Количка

Хилки за тенис на маса

Наличност: наличен Код: IN 15385
Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S2 е предназначена за игра в училища и за забавление през свободното време. Ръкохватката е ергономична, a гумата осигурява отлични комфорт и завъртане. Техническо описание:Гума - 2мм, с подложкаРъкохватка: concaveКонтрол: 60Скорост: 60Завъртане: 60Тегло: 1..
14.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Rosskopf Attack
 
Наличност: наличен Код: J 53133
Ракета за тенис на маса JOOLA Rosskopf Attack е универсална ракета за редовно играещи и амбициозни играчи. Одобрените от ITTF 1.5 мм гуми FIESTA са подходящи за контролирана, атакуваща игра. Вградената в дръжката пяна, поглъща вибрациите и осигурява значително по-голям контрол над топчето.Техническо..
43.00 лв.
Наличност: наличен Код: J 52300
Ракета за тенис на маса с бодлички от едната страна, за първите крачки в играта.Клас Begginer - за първи стъпки в тениса, без техникаТехнологии - ERGO gripРъкохватка - коничнаФурнир - 5 слоенСкорост - 5.5Завъртане - 5.5Контрол - 9.5ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, в..
17.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Match
 
Наличност: наличен Код: J 53020
Хилка за тенис на маса JOOLA Match е популярен модел за хоби играчи, с одобрени от ITTF гуми TRAMP. Поради добрия баланс между скорост и контрол, хилката е много подходяща за изучаване на техники, свързани с тениса на маса.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКатегория: леко напредналиКа..
25.00 лв.
Наличност: наличен Код: J 53031
Хилка за тенис на маса JOOLA Python, е с одобрени от ITTF гуми PEKING. Популярен модел за хоби играчи. Поради добрия баланс между скорост и контрол, хилката е много подходяща за изучаване на техники, свързани с тениса на маса.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКатегория: леко напре..
30.00 лв.
Наличност: наличен Код: J 53030
Хилка за тенис на маса JOOLA Cobra, е с одобрени от ITTF гуми PEKING. Популярен модел за хоби играчи. Поради добрия баланс между скорост и контрол, хилката е много подходяща за изучаване на техники, свързани с тениса на маса.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКатегория: леко напред..
30.00 лв.