Количка

Тенис на маса

Тенис на маса е популярна игра, която се спортува на открити спортни площадки, в училища, университети, спортни и медицински центрове. Тенис на маса е игра със свободни правила. Състезателите могат да бъдат двама или един. Тенис на маса е разпространен спорт и може да се практикува за постигане на професионални резултати или просто трениране за отдих в свободното време. Специално за вас предлагаме интересна колекция от тенис маси, хилки и топчета за тенис на маса и тенис аксесоари. Обърнете внимание на различните ни по форма и размери качествени тенис маси!

Производител: Joola Код: J 44230
Комплект топчета за тенис на маса JOOLA TRAINING за универсална употреба. Както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Препоръчва се за клубове, училища или практика у дома. Комплекта в кутията съдържа 120бр.Техническо описание:Топчета за тенис на масаДиаметър 40 ммБрой на топчетата в кутия ..
0.80 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 15385
Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S2 е предназначена за игра в училища и за забавление през свободното време. Ръкохватката е ергономична, a гумата осигурява отлични комфорт и завъртане. Техническо описание:Гума - 2мм, с подложкаРъкохватка: concaveКонтрол: 60Скорост: 60Завъртане: 60Тегло: 1..
14.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 10132
Топчета за тенис на маса SPARTAN TT-BALL 60, подходящи за игра в спортни клубове и в домашни условия.Техническо описание:За универсална употреба в дома и залатаДиаметър - 40 ммОбявената цена е за 1 бр...
0.40 лв.
Производител: Spartan Код: SP 4662
Накитници SPARTAN Double са подходящи за активен спорт - тенис, скуош, хандбал, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Протектори за киткаСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 8.5 x 12.5 смЦвят - бялЦена за чифт..
8.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 15386
Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S3 е предназначена за игра в училища и за забавление през свободното време. Ракетата разполага с удобна ръкохватка, a гумата осигурява отлични комфорт и завъртане. Техническо описание:Гума - 2мм, с подложкаРъкохватка: WRBр разширенаКонтрол: 70Скорост: 70За..
20.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 466
Накитници SPARTAN, подходящи за активен спорт - тенис, скуош, хандбал, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Спортни накитнициСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 6.5 x 7 см.Цвят - бял, тъмно син2бр. в комплекта..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6855
Мрежа за тенис на маса inSPORTline, в комплект с клипс за бързо поставяне. Мрежата е подходяща да се ползване в училищни спортни зали, в университети, хотели или спортни клубове.Техническо описание:Мрежа за тенис на маса с клипс за бързо поставянеСтабилна метална стойка с клипс и здрава пружинаРегул..
27.00 лв.
Производител: Joola Код: J 52250
Ракета за тенис на маса с бодлички от двете страни, за първите крачки в играта.Клас Begginer - за първи стъпки в тениса, без техникаТехнологии - ERGO gripРъкохватка - разширенаФурнир - 5 слоенСкорост - 5.5Завъртане - 5.5Контрол - 9.5ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, ..
14.00 лв.
Производител: Joola Код: J 52500
Ракета за тенис на маса JOOLA Profi е подходяща за първи стъпки в играта. Параметри на класа: скорост - 6, завъртане - 6, контрол - 9.3. ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, веднага се адаптира към ръката.Техническо описание: Клас Begginer - з..
20.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 691
Лента за глава и накитници SPARTAN е комплект подходящ за активен спорт - тенис, скуош, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Лента за глава и накитнициСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 7 x 7.5 смРазмери на лентата за глава - 16 x 5 смЦвят - бял..
9.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 15384
С отличното съотношение цена / качество, Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S1 е предназначена за начинаещи, които се запознават с начина на използване на ракети за тенис на маса.Техническо описание:Материал: многослоен шперплат Polywood (5мм)Повърхност: каучук, 1,8 ммДръжка: вдлъбнатаКонтрол:..
10.00 лв.