Количка

Аксесоари за тенис на маса

Наличност: наличен Код: J 8050
Техническо описание: Калъф за една ракета за тенис на масаОтделен джоб за съхранение на 3 бр. топчетаУдобна лента за захващанеЗапазва ракетата от замърсяване и механични повредиМатериал - висококачествен Nylon..
13.00 лв.
Наличност: наличен Код: SP 4662
Накитници SPARTAN Double са подходящи за активен спорт - тенис, скуош, хандбал, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Протектори за киткаСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 8.5 x 12.5 смЦвят - бялЦена за чифт..
8.00 лв.
Наличност: наличен Код: SP 466
Накитници SPARTAN, подходящи за активен спорт - тенис, скуош, хандбал, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Спортни накитнициСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 6.5 x 7 см.Цвят - бял, тъмно син2бр. в комплекта..
5.00 лв.
Наличност: наличен Код: J 31008
Мрежа за тенис на маса JOOLA Easy, e предназначена за игра в свободното време и за развлечение. Комплектът се състои от лесни за поставяне метални стойки и качествена мрежа, с регулируемо обтягане.Техническо описание:Подходяща за: игра на закрито (не е устойчива на атмосферни влияния)Употреба: спорт..
35.00 лв.
Наличност: наличен Код: IN 6855
Мрежа за тенис на маса inSPORTline, в комплект с клипс за бързо поставяне. Мрежата е подходяща да се ползване в училищни спортни зали, в универ