Количка

Тенис маси

 Ние доставяме тенис маси само на известни марки, за да можете да бъдете сигурни, че купувате както издръжливи, така и икономически изгодни маси за пинг-понг. Предлагаме модели, които са подходящи за начинаещи или професионални спортисти. Нашите тенис маси се отличават със здрава конструкция и елегантен дизайн. Независимо дали просто искате да играете Пинг-понг със семейството или сте професионален състезател, не пропускайте продуктите, които предлагаме. Сигурни сме, че ще ги оцените!

Как да разпознаем качествената тенис маса?

Тенис маса
Тенис маса | yako.bg

Най-лесният начин да определите дали масата е добра, е дебелината на плота. Дебелината варира от 12 мм до 25 мм. По-дебела означава по-добро качество. По-тънка е равно на по-лошо качество.Трябва да избягвате закупуването на тенис маса с наистина тънък плот, защото при тези модели топката не отскача много добре, а и не са много качествени, лесни са за повреждане.

Избора на тенис маса със средна дебелина е най-добрият избор ако целта на покупката е самостоятелна тренировка в къщи, за забавление и общи семейни игри. Ако поддържате добре вашата тенис маса, ще издържи долги години. Тенис маса с дебелина на плота 22-25 мм определено е най-добрата. Но е сред най-скъпите. Ако сте любител играч, вероятно няма да можете да намерите голяма разлика между 11 мм и 25 мм. Повечето плотове за тенис маса са изградени от плочи от дървесни частици. Някои плочи от дървесни частици са по-добри от други. Потърсете модели тенис маса са със средна плътност, която предлагат по-висок процент смола в дъската, което осигурява по-добра устойчивост и отскачане при игра, като топче паднало от 30см,а трябва да отскочи до 21см. Как е завършена изработката, покритието на самата тенис маса също е от съществено значение. По-добрата тенис маса има няколко слоя покритие, за да се подобри отскачането и да устоят на избледняване. При избора си трябв да обърнем внимание на няколко характеристики.

  • Материал: По-голямата част от продаваните модели имат дървена повърхност за игра. Това е чудесно за повечето места, на които се използва тенис маса, но не се препоръчва за външна употреба, прекомерната влажност, различните температурни амплитуди биха я увредили. Устойчивите на атмосферни влияния алуминиеви повърхности станаха много популярни. Този вид тенис маса съдържат дървена сърцевина, запечатана в алуминиева обвивка. Това я прави напълно устойчива на атмосферни влияния и позволява употреба на открито. Тази тенис маса е проектирана така, че да устои на изкривяване.
  • Рамка, шаси: Рамката под повърхността на вашата тенис маса е от решаващо значение за устойчивостта на масата. По достъпната тенис маса е изработена от алуминиева или поцинкована тръба. Този вид тенис маса от по нисък клас с времето ще стана нестабилна. По-добрата тенис маса е изработена с тръби от тежка стомана и здрава централна транспортна рамка. Най-добрата тенис маса има овални или квадратни крачета на тръбата за максимална здравина и стабилност. Броят на използваните напречни греди и точки на свързване към игралната повърхност също влияе върху здравината.
  • Сгъване и съхраняване: Потърсете тенис маса, която се сгъва за по компактно и удобно съхранение. Тенис маса, при която плота за игра „се прибира“ в централната транспортна рамка, а по-компактна за съхранение и по-безопасна, когато са сгънати. Тенис маса с големи или няколко на брой колела ще бъде с по-добра опора и ще улесни движението. Спирачките на колелата позволява на един човек да сгъне масата, без тя да се търкаля.
  • Функция за тренировка от един играч: Някои видове тенис маса ви позволяват да сгънете едната страна на плота за игра в положение за съхранение и да я използвате като повърхност за отскачане за игра от един. Има модели тенис маса, които имат широко пространство между сгънатата страна и мрежата, когато са сгънати за игра от един. Тази тенис маса не доставя такова удоволствие, защото трябва да удряте топката по-силно, така че да не пада между сгънатата повърхност и мрежата. По-добре да изберете тенис маса, която се сгъва така, че да няма (или ако има да е много малко) разстояние между вертикалната игрална повърхност и мрежата за перфектната самостоятелна тренировка, загряване и натрупване на практика.
  • Какво включва комплект тенис маса: Качествената тенис маса се предлагат с мрежа. Някои модели тенис маса имат система, прикрепена към рамката, така че мрежата винаги да се разгъва лесно, така че да сте готови да играете в момента, когато решите. Проверете дали има средство за регулиране на мрежата, за да можете да я държите здраво.
  • Сглобяване: За повечето видове тенис маса отнема известно време за сглобяване. Не забравяйте да следвате инструкциите от производител. Всички предлагани модели тенис маса от yako.bg включват лесни за следване инструкции и повечето идват с инструментите, които са ви необходими за сглобяването им. Запитване за услуги за доставка и монтаж, можете да впишете във вашата поръчка, по телефон или email.

Защо да закупите тенис маса от Yako.bg?

При нас ще откриеш различни видове тенис маса, различна дебелина, изработени от различен материал, съответстващ на нуждите за които ви е необходима. Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. Освен физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, разработихме и онлайн платформата Yako.bg за удобството на верните ни клиенти.

  • Тенис маса от Yako.bg: Всякакви ценови класове – ние от Yako.bg се стараем да отговорим на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители. С нашите предложения имаш възможност да си закупиш качествен и надежден уред, независимо от размера на средствата, които си готов да отделиш за него.
  • Тенис маса от Yako.bg: Професионална консултация – ако имаш нужда от професионална консултация относно избора на тип или модел тенис маса, екипът на спортни магазини ЯКО е насреща да ти помогне. Свържи се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт или пък посети физическите ни магазини. С радост ще отговорим на всичките ти въпроси и ще те насочим към най-подходящата тенис маса, за целите за които ти е необходима.
  • Тенис маса от Yako.bg: Още спортни стоки – от Yako.bg би могъл да закупиш принадлежности за още редица спортове и физически активности на открито, както топчета за тенис на маса, богат избор от ракети за тенис на маса, резервни части и др.

