Количка

Пого стикове и скайджъмпери

Пого стик, за подобряване баланса, гъвкавостта и издържливостта на децата, под формата на приятно забавление и игра.

Защо да изберете Пого стик за вас и вашето дете?

Пого стик
Пого стик

Търсите ли дейност, която ще накара вашето дете да е физически активно? Пого стикът е новото предизвикателство, което насърчава активната игра на открито, забавлението и физическата култура сред децата. За вас като родител остава да сте сигурни в безопасността на пого стика. Пого стика е безопасни при правилна употреба и използване на предпазни средства. Децата, които се учат как да балансират тези пого стик, в крайна сметка ще изградят увереност и сила, докато се наслаждават на невероятно забавление. Прочетете нашето ръководство за употреба на пого стик.

Безопасен пого стик със съвременен дизайн

Скачането на пого стик ще предизвика повече вълнение от обичайното каране на велосипед. Може да е предизвикателство за начинаещи, но с повече практика и търпение, погп стикът се използва с лекота. Просто не забравяйте да закупите подходящ и безопасен за децата вид пого стик. Ето някои от факторите, които трябва да вземете предвид, когато избирате безопасен пого стик, съобразен с възрастта на детето Ви.

 • Материал

  Пого стик, направен от устойчива пяна, е идеален за начинаещи и е най-безопаснен. Алуминиевата конструкция е гаранция за издръжливост и здравина. Съобразете се с ръста и теглото на детето при закупуване на пого стик.

 • Екстри

  Проверете за допълнителни функции като неплъзгащи се подложки за крака, за да предотвратите изплъзване на детските крака от повърхността за стъпване. Подплатените ръкохватки за ръце трябва да са на нивото на бедрата за максимален комфорт.

 • Използване на предпазни средства

  Въпреки че нараняванията са доста редки, от съществено значение е винаги да използвате предпазни средства, при употреба на пого стик. В спортни магазини Яко може да мамерите голяма разнообразие от протектори за лакти и колена, както и каски, с който да осигурите максимална безопасност при скачане с пого стик. При избор на предпазни средства обърнете внимание на формата на продукта, както и на качеството на велкро лентите, които спомагат за по-плътно прилягане.

 • Защитни ръкавици

  Проверете за подплатени и леки ръкавици за защита на ръцете и отлично сцепление, подходящи за употреба с пого стик. Подложките омекотяват въздействието на кормилото и намаляват изтръпването от дълги часове на употреба.

 • Допълнителен списък за безопасност

  Скачането на пого стик е безопасно, ако се използва правилно. Ето един бърз контролен списък, за да се гарантира напълно безопасно управление на пого стик.

  Състояние на Пого стик - Проверете дали няма липсващи части и дали болтовете са монтирани здраво. Проверете товароносимостта. Превишаването на товароносимостта е риск за опасност, тъй като пого стика няма да отскочи правилно. Използвайте подходящи обувки. Не ходете боси или със сандали.

  Избягвайте опасни райони - Не отскачайте върху неравномерни, тревисти и влажни места, тъй като бихте могли да паднете. Избягвайте задръстени улици с автомобили и пешеходци.

  Научете се да балансирате - Опитайте се да тренирате за баланс, преди да скачате с пого стик за първи път.

Пого стикът предлагат приятно забавление за деца и възрастни, които биха искали да го опитат. Инвестирайте в най-добрия пого стик, като изберете надеждна марка и открийте безкрайно забавление за Вас и детето Ви.

Как да изберем пого стик

Имате планове да закупите най-добрите скачащи кокили (скайджъмпери), но нямате идея как да се справите? Ето няколко съображения: марката на скачащите кокили, теглото, възрастта, проверен онлайн магазин и нивото на вашите умения.

