Количка

Аксесоари за тенис на маса

Проследете нашия богат избор от аксесоари за тенис на маса на изключително конкурентни цени. Тук ще намерите разнообразни топчета за тенис на маса, мрежи за тенис на маса, калъфи за хилки, пълни комплекти тенис на маса, табла за отчитане на резултати, ленти за глава и накитници. Не пропускайте възможността да разглеждате и избирате от нашите аксесоари за тенис на маса!

Производител: Spartan Код: SP 4662
Накитници SPARTAN Double са подходящи за активен спорт - тенис, скуош, хандбал, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Протектори за киткаСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 8.5 x 12.5 смЦвят - бялЦена за чифт..
8.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 466
Накитници SPARTAN, подходящи за активен спорт - тенис, скуош, хандбал, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Спортни накитнициСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 6.5 x 7 см.Цвят - бял, тъмно син2бр. в комплекта..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6855
Мрежа за тенис на маса inSPORTline, в комплект с клипс за бързо поставяне. Мрежата е подходяща да се ползване в училищни спортни зали, в университети, хотели или спортни клубове.Техническо описание:Мрежа за тенис на маса с клипс за бързо поставянеСтабилна метална стойка с клипс и здрава пружинаРегул..
27.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 691
Лента за глава и накитници SPARTAN е комплект подходящ за активен спорт - тенис, скуош, бадминтон, бягане и др.Техническо описание:Лента за глава и накитнициСъстав - 93 % памук, 7 % еластанРазмери на накитниците - 7 x 7.5 смРазмери на лентата за глава - 16 x 5 смЦвят - бял..
9.00 лв.
Производител: Donic Код: sp 808302
Универсална мрежа за тенис на маса DONIC Clip On с класическо, надеждно закрепване. Регулируема дължинаМрежа за тенис на маса със сгъваеми държачиВодоустойчива..
39.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7284
Мрежа за тенис на маса inSPORTline Toflex е с иновативна система за разтваряне и прикрепване към масата. Подходяща е за игра както в зала, така и на открито.Техническо описание:Материали, подходящи за игра в зала и на откритоПластмасова конструкцияЛесно разтварянеБързопоставяне към масатаПредлага се..
41.00 лв.
Производител: Joola Код: J 31013
Мрежа за тенис на маса  JOOLA Snapper, подходяща за игра в спортни клубове, училища и домашни условия.Техническо описание:Бързо и лесно поставяне чрез клипсовеРегулиране на обтягането на мрежатаПодходяща за игра в спортни клубове, училища и за домаОтговаря на сертификат за качество EN 14468-2 C..
48.00 лв.
Производител: Joola Код: J 31011
Мрежа за тенис на маса JOOLA Klick е мрежа с клипс за бързо и лесно закрепване. Подходяща за игра на открито, в зали и училища. Регулиране обтягането на мрежата.Техническо описание:Бързо и лесно поставянеПодходяща за игра на открито и в залаСолидни метални държачиРегулиране обтягането на мрежатаУдоб..
63.00 лв.
Производител: Joola Код: J 31006
Мрежа за тенис на маса JOOLA Club - както става ясно от името тенис мрежата е предназначена за клубни и училищни занимания. Проектирана е за бързо поставяне и сваляне. Регулиране обтягането на мрежата по всички правила.Техническо описание:Бързо и лесно поставянеРегулиране обтягането на мрежатаПодход..
30.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 15959
Мрежата за тенис на маса InSPORTline Alimos е изработена от синтетичен UV устойчив материал, който гарантира водоустойчивост и издържливост при ползване на открито. Техническо описание:синтетичен материал, подходящ за външно и вътрешно ползване с UV защитатвърда метална конструкциябърз и лесен ..
23.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6856
Резервна мрежа за тенис на маса inSPORTline, универсална, съвместима с всички видове и марки стойки за тенис мрежи.Техническо описание:Резервна мрежа за тенис на масаУниверсална кройка подходяща за всички видове и марки стойки за тенис мрежиПодходяща за игра в спортни клубове, училища, хотели и своб..
10.00 лв.
Производител: Joola Код: J 31015
Мрежа за тенис на маса JOOLA Outdoor e предназначена за игра на открито и в зала. Мрежата е с UV защита, което я прави много устойчива и трайна.Регулиране обтягането на мрежата и държачи от пластмаса с UV устойчивост. Калъф за съхранение и пренос.Бързо и лесно поставянеПодходяща за игра на открито ..
45.00 лв.