Количка

Спортни принадлежности

Разнообразие от спортни принадлежности за Вас и Вашите деца.
Наличност: наличен Код: SP 5404
Тренировъчна чинийка SPARTAN за спортни тренировки, игра, каране на ролери и скейтборд. Меката и конструкция и липсата на остри ръбове е специално за да предпази от евентуални наранявания при падане върху нея. Техническо описание: Материал - PVCДиаметър на основата - 20 смВисочина - 5 с..
1.30 лв.
Наличност: наличен Код: IN 7278
Тренировъчен конус inSPORTline CF090.2 служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Може да се използва както от треньори, така и от начинаещи атлети. Подходящ е за скоростни тренировки, детски игри и др.Техническо описание:Материал - PVCДиаметър - 10 смВисочина - 18 смТегло - 20 ..
3.00 лв.
Наличност: наличен Код: YM03694
Гумен ринг за стискане YATE син е изработен от средно твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за начинаещи и средно напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЗа начинаещи или средно напредналиЦвят - си..
5.50 лв.
Наличност: наличен Код: YM05468
Гумен ринг за стискане YATE, Черен е изработен от твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЗа напредналиЦвят - черен..
6.50 лв.
Наличност: наличен Код: IN 13204
Тренировъчен конус inSPORTline UP16 40 см служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Подходящ е за ползване както от треньори, така и от начинаещи атлети. Конусът разполага с практичен отвор за поставяне на слалом колче. Може да се използва за скоростни тренировки, детски игри и..
10.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 5062
Крачкомер inSPORTline Duo е педометър с основни функции за броене на стъпки. Използва се много лесно и е подходящ както за ходене, така и за бягане. Перотометърът inSPORTline Duo е много лек и отчита всяка ваша стъпка.Техническо описание:  5-цифров LCD дисплей (отброява ..
18.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 13203
Тренировъчен конус inSPORTline UP9 23 см служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Подходящ е за ползване както от треньори, така и от начинаещи атлети. Конусът разполага с практични отвори за закрепване на гимнастически тояжки и въжета, което го прави удобен за създаване на пр..
3.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 6840
Спортен тестер inSPORTline Diverz, може да определя степента на физическото отклонение от нормите с помощта на BMI (индекс на телесна маса) след предварително зададена потребителска информация (пол, височина, тегло, възраст). Техническо описание:Корпус - лек, изработен от твърда пластмасаДиспле..
97.00 лв.
Наличност: наличен Код: SP 4664
Унисекс хавлиена лента за глава SPARTAN, не задържа влага и не дразни кожата. Хавлиена лента за глава подходяща за активен спорт - тенис, скуош, бадминтон, тенис на маса, бягане и т.н.Техническо описание:Състав - 100% висококачествен памукШирина - 5 cmЦвят - бял..
5.00 лв.
Наличност: наличен Код: M20071
Помпа за топки METEOR Double Action е оборудвана с двойна система за действие. Малка, бърза и лесна за употреба. Помпата за топки Meteor  Double Action е с 45-градусова дръжка за по-добър комфорт при работа.Техническо описание:Двойно помпеща помпа за топки Материал: пластмасаЦвят - Че..
7.00 лв.
Наличност: наличен Код: in 449
Технически характеристики:   Уникален флип дизайн за по-лесно виждане на дисплея Двуредов дисплей Брояч на изгорени калории (ккал) Брояч на направените стъпки, брои до 99 999 Различава ходене и тичане Дължина на крачката  10-150 см. Допустима грешка 0,01км Часовник - CET (12..
33.00 лв.
<