Количка

Пени бордове

В нашия онлайн магазин можете да намерите широка гама от модели пени борд, както и резервни части и аксесоари, допълващи поддръжката и дизайна им.  След като сте прегледали нашите страхотни селекции, ще откриете, че имаме два различни размера на пени борда - 22  и 27 инча. 22 инчовите дъски са по-малки, по-гъвкави и по-лесни за носене, а 27-инчовите  са малко по-големи, по-стабилни и предлагат по-удобна платформа. Не пропускайте нашите цветни, атрактивни и изключително качествени артикули! Направете си подарък или зарадвайте близък с пени бордове със светещи колела или фосфорисциращи дъски!

Какви са ползите от карането на Пени борд?

Пени борд
Пени борд yako.bg

Карането на Пени борд е една от най-предпочитаните дейности през топлите месеци от много хора. Той въплъщава модерният, градски начин на живот - забава и свобода, съчетани в красив и практичен дизайн. Освен модерен, той e и чудесно средство за придвижване в града, а освен това с него може да изпълнявате и редица трикове. Размерите му са толкова компактни, че можете да го носите както в ръка, така и в раницата си. В следващите редове ще заложим на това, защо да изберем точно Пени борд:

Подобряване на координацията и баланса - Несъмнено ще подобриш баланса си по време на движение и ще се научиш да пазиш равновесие при всякакви ситуации.

Трениране на основни групи мускули - карайки пени борд, тренираш мускулите на краката, корема и гърба. Карайки за удоволствие, в същото време ще допринесеш за развитието на тези мускулни групи.

Способност за бързи и ефективни решения – когато караш пени борд, от теб се изисква да вземаш бързи и ефективни решения. Решения за увеличаване или намаляне на скоростта, за смяна на посоката, сблъсъци и т.н. Тези решения изграждат бъдещите ти рефлекси, които със сигурност ще са от полза при шофиране и не само.

Социални контакти – карайки своя Пени борд, ти ще се срещаш с много познати и ще изградиш приятелства с много хора като теб, такива които обичат да карат Пени борд. С тях, не само ще си подарите вълнуващо преживяване, но и ще имате възможност да се учите един от друг и да ставате все по-добри.

Как да избереш подходящия Пени борд според своите нужди?

Няколко са факторите, които трябва да вземеш предвид в процеса по избор на Пени борд. Едни от най-важните фактори са размерът му, материалите от които е изработен, товароносимостта и с какви лагери са колелата му.

Размери: по отношение на размерите е най-важно да се обърне внимание на големината на платформата за стъпване. Най-често срещания размер е 56/58 х 15 x 12.5см или мини пени борд с размери 43 х 13 см.

Материали: сред най-често използваните материали за тази цел е пластмасата. А шаситата им се правят предимно от алуминиева сплав. Именно тези два материала, правят конструкцията му здрава и с дълъг живот.

Товаросимост: това е определението за максималната издръжливост на натоварване. Разбира се, съвременният пени борд се предлагат в достатъчно варианти, за да отговорят на нуждите на всеки потребител. Мини пени борда например издържа средно до 45кг, а стандартния пени борд може да издържи до 150 кг.

Лагери: дори и да не е професионалист, човек трябва да обръща внимание на най-малките детайли, като лагерите с които е оборудван пени борда. Ние от спортни магазини ЯКО препоръчваме лагерите да бъдат ABEC 7 Carbon или ABEC 11, защото са висококачествени и гарантират здравина и издръжливост.

Предложенията от категория Пени борд в онлайн платформата Yako.bg

Пени борд 2
Пени борд

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. Освен физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, разработихме и онлайн платформата Yako.bg за удобството на верните ни клиенти. Ето какви типове артикули от категория Пени борд можете да откриете при нас:

Пени борд 36“ – този размер комбинира формата на класически пени борд с размерите на обикновен лонгборд, което го прави идеален за спускане или каране в града. При този тип товароносимостта е максимална, до 150кг, а размерите на борда са 92 х 24см. Характеризира се още с подсилено шаси с размер 7", изработено от алуминиева сплав.

Пени борд 27“ - е модерен пластмасов скейтборд, който ще ви привлече с цветния си дизайн. Той въплъщава модерния, градски начин на живот - забава и свобода, съчетани в красив и практичен дизайн. При този размер товароносимостта е средно до 100кг, а размерие му са 69 х 16см. Пени бордът от този размер e чудесно средство за придвижване в града, а освен това, с него можете да изпълнявате и редица трикове.

Пени борд 23“ - въплъщава модерният, градски начин на живот - забава и свобода, съчетани в красив и практичен дизайн. Тук постепенно се доближаваме към класическата представа за пени борд. Този тип е с рзмери 58 х 15 x 12.5см. И товароносимост до 100кг.

Пени борд 22“ - ето, че дойде ред и на класическия размер пени борд, а именно 58 х 15см. Товароносимостта е до 85кг. Изключително компактен и изчиствен вариант за пени борд.

Аксесоари за Пени борд - и не на последно място, ако имаш нужда от определени аксесоари за пени борд, Yako.bg е точното място за теб. Имаме в наличност широк спектър от колела, лагери, шасита и други резервни части за твоя Пени борд.

Защо да закупиш Пени борд от Yako.bg?

Пени борд от Yako.bg: Всякакви ценови класове – ние от Yako.bg се стараем да отговорим на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители. Предлагаме артикули от категория Пени борд от всякакви ценови класове. По този начи