правилната позиция • Вързанки и обезопасителна щраймер катарама  MicroLock • Лента V..
106.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4199-1
Ролери / кънки за лед WORKER Nolan 2 в 1 са регулируеми детски ролери / кънки за лед 2в1 с алуминиево шаси. Това прави тези кънки изключително здрави. Системата ComfortFit осигурява максимална стабилност, като комфортно обхваща глезена. С WORKER Nolan Вашето дете ще се чувства сигурно при ученето на..
129.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4214
Ролери / кънки за лед WORKER Lumine са детски регулируеми 2в1 ролери / кънки за лед. Система Memory Fit "запомняща" формата на крака и правеща вътрешната подплата максимално удобна, сякаш е създадена точно за Вас.Характеристики:Комфортна вътрешна подплата с Memory Fit systemРегулируем размерОбезопас..
114.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR4039
Детски - момичешки, регулируеми ролери MARTES ZIG ZAG Girl са изработени от висококачествени материали, които са здрави и анатомично оформени, с вътрешни омекотяващи чорапчета. Закопчаването се извършва с помощта на връзките и по два бързи щраймера. Колелцата са изработени от PVC с лагери 608Z, а ра..
62.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 7592
Ролери / кънки за лед WORKER Reviro 2 in1 са подходящи за момчета и предлагат възможността както да се ползват като ролери, така и за кънки за лед. Размерът се регулира лесно с помощта на удобна и бърза система с бутон. Вътрешната удобна и омекотена обувка поддържа крака в правилната позиция и осигу..
143.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4236
Ролери WORKER Perleta са с регулируеми размери: S - (31-34 ), M - (35-38), L - (39-42) алуминиево шаси и ABEC 5 Carbon лагери.  Максимална товароносимост от 100 кгТехническо описание: Регулируеми ролери  Алуминиево шаси  Сменяемa спирачка  Щраймер катарами Micro Lock &nb..
114.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 3622
Ролери Worker Mia са оборудвани с леко алуминиево шаси, което заедно със системата AVS (антивибрационна система) гарантират високо качество и комфортно каране. Подходящи както за фитнес, така и за развлекателно каране от начинаещи или напреднали кънкьори върху равна и гладка повърхност.Ролери W..
90.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 265
Ролери SPARTAN Girl са ролери за момичета с лагери ABEC 7. Тези ролери са предназначени за начинаещи почитатели на карането на ролери. Подходящи са за каране на гладка повърхност.Технически характеристики:Много устойчиво пластмасово шасиВентилирана мрежа UltraFit в предната част на ролераЕргономична..
129.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10926
Ролери / кънки 2 в 1 ACTION Olaff са регулируеми ролери / кънки за лед 2 в 1. Това прави тези кънки многофункционални и всесезонни. Системата ComfortFit осигурява максимална стабилност, като комфортно обхваща глезена.Техническо описание:Регулируем размерComfortFit система обхваща комфортно крака в о..
160.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 13783
Регулируемите детски ролкови кънки с светлинни колела Action Joly са красиви детски ролери. Всяко малко момиче ще се влюби в цветния дизайн, сладките изображения, сърцето, изработено от лъскави камъни, и блестящо приложение върху пластмасовата рамка. Размерът може да се регулира посредством бутон. К..
111.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 15275-1
Детски регулируеми ролери WORKER Juny Girl са изработени са от висококачествени материали, които са здрави, анатомично оформени, с вътрешни омекотяващи подложки. Закопчаването се извършва с помощта на връзките, бързата катарама и велкро лентата. Колелцата са изработени от PVC с лагери 608Z, а размер..
93.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 16915
Ролкови кънки 2v1 WORKER Farveo са висококачествени,  двуредови ролкови кънки. Лесно и бързо се преобразуват от ролкови кънки в кънки за лед. Ролкови кънки 2v1 WORKER Farveo са регулируеми, в следствие на което променят размера си с до три номера. Високото ниво на безопастност и комфорт са..
135.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 13359
Ролери WORKER Picola LED със светещи колела са детски ролери за момичета със светещи колела и модерен дизайн. Вентилационни отвори на обувката осигуряващи проветрение и предпазващи от изпотяване. QuickLace system за бързо събуване и обуване. Смяна на размерите чрез натискане на бутон. Товароносимост..
103.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16752
Ролери - кънки 2v1 WORKER Pinkola са с цветен дизайн подходящ за момичета и жени. Използвайки лоста отдолу, лесно можете да настроите размера им. Освен това, уникалната система за опорна рамка позволява лесна на острието за кънки за лед с алуминиевото шаси с PU гумени колела. С ниското си триене и у..
158.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 15275-2
Детски регулируеми ролери WORKER Juny Boy са изработени са от висококачествени материали, които са здрави, анатомично оформени, с вътрешни омекотяващи подложки. Закопчаването се извършва с помощта на връзките, бързата катарама и велкро лентата. Колелцата са изработени от PVC с лагери 608Z, а размеръ..
93.00 лв.
Показани 1 от 20 | 69 (4 Страници)