Тенис маса от Yako.bg – за повече яки и вълнуващи моменти в света на спорта!

Наличност: наличен Код: IN 6849
Тенис маса inSPORTline Pinton е подходяща за постоянна употреба заради леката си конструкция и подвижните 8бр. колела. Качественото гладко покритие на масата гарантира незабравима игра. Окомплектовката и: мрежа с клипс позволяваща незабавно начало на играта. В сгънат вид е възможна игра срещу стена...
499.00 лв.
Наличност: наличен Код: in 6851
Тенис масата inSPORTline Balis е много добра и стабилна маса с отлични характеристики. Лесното сгъване на масата, прецизният дизайн на рамката и масивната повърхност изработена от съвременни материали - ПДЧ (плочи от дървесни влакна със средна плътност) са характеристики, които безусловно нареждат т..
450.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: TM2M
Тенис маса за открит монтаж ЯКО е предназначена за използване в паркове или училищния двор например. Изработена е изцяло от стомана, оребрена и подсилена. Възможно е анкериране към основа. Може да си поръчате допълнително метална мрежа (не е включена в цената!).Техническо описание: ..
875.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 6202
Тенис маса SPARTAN Indoor 6202 е подходяща домашна употреба, училища и клубове. Разполага с лека конструкция и подвижни 8бр. колела. Качественото гладко покритие на масата гарантира незабравима игра. В комплект с мрежа с клипс позволяващи незабавно начало на играта. В сгънат вид е възможна игра срещ..
599.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: SP 11880
Тенис маса SPARTAN Indoor, подходяща за училища и спортни клубове. Конструкцията е масивна. Предвидени са транспортни колела. Масата е проектирана така че, да  може една страна да се сгъва и да се тренира индувидуално.Техническо описание:Подходяща за училища и спортни клубовеМасивна конструкция..
519.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: J 11270
Тенис маса JOOLA transport е създадена специално , за да бъдат лесно транспортирана въпреки теглото си от 98 кг. Монтажа и демонтажа са изключително лесни. Тенис масата е стабилна и заема малко пространство когато е сгъната . Масата за тенис е подходяща за  ентусиасти и любители в частни клубов..
1 039.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 16842
Тенис маса JOOLA Rollomat е висококачествена състезателна маса с плот с дебелина 22 мм. Игралната повърхност предлага перфектно отскачане на топката. Транспортните колела дават възможност за преместване на масата от едно място на друго. Конструкцията е сгъваема с автоматично сгъваеми крака. Благодар..
2 175.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 16844
Тенис маса JOOLA Olymp е висококачествена маса за пинг-понг, която отговаря на европейските стандарти за професионален спорт. Плотът на масата e с дебелина 22 мм. Игралната повърхност е устойчива на износване и повреди и гарантира бързина и добър отскок на пинг-понг топчета. Четирите транспортни кол..
2 575.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 19100-MAIN
Тенис маса Joola Mini 90x45см е тенис маса за ползване на открито и в закрити помещения. Размерите са изключително компактни. Тенис масата е подходяща за ползване в домашни условия, на градински партита, тийм билдинги или подобни събития. Тенис масата е перфектна за ползване от деца. Отличава се с к..
160.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 16847-1
Тенис маса JOOLA Duomat е с дебелина на плота 22 мм и е подходяща за турнири по тенис на маса. Игралната повърхност е устойчива на износване и повреди и гарантира бързина и добър отскок на пинг-понг топчетата. Здравата, стоманена рамка с дебелина 50 мм осигурява стабилност. Масата е сгъваема. Освен ..
2 025.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 16839-1
Тенис маса JOOLA 5000 е първата маса на Joola, която е проектирана с дебелина на плота 25 мм. Повърхността позволява перфектно отскачане на топката във всяка част на масата. Специалното покритие осигурява отлични характеристики при игра. Височината на масата може да се регулира. Здравата метална кон..
3 000.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 16840
Тенис маса JOOLA 3000 SC е висококачествена маса за пинг-понг, която отговаря на европейските стандарти за професионален спорт. Специалното покритие върху плота на масата позволява скоростно отскачане на топката. Четирите транспортни колела (две от които имат спирачка) ви позволяват лесно да премест..
2 425.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 11100
Тенис маса JOOLA 300 S е подходяща за ползване в закрити помещения. Плотът е с дебелина 15мм. Конструкцията е метална с нанесено висококачествено прахово покритие. Краката са сгъваеми. Тенис маса JOOLA 300 S е перфектна за игра в свободното време, за трениране в училище или за състезания.Техническо ..
649.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: 16848-2
Тенис маса JOOLA 2000 S е маса за пинг-понг с висококачествен плот с дебелина 22 мм и стабилна конструкция. Масата може да бъде лесно преместена.  Конструкцията на масата е сгъваема. 50 мм стоманена рамка гарантира перфектна стабилност и безопасност при игра. Tенис маса JOOLA 2000-S е одобрена ..
1 750.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 20333
Тенис маса inSPORTline Tomball е стабилна маса за пинг-понг с MDF плот с дебелина 25 мм и масивна структура. Конструкцията е стабилна. Шасито с 8 колела (4 от които имат спирачка) осигуряват стабилност и комфорт при игра. Масата е със сгъваема конструкция и транспортни колела. Повърхността..
1 645.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 21550
<