Количка

Сърфъри

Сърфъри е обединяващо название за уейвборд и рипстик скейтборд. Всички те са разновидности на скейтборда. Характерно при сърфърите е, че се състоят от 2 дъски, свързани по между си с метално окачване, обикновено изработено от устойчив стоманен материал. Друг характерен признак са двете колела, които могат да се завъртат на 360 °, независимо едно от друго. Принципът на каране на уейвборд се състои във възможността на краката да се накланят от една страна на друга. По този начин се генерира потенциална енергия, която позволява на уейвборда да се придвижва напред, без да се налага спортуващият да се оттласква от земята. Разгледайте нашите модерни уейвбордове със стилен графичен дизайн!

Уейвборд SPARTAN Easy Surfer 30
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: sp 2329
Уейвборд SPARTAN Easy Surfer 30 е изключително гъвкав и лесен за придвижване борд. Придвижването и управлението се базира на запазване на баланс върху две висококачествени колела поставени в серпентина. Техническо описание:РипстикLED колела (светват след завъртане в червено, зелено и синьо)Матери..
62.00 лв.
Уейвборд  JD BUG Power Surfer S192, Син
Доставка 14 дни
Производител: JD Bug Код: SP 232701
Уейвборд  JD BUG Power Surfer S192 e стилен и забавен борд, с който се придвижвате напред чрез вълнообразни движения и завъртане на дъската, без да има нужда да докосвате с крака си земята, както при скейтборда, или тротинетката. Техническо описание:Материал на рамката - пластмаса, пластма..
127.00 лв.
Уейвборд  JD BUG Power Surfer S192, Сив
Доставка 14 дни
Производител: JD Bug Код: SP 232702
Уейвборд  JD BUG Power Surfer S192 е стилен и забавен борд, с който се придвижвате напред чрез вълнообразни движения и завъртане на дъската, без да има нужда да докосвате с крака си земята, както при скейтборда, или тротинетката. Техническо описание:Материал на рамката - пластмаса, пластма..
127.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)