Количка

Резервни части и аксесоари

Наличност: Наличен Код: 200191
Тренировъчен конус MAXIMA, 8 см може да се използва като маркер при тренировки за различни спортове и игри. Техническ оописание:Диаметър на основата - Ø8 смВисочина - 8 смЦветове - зелен, оранжев, жълт, червен, син, лилавТегло - 11 гОтвори за допълнително закрепванеПодходящи за слалом с ролери и ..
0.50 лв.
Наличност: Наличен Код: in 12927
Светещи колела PU 70 * 24 мм с лагери ABEC 5 са подходящи за скейтъри, които обръщат внимание на качеството и стила. Прозрачните колела имат вградени LED диоди, които светват, когато колелото започне да се върти. Не са необходими батерии. Диодите се задвижват от електромагнитната сила, създадена от ..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 11854
Лагери WORKER ABEC 7 сa произведени с висока конструктивна точност. Те са с дълъг експлоатационен живот, нисък коефициент на триене, което ще усетите при движение. Изискват минимална поддръжка. Предназначени са за ролкови кънки, скейтбордове, лонгбордове, пени бордове и тротинетки.Техническо оп..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 79
Лагери за ролери WORKER ABEC 3 са прецизни, с дълъг експлоатационен живот, нисък коефициент на триене (въртят се плавно) и се поддържат лесно. Те са предназначени за ролери, скейтбордове, лонгбордове, пени бордове и скутери.Техническо описание:Висока прецизностЩитове от всяка страна, за да се избегн..
14.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3627
Спирачка за ролери  WORKER RAPTUX е резервна част за ролери модел Raptux на бранд WORKER.Техническо описание:Резервна спирачка за ролери WORKER Raptuxцената е за 1 бр...
6.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 7223
Спирачка за ролери  WORKER KIDDY, SPRING и STREET е резервна част за ролери модели Kiddy, Spring и Street на бранд WORKERТехническо описание:Резервна спирачка за ролери WORKER Kiddy, Spring и Streetцената е за 1 бр...
4.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 4288
Комплект колела за ролери WORKER 76mm и лагери ABEC-7 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 7 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне.Техни..
39.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3635
Резервна спирачка за ролери WORKER Mia, изработена от висококачествена пластмаса. Гарантира отлични спирачни характеристики.Техническо описание:Резервна спирачка за ролериПластмасова дръжкаВисококачествена пластмасаСъвместима с повечето модели ролери..
6.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 4285
Спирачка за ролери  WORKER GINA е резервна част за ролери модел GINA на бранд - WORKERТехническо описание:Резервна спирачка за ролери WORKER Ginaцената е за 1 бр...
6.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 4286
Комплект колела за ролери WORKER 84mm и лагери ABEC-9 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 9 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне.Техни..
55.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3636
Спирачка за ролери WORKER POLLY И POLLY LED е резервна част за ролери модели Polly и Polly LED на бранд WORKER.Техническо описание:Резервна спирачка за ролери WORKER Polly и Polly LEDцената е за 1 бр...
3.98 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 71
Резервни колела за блейдове WORKER Ozone 56 мм са предназначени за агресивни ролери. Висококачественият им дизайн гарантира по-дълъг живот и удобно каране по равна и гладка повърхност. Комплектът е изработен от устойчив гумен PU материал с твърдост 90 A. Съдържа общо 4 колела с графичен дизайн...
34.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 4287
Комплект колела за ролери WORKER 80mm и лагери ABEC-7 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 7 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне..
42.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 4291
Комплект колела за ролери WORKER 64mm и лагери ABEC-5 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 5 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне.Техни..
36.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 4289
Комплект колела за ролери WORKER 72mm и лагери ABEC-7 Chrome са предназначени за напреднали инлайн скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг живот и комфортно движение по гладки повърхности. Лагерите ABEC 7 Chrome осигуряват гладко возене с минимално съпротивление при пързаляне.Техни..
33.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 250
Комплект колела SPARTAN 76 мм са предназначени за напреднали скейтъри. Висококачествената изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот и комфортно каране по равни и гладки повърхности.Техническо описание:Размер на колелата - 76 x 24 ммТвърдост - 82A4 броя в опаковкаМатериал - PU (полиуретан)..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 4235
Резервни спирачка за ролери WORKER Picola е направена от висококачествен пластмасов материал и гарантира отлични  спирачни свойства.Техническо описание:Резервна спирачка за ролери, включително пластмасова дръжкаВисококачествена пластмаса..
6.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 11848
Лагери WORKER ABEC 11 са висококачествени лагери, подходящи за ролери, скейтбордове, лонгбордове, пени бордове и тротинетки. Защитени с протектор от всяка страна  от мръсотия и прах. Притежават висока прецизност и  имат дълъг живот, нисък коефициент на триене (те се върти гладко) и са лесн..
20.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 2186
Спирачка за ролери  WORKER Paris, Exolution и G-Force е резервна част за ролери модели Paris, Exolution и G-Force на бранд - WORKERТехническо описание:Резервна спирачка за ролери WORKER Paris, Exolution и G-Forceцената е за 1бр...
6.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 4208
Спирачкa за ролери WORKER Nolan 2in1 е изработена от висококачествена гума, която има отлични спирачни характеристики. Технически параметри: Материал - каучукЗа ролери WORKER Nolan 2in1..
6.00 лв.
Показани 1 от 20 | 32 (2 Страници)

Резервни части и аксесоари за скейтборд и ролери - лагери, дъски, шаси (колесница), подложки, шкурки, набивки, болтове, спирачки и всичко свързано със скейтборд и ролери.