Количка

Ролери и кънки

Представяме голямо разнообразие от качествени ролери подходящи както за малки, така и за големи. Карането на ролери може да се практикува от всеки - деца, жени и мъже, без значение от възрастта. Повечето модели ролери обикновено имат от три до пет колелца подредени в една линия.

Производител: Worker Код: IN 277
Болт с гайка за скейтборд WОRKER е подходящи за всички марки скейтове и лонгборди.Комплекта включва:Болт Ф 8мм с вътрешен шестограмГаика М 8мм със стопорен силиконов пръстен...
2.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13339
Дамски кънки WORKER Flacier са особено привлекателни с модерния си дизайн и любимият на много дами розов цвят. Вътрешността на обувката се отличава с мека и удобна подложка Comfort Fit, която предпазва от удари. Технологията Thermo Fit и добрата изолация на обувката, ще държат краката Ви топли. В до..
102.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 13367
Детски комплект ролери WORKER Torny LED са оборудвани с атрактивни светещи колелца, както и с всички компоненти на протекторите- накитници, наколенки, подлакътници и каска. Комплекта отговаря на най-високите стандарти за безопасност със сертификати отговарящи на стриктните европейски стандарти EN-71..
149.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 7741
Детски комплект ролери WORKER Flery отговарят на най-високите стандарти за безопасност - европейския EN-71 от немската тест лаборатория TÜV-GS. Комплектът съдържа каска, ролери и протектори за колена, лакти и длани, събрани в раничка с теми от детски приказки. Ролерите са изработени от висококачеств..
161.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13362
Детски комплект ролери WORKER Polly LED  са оборудвани с атрактивни светещи колелца, както и с всички компоненти на протекторите- накитници, наколенки, подлакътници и каска. Комплекта отговаря на най-високите стандарти за безопасност със сертификати отговарящи на с..
119.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 575
Детски комплект ролери WORKER Polly Set - прекрасен, харесващ се на малките момчета комплект ролери, каска и протектори за: лакти, колене и длани. Ролерите са с регулиращи се размери от 26 до 41 номер в четири размера. Протектори  - 6-броя в комплекта - също регулируеми.Основни предимства:Каска..
102.00 лв.
Производител: Worker Код: in 7738
Детски комплект ролери WORKER Torny отговарят на най-високите стандарти за безопасност - европейския EN-71 от немската тест лаборатория TÜV-GS. Комплектът съдържа каска, ролери и протектори за колена, лакти и длани. Ролерите са изработени от висококачествени материали, които са здрави, анатомично оф..
128.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR46968
Детски регулируеми ролери MARTES SPIDER произведени от висококачествени материали, които са здрави и анатомични, с вътрешна омекотяваща обувка. Закопчаване с помощта на връзки, велкро и щраймер. Колелцата са изработени от PU с лагери 608Z, а размерът се регулира бързо и лесно чрез перчата гайка.Техн..
87.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR4039
Детски - момичешки, регулируеми ролери MARTES ZIG ZAG Girl са изработени от висококачествени материали, които са здрави и анатомично оформени, с вътрешни омекотяващи чорапчета. Закопчаването се извършва с помощта на връзките и по два бързи щраймера. Колелцата са изработени от PVC с лагери 608Z, а ра..
62.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13779-2
Детски регулеруеми ролери ACTION Doly са със светещи колелца, генериращи енергия, чрез въртеливото им  движение по време на каране.Колоритният и цветен дизайн представя едно невероятното съчетание между колелцата, връзките и горната част на обувката. Техническо описание:Комфортна вътрешна ..
109.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13779-1
Детски регулеруеми ролери ACTION Doly са със светещи колелца, генериращи енергия, чрез въртеливото им  движение по време на каране.Колоритният и цветен дизайн представя едно невероятното съчетание между колелцата, връзките и горната част на обувката. Техническо описание:Комфортна вътрешна ..
109.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10674
Детски регулируеми ролери WORKER 116А подходящи за момчета.Техническо описание:Детски регулируеми ролериПластмасово шасиАнатомична обувкаВътрешни укрепленияВръзки, MicroLock катарама и велкроЛесно се коригира само с едно натискане на бутонЛагери: ABEC 5Материал на колелата - PU (полиуретан)Размер на..
83.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 15275-2
Детски регулируеми ролери WORKER Juny Boy са изработени са от висококачествени материали, които са здрави, анатомично оформени, с вътрешни омекотяващи подложки. Закопчаването се извършва с помощта на връзките, бързата катарама и велкро лентата. Колелцата са изработени от PVC с лагери 608Z, а размеръ..
93.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 15275-1
Детски регулируеми ролери WORKER Juny Girl са изработени са от висококачествени материали, които са здрави, анатомично оформени, с вътрешни омекотяващи подложки. Закопчаването се извършва с помощта на връзките, бързата катарама и велкро лентата. Колелцата са изработени от PVC с лагери 608Z, а размер..
93.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 13783
Регулируемите детски ролкови кънки с светлинни колела Action Joly са красиви детски ролери. Всяко малко момиче ще се влюби в цветния дизайн, сладките изображения, сърцето, изработено от лъскави камъни, и блестящо приложение върху пластмасовата рамка. Размерът може да се регулира посредством бутон. К..
111.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 13785
Детски ролкови кънки ACTION Toty са изключително сладки и са предназначени за най-малките. Тъй като кънките са с два реда колела ( две по-малки колела отпред и две по-големи отзад), те осигуряват максимална стабилност и контрол. Размерът може да се регулира бързо и лесно с помощта на страничен буто..
97.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 13787-1
Детски ролкови кънки комплект ACTION Darly Boy съдържа ролкови кънки, каска и протектори за колене, лакти и длани. Комплектът се предлага в практична, прозрачна чанта с дръжка. Той осигурява максимален комфорт и безопасност по време на каране и освен това, детето ви ще изглежда добре, тъй като всичк..
141.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4289
Комплект колела за ролери WORKER 72mm и лагери ABEC-7 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 7 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне.Техни..
33.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 4291
Комплект колела за ролери WORKER 64mm и лагери ABEC-5 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 5 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне.Техни..
36.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 4287
Комплект колела за ролери WORKER 80mm и лагери ABEC-7 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 7 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне..
42.00 лв.
Показани 1 от 20 | 97 (5 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук