Количка

Ролери и кънки

Представяме голямо разнообразие от качествени ролери подходящи както за малки, така и за големи. Карането на ролери може да се практикува от всеки - деца, жени и мъже, без значение от възрастта. Повечето модели ролери обикновено имат от три до пет колелца подредени в една линия.

Производител: inSPORTline Код: IN 13339
Дамски кънки WORKER Flacier са особено привлекателни с модерния си дизайн и любимият на много дами розов цвят. Вътрешността на обувката се отличава с мека и удобна подложка Comfort Fit, която предпазва от удари. Технологията Thermo Fit и добрата изолация на обувката, ще държат краката Ви топли. В до..
99.00 лв.
Детски комплект ролери 3v1 WORKER Torny LED със светещи колелца
-20 %
Производител: Worker Код: IN 13367
Детски комплект ролери WORKER Torny LED са оборудвани с атрактивни светещи колелца, както и с всички компоненти на протекторите- накитници, наколенки, подлакътници и каска. Комплекта отговаря на най-високите стандарти за безопасност със сертификати отговарящи на стриктните европейски стандарти EN-71..
119.20 лв. 149.00 лв.
Детски комплект ролери WORKER Flery
-20 %
Производител: Worker Код: IN 7741
Детски комплект ролери WORKER Flery отговарят на най-високите стандарти за безопасност - европейския EN-71 от немската тест лаборатория TÜV-GS. Комплектът съдържа каска, ролери и протектори за колена, лакти и длани, събрани в раничка с теми от детски приказки. Ролерите са изработени от висококачеств..
128.80 лв. 161.00 лв.
Детски комплект ролери WORKER Polly LED - със светещи колелца
-20 %
Производител: inSPORTline Код: IN 13362
Детски комплект ролери WORKER Polly LED са оборудвани с атрактивни светещи колелца, както и с всички компоненти на протекторите- накитници, наколенки, подлакътници и каска. Комплекта отговаря на най-високите стандарти за безопасност със сертификати отговарящи на ст..
95.20 лв. 119.00 лв.
Детски комплект ролери WORKER Polly Set
-20 %
Производител: Worker Код: IN 575
Детски комплект ролери WORKER Polly Set - прекрасен, харесващ се на малките момчета комплект ролери, каска и протектори за: лакти, колене и длани. Ролерите са с регулиращи се размери от 26 до 41 номер в четири размера. Протектори  - 6-броя в комплекта - също регулируеми.Основни предимства:Каска..
81.60 лв. 102.00 лв.