 • Телесно тегло- Пого стика има пружини, проектирани да поддържат специфични диапазони на теглото. Правилото е да добавяте 10 кг към действителния диапазон на тегло, препоръчан от производителя. Обикновено ще откриете, че повечето устройства се предлагат с ръководство с всички описани подробности.Преди да купите скачащи кокили за деца, уверете се, че знаете теглото на детето. Купуването на грешен диапазон на тегло означава, че те няма да са подходящите за Вашето дете. Резултатът е болка или в най-лошия случай, нараняване.
 • Тип отскачане - Как бихте искали да отскочите? Изберете между по-твърди, по-меки и самонастройващи се. Освен това не избирате сляпо типа на отскачането. Трябва да вземете предвид теглото на детето си и видовете пружини. На пазара се предлага пого стик с меки и твърди пружини.
 • Конструкция - експертен съвет за най-подходящата за вас конструкция може да получите в Спортни магазини ЯКО и на YAKO.BG
 • Комфорт - Друг основен елемент, който трябва да вземете предвид, е комфортът. Не забравяйте да проверите дали пого стика има подложки, за да предотвратите появата на мехури по краката, поради триене. За допълнителен комфорт използвайте кърпа.
 • Видове пружиниСкоковите кокили имат пружини, направени или от фибростъкло, или от въглеродни влакна. Въпреки че фибростъклото също е висококачествено, то не може да победи въглеродните влакна в здравина и дълъг експлоатационен живот. Като такива, професионалистите, които искат да изпълняват различни подвизи с пого стик, ще се стремят към пружини от въглеродни влакна всеки ден, тъй като те са по-устойчиви в сравнение с пружините от фибростъкло. Като начинаещи пружините от фибростъкло са добре, тъй като няма да е необходимо да ги заменяте толкова често.

Защо да закупите пого стик от Yako.bg?

Зад платформата Yako.bg стои екип с богат опит в търговията със спортни стоки и екипировка. От есента на 2005 година ние работим в тази сфера и за времето досега сме си спечелили безупречна репутация и многобройни почитатели.

Наличност: Наличен Код: SP 249
Пого стика SPARTAN е идеално средство за упражнения за координация и баланс. Алуминиева тръба може да се регулира на различни височини, за да ви даде пълен комфорт. Идеален за достигане на заветната цел - усмивката на Вашите деца!Техническо описание: Алуминиева тръбна конструкцияПружина 6 ммРег..
83.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 11454
Скачащи кокили за деца WORKER Hoppino са чудесно средство, което позволява високо скачане, бързо бягане, въздушни трикове и акробатични движения. Може да се използват в града, в парка, или в жилищния комплекс.  Едновременно със забавлението и удоволствието от ползването на скачащите кокили, се ..
419.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 11455-1
Скачащи кокили WORKER Hoppero са чудесно средство, което позволява високо скачане, бързо бягане, въздушни трикове и акробатични движения. Може да се използват в града, в парка, или в жилищния комплекс.  Едновременно със забавлението и удоволствието от ползването на скачащите кокили, се подобряв..
629.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 13261
Пого стик WORKER Pogo Stick 40 е идеален за подобряване на гъвкавостта, баланса и издържливостта на децата. Подскачането с пого стик укрепва както краката, така и горната част на тялото. Също така, той е и чудесен тренировчен уред за сноуборд, уейкборд, мотокрос и много други спортове.  Контрол..
149.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 13262
Пого стик WORKER 500 е перфектен аксесоар за трениране на баланс и издръжливост, подходящ за деца. Пого стик развива горните части на тялото и мускулите на краката. Освен това, натрупаният опит от трениране със пого стик може да се използва като отправна точка за сноуборд, wakeboard, мотокрос и..
59.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 246
Стик за пого WORKER е лек, здрав и удобен уред подходящ за подрастващи и юноши.   Технически характеристики: Алуминиев стик за скачанеЛесно и бързо регулиране на височинатаСтепенки от оребрен метал Максимално натоварване - 50 кг.      ..
45.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: sp 248
Пого стика SPARTAN Hydro разполага с изключително здрава, двойна тръбна конструкция. Пружината е позиционирана в метална тръба за още по-голяма сигурност. Тръбите са покрити с мека пяна за по-голяма безопасност. Идеален подарък за забавление на деца.Техническо описание:Размери - 108 x 34 x 8 смТегло..
129.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)