Количка

Лека атлетика

Гюллета, шпайкове, дискове за хвърляне, щафети и др.

Производител: Spokey Код: SPOKEY Imbile
Тренировъчен конус SPOKEY Imbile, подходящ за маркировка по време на тренировки. Отворите в конуса, позволяват комбиниране и свързване чрез пръти, за създаване на препятствия.  Техническо описание: Идеален за училища и всякакви спортни проявиПодходящ за използване, както на открито така и в з..
19.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 6343
Тренировъчни препятствия SPARTAN Multi Hurdles са подходящи за различни видове спортни упражнения. Едно, или повече препятствия се използват за развиване на експлозивната сила и издържливостта. Тренировъчните препятствия са полезни както за начинаещи и професионални атлети, така и за треньор..
20.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 9523
Тренировъчно препятствие inSPORTline CF100 15 см, е подходящо за различни видове спортни упражнения. Едно, или повече препятствия се използват за развиване на експлозивната сила и издържливостта. Тренировъчните препятствия са полезни както за начинаещи и професионални алети, така и за треньо..
15.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 9524
Тренировъчно препятствие inSPORTline CF100 30 см, е подходящо за различни видове спортни упражнения. Едно, или повече препятствия се използват за развиване на експлозивната сила и издържливостта. Тренировъчните препятствия са полезни както за начинаещи и професионални алети, така и за треньори, обуч..
20.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 9525
Тренировъчно препятствие inSPORTline CF100 45 см, е подходящо за различни видове спортни упражнения. Едно, или повече препятствия се използват за развиване на експлозивната сила и издържливостта. Тренировъчните препятствия са полезни както за начинаещи и професионални алети, така и за треньо..
24.00 лв.
Производител: Maxima Код: 300100
Щафетна палка MAXIMA, подходяща за старт и финал на състезания по леката атлетика.Техническо описание: Материал - алуминийРазмери - 30 х 2.5 х 2.5 см Тегло - 51 гЦвят - жълт, червенЦената е за 1бр. брой..
7.00 лв.
Гиминастически кон с гривни ЯКО
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: G8-1095
Гиминастически кон с гривни ЯКО се регулира на височина и е с официални размери. Прикрепени колелца на 2 от краката за лесно преместване.Техническо описание:Регулиране на височинатаПо официални размериМатериали - метал, дърво, дунапрен и кожаКолелца на два от краката, за по лесен транспорт..
990.00 лв.
Гимнастическа коза ЯКО 4
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: 1097
Гимнастическа коза ЯКО изработена по изисквания и официални размери с регулируема височина. Тяло от дърво и тапицерия от изкуствена кожа с вложка - дунапрен.Гимнастическа козаОфициални размериРегулиране на височинаМетална конструкцияТяло от дървоТапицерия - дунапрен и изкуствена кожа..
570.00 лв.
Гимнастически дюшек ЯКО 200х100х6 см
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: G12D-2
Гимнастически дюшек ЯКО 200х100х6 см е изработен от изкуствена кожа и е с дунапренена вложка. Предназначен е за използване във физкултурни салони и гимнастически зали.Техническо описание:Гимнастически дюшек Размери - 200 / 100 / 6 см Материал - изкуствена кожа с дунапренена вложка Подходящ..
146.00 лв.
Гимнастически скрин на пет нива
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: G39
Гимнастически скрин на пет нива, изработен от масивно