Количка

Спортни принадлежности

Разнообразие от спортни принадлежности за Вас и Вашите деца.
Производител: inSPORTline Код: IN 7278
Тренировъчен конус inSPORTline CF090.2 служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Може да се използва както от треньори, така и от начинаещи атлети. Подходящ е за скоростни тренировки, детски игри и др.Техническо описание:Материал - PVCДиаметър - 10 смВисочина - 18 смТегло - 20 ..
3.00 лв.
Производител: Yate Код: YM03694
Гумен ринг за стискане YATE син е изработен от средно твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за начинаещи и средно напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЗа начинаещи или средно напредналиЦвят - си..
5.00 лв.
Производител: Yate Код: YM05468
Гумен ринг за стискане YATE, Черен е изработен от твърда гума и е предназначен за увеличаване силата на пръстите или за загрявка преди тренировка. Подходящ е за напреднали спортисти.Техническо описание:Материал - гумаДиаметър - 9.5 смЗа напредналиЦвят - черен..
6.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13204
Тренировъчен конус inSPORTline UP16 40 см служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Подходящ е за ползване както от треньори, така и от начинаещи атлети. Конусът разполага с практичен отвор за поставяне на слалом колче. Може да се използва за скоростни тренировки, детски игри и..
10.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13235
Мрежа за топки inSPORTline BN15 е практична чанта, която може да събере 15 топки. Изработена е от висококачествен, здрав полиестер.Техническо описание:Въжета за пристягане и пренасянеОранжев цвятМатериал - полиестерКапацитет - до 15 топки с нормален размерРазмери на окото - 10 х 10 смТегло - 0.18 кг..
14.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13203
Тренировъчен конус inSPORTline UP9 23 см служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Подходящ е за ползване както от треньори, така и от начинаещи атлети. Конусът разполага с практични отвори за закрепване на гимнастически тояжки и въжета, което го прави удобен за създаване на пр..
3.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7277
Тренировъчна чинийка inSPORTline CF090.1 служи за очертаване на терени за игра, упражнения и тренировки. Подходящa е за ползване както от треньори, така и за начинаещи атлети при скоростни тренировки или детски игри. Техническо описание:    Материал - PVCДиаметър на основата - 2..
2.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1319AW
Хронометър Cronomo black/orange е много удобен и дизайнерски. Благодарение на опростения си дизайн, Cronomo е много удобен в ръката. Той е оборудван с допълнителни функции: часовник, календар и будилник. Благодарение на каишката, която е включена в комплекта, можете лесно да го окачите на врата..
21.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6840
Спортен тестер inSPORTline Diverz, може да определя степента н