Количка

Хилки и топчета

Всеки един тенесист знае, че хилката за тенис на маса трябва да се подбере много внимателно. В тази категория, че намерите голям избор от тенис хилки за начинаещи, любители и напреднали.

Производител: Joola Код: J 44230
Комплект топчета за тенис на маса JOOLA TRAINING за универсална употреба. Както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Препоръчва се за клубове, училища или практика у дома. Комплекта в кутията съдържа 120бр.Техническо описание:Топчета за тенис на масаДиаметър 40 ммБрой на топчетата в кутия ..
0.80 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 15385
Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S2 е предназначена за игра в училища и за забавление през свободното време. Ръкохватката е ергономична, a гумата осигурява отлични комфорт и завъртане. Техническо описание:Гума - 2мм, с подложкаРъкохватка: concaveКонтрол: 60Скорост: 60Завъртане: 60Тегло: 1..
14.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 10132
Топчета за тенис на маса SPARTAN TT-BALL 60, подходящи за игра в спортни клубове и в домашни условия.Техническо описание:За универсална употреба в дома и залатаДиаметър - 40 ммОбявената цена е за 1 бр...
0.40 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 15386
Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S3 е предназначена за игра в училища и за забавление през свободното време. Ракетата разполага с удобна ръкохватка, a гумата осигурява отлични комфорт и завъртане. Техническо описание:Гума - 2мм, с подложкаРъкохватка: WRBр разширенаКонтрол: 70Скорост: 70За..
20.00 лв.
Производител: Joola Код: J 52250
Ракета за тенис на маса с бодлички от двете страни, за първите крачки в играта.Клас Begginer - за първи стъпки в тениса, без техникаТехнологии - ERGO gripРъкохватка - разширенаФурнир - 5 слоенСкорост - 5.5Завъртане - 5.5Контрол - 9.5ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, ..
14.00 лв.
Производител: Joola Код: J 52500
Ракета за тенис на маса JOOLA Profi е подходяща за първи стъпки в играта. Параметри на класа: скорост - 6, завъртане - 6, контрол - 9.3. ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, веднага се адаптира към ръката.Техническо описание: Клас Begginer - з..
20.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 15384
С отличното съотношение цена / качество, Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S1 е предназначена за начинаещи, които се запознават с начина на използване на ракети за тенис на маса.Техническо описание:Материал: многослоен шперплат Polywood (5мм)Повърхност: каучук, 1,8 ммДръжка: вдлъбнатаКонтрол:..
10.00 лв.
Производител: Joola Код: J 51002
Ракета за тенис на маса JOOLA Allweather е идеална за игра през свободното време. Ракетата е устойчива на атмосферни влияния, изключително здрава, с анатомично оформена, не-плъзгаща се ръкохватка. С ракета за тенис на маса JOOLA Allweather се играе много лесно и приятно. Благодарение на специалната ..
40.00 лв.
Производител: Joola Код: J 52400
Хилка за тенис на маса JOOLA Twist, клас beginner - за начинаещи тенисисти.Техническо описание:Клас Begginer - за първи стъпки в тениса, без техникаГума - без бранд линияРъкохватка - разширенаФурнир - 5 слоенСкорост - 60Завъртане - 60Контрол - 93Технологии:ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, з..
20.00 лв.
Производител: Joola Код: J 44320
Топчета за тенис на маса JOOLA Rossi *** 6 бр са висококачествени топчета за тенис на маса, произведени от световния лидер в производството на стоки за тенис на масa.Техническо описание:Подходящи за тренировки в спортни клубове, училища и през свободното времеКлас - три звездиДиаметър - 40 ммЦвят - ..
11.00 лв.
Производител: Joola Код: J 52300
Ракета за тенис на маса с бодлички от едната страна, за първите крачки в играта.Клас Begginer - за първи стъпки в тениса, без техникаТехнологии - ERGO gripРъкохватка - коничнаФурнир - 5 слоенСкорост - 5.5Завъртане - 5.5Контрол - 9.5ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, в..
15.00 лв.
Производител: Joola Код: J 44300
6бр топчета за тенис на маса JOOLA Rosskopf champ - Клас - тренировъчни, предназначени за училища, спортни клубове и игра през свободното време. Цвят бял.Топчета за тенис на маса, произведени от световния лидер в производството на стоки за тенис на масаПодходящи за училища, спортни клубове и игра пр..
5.50 лв.
Производител: Joola Код: J 44310
Висококачествени топчета за тенис на маса, произведени от световния лидер в производството на стоки за тенис на масa.Подходящи за тренировки в спортни клубове, училища и през свободното времеКлас - една звездаДиаметър - 40 ммЦвят - бялШест топчета в кутия..
6.50 лв.