Количка

Игра на открито

За усмивката на едно дете какво по хубаво от една люлка, катерушка, пързалка или трамплин?

Производител: Spartan Код: SP 1301
Петанк SPARTAN, измервателно въженце с два пластмасови накрайница за прецизно измерване.Техническо описание:Шест топки, изработени от метална сплавДървено топче - кошонетИзмервателелно въженце с два пластмасови накрайника за прецизно измерванеКалъф за съхранение и пренасяне на комплекта..
49.00 лв.
Баскетболен кош inSPORTline Boston
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 10665
Баскетболен кош inSPORTline Boston е един от най-популярните модели на inSPORTline. Основното предимство е възможността за регулиране на височината до шест позиции, от 230 до 305 сантиметра. Конструкцията е направена от висококачествена стомана. Основата може да побере до 115 литра вода или 160 кг п..
375.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 10668
Баскетболен кош с табло inSPORTline Brooklyn е баскетболна система, която се монтира на стена. Рамката е направена от висококачествена стомана. Таблото е изработено от термопластичен полиетилен, който придава на системата стилен дизайн и дълъг експлоатационен живот. Използвани са специални UV у..
155.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 14590
Баскетболен кош с табло inSPORTline Montrose е най-компактният модел на inSPORTline, който може да се монтира на стената. Рингът е изработен от устойчив стоманен материал, допълнен от здраво табло, което придава на коша стилен вид и дълъг живот. Други предимства включват специални UV-устойчиви бои и..
149.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1161
Двуместна люлка SPARTAN разполага със здрава метална конструкция и е подходяща за използване у дома. Отговаря на всички европейски стандарти за качество и безопасност TUV. Лесна за сглобяване и употреба, препоръчва се за деца между 3 до 12 годишна възраст.Техническо описание:Детска люлка с две места..
241.00 лв.
Детска катерушка InSPORTline Kindwood Set Plus
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: BE018
Детска катерушка InSPORTline Kindwood Set Plus предлага много забавление за вашето дете под формата на активно движение, което подпомага развитието на мускулите и двигателните умения. Широка гама от приложения - здрава въжена мрежа, 150 сантиметрова пързалка достъпна през стълба, пръстени с регулиру..
759.00 лв.
Детска люлка с халки inSPORTline - 3 места
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 3665
Детска люлка за градина с обръчи inSPORTline - 3 места разполага със здрава метална конструкция и е устойчива на метеорологичните условия. Отговаря на всички европейски стандарти за сигурност и безопасност (norm EN 71) тествана от TUV NORD и ASTM International.  Много лесна за сглобяване и изпо..
445.00 лв.
Детски багер WORKER Digger
Доставка 14 дни
Производител: Worker Код: IN 2055
Функционалното градинско багерче WORKER Digger е забавна играчка за пясъчника, търсена най-вече за деца. Управлението му е изключително просто - посредством два лоста. Стоманената, неръждаема конструкция дава на продукта изключително дълъг живот.Техническо описание:Просто управление - с два лостаДиз..
69.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 1159
Едноместна люлка SPARTAN разполага със здрава метална конструкция и е подходяща за използване у дома. Отговаря на всички европейски стандарти за качество и безопасност TUV. Лесна за сглобяване и употреба, препоръчва се за деца между 3 до 10 годишна възраст.Техническо описание:Детска люлка с едно мес..
116.00 лв.
Кучешки нашийник LED Light Petsaber Maxi
Наличен
Производител: inSPORTline Код: IN 17638
Предназначен за големи породи кучета, кучешки нашийник LED Light Petsaber Maxi е идеалният аксесоар, който ще направи вашето куче видимо дори в тъмното. Тъй като нашийника се прикрепя с три велкро ленти, нито вашето куче, нито вие ще трябва да свиквате с нов нашийник. Целия нашийник светва, когато г..
29.00 лв.