Количка

Хилки за тенис на маса

Наличност: Наличен Код: IN 15385
Хилка за тенис на маса inSPORTline Ratai S2 е предназначена за игра в училища и за забавление през свободното време. Ръкохватката е ергономична, a гумата осигурява отлични комфорт и завъртане. Техническо описание:Гума - 2мм, с подложкаРъкохватка: concaveКонтрол: 60Скорост: 60Завъртане: 60Тегло: 1..
14.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 21555
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S3 ще ви помогне да подобрите техниката на удар при игра на тенис на маса. Тенис хилката се състои от 5-слойна дървена дръжка, висококачествена 1,8 мм пяна и каучуков лист. Ергономичната дръжка осигурява перфектно сцепление. Тенис хилка inSPORTline Shootfa..
13.50 лв.
Наличност: Наличен Код: J 52300
Ракета за тенис на маса с бодлички от едната страна, за първите крачки в играта.Клас Begginer - за първи стъпки в тениса, без техникаТехнологии - ERGO gripРъкохватка - коничнаФурнир - 5 слоенСкорост - 5.5Завъртане - 5.5Контрол - 9.5ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, в..
17.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 21554
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S2 е предназначен предимно за начинаещи играчи, които ще бъдат подпомогнати в първите стъпки да усъвършенстват техниката си на игра. Тенис хилката е направена от три слоя дърво и е покрита с качествена 1,5 мм пяна и каучук. Дръжката е права, заоблена и удобна за хва..
8.99 лв.
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S5
 
Наличност: Наличен Код: in 21557
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S5 е висококачествена професионална ракета за пинг понг. Тенис хилката е направена от пет слоя дърво и е покрита с висококачествена 1,8 мм пяна и каучук. Каучуковият лист е одобрен от Международната федерация по тенис на маса (ITTF). Вдлъбнатата дръжка позволяв..
26.00 лв.
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S6
 
Наличност: Наличен Код: in 21558
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S6 е висококачествена, професионална хилка за тенис на маса. Ракетата за пинг понг е направена от три слоя дърво, което е покрито със специален 2 мм слой пяна. Тази технология гарантира отлични характеристики при употреба. Каучуковият лист е одобрен от Междунар..
47.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Rosskopf Attack
 
Наличност: Наличен Код: J 53133
Ракета за тенис на маса JOOLA Rosskopf Attack е универсална ракета за редовно играещи и амбициозни играчи. Одобрените от ITTF 1.5 мм гуми FIESTA са подходящи за контролирана, атакуваща игра. Вградената в дръжката пяна, поглъща вибрациите и осигурява значително по-голям контрол над топчето.Техническо..
45.00 лв.
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S7
 
Наличност: Наличен Код: in 21559
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S7 е висококачествена, професионална ракета за тенис на маса. Направена е от пет слоя дърво, покрито със специален 2 мм слой пяна, което гарантира отлични характеристики при употреба. Каучуковото покритие е одобрено от Международната федерация по тенис на маса (ITTF..
64.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Match
 
Наличност: Наличен Код: J 53020
Хилка за тенис на маса JOOLA Match е популярен модел за хоби играчи, с одобрени от ITTF гуми TRAMP. Поради добрия баланс между скорост и контрол, хилката е много подходяща за изучаване на техники, свързани с тениса на маса.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКатегория: леко напредналиКа..
29.00 лв.
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S4
 
Наличност: Наличен Код: in 21556
Тенис хилка inSPORTline Shootfair S4 е висококачествена професионална хилка за пинг понг. Направена е от 5-слойно дърво и 1,8 мм слой пяна, която осигурява отличен отскок на топчето. Каучуковият лист е одобрен от Международната федерация по тенис на маса (ITTF). Вдлъбнатата дръжка позволява пер..
17.50 лв.
Наличност: Наличен Код: J 54205
Хилка за тенис на маса JOOLA Mega Carbon, е състезателна ракета с одобрени от ITTF  гуми JOOLA UPP, за които са използвани различни доказани технологии. Иновативната технология с вградени карбонови влакна повишава точността, свежда до минимум вибрациите и подпомага изпълнението на много атакува..
119.00 лв.
Наличност: Наличен Код: J 53031
Хилка за тенис на маса JOOLA Python, е с одобрени от ITTF гуми PEKING. Популярен модел за хоби играчи. Поради добрия баланс между скорост и контрол, хилката е много подходяща за изучаване на техники, свързани с тениса на маса.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКатегория: леко напре..
30.00 лв.
Наличност: Наличен Код: J 53030
Хилка за тенис на маса JOOLA Cobra, е с одобрени от ITTF гуми PEKING. Популярен модел за хоби играчи. Поради добрия баланс между скорост и контрол, хилката е много подходяща за изучаване на техники, свързани с тениса на маса.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКатегория: леко напред..
30.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Team Master
 
Наличност: Наличен Код: J 52001
Хилка за тенис на маса JOOLA Team е универсална ракета, предназначена за любители и напреднали играчи, идеална за използване в училищата. Одобрените от ITTF 1.5 мм гуми TRAMP, осигуряват добри игрови характеристики за играчи с усъвършенствана основна техника и разпознаваема игрова система.Техническо..
38.00 лв.
Хилка за тенис на маса JOOLA Rosskopf GX75
 
Наличност: Наличен Код: J 53365
Хилка за тенис на маса JOOLA Rosskopf GX75 е с одобрени от ITTF гуми и е преназначена за амбициозните играчи, които тренират редовно през седмицата. Вградената в дръжката пяна, поглъща вибрациите и осигурява значително по-голям контрол над топчето.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКат..
64.00 лв.
Наличност: Наличен Код: J 52500
Ракета за тенис на маса JOOLA Profi е подходяща за първи стъпки в играта. Параметри на класа: скорост - 6, завъртане - 6, контрол - 9.3. ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, веднага се адаптира към ръката.Техническо описание: Клас Begginer - з..
20.00 лв.
Наличност: Наличен Код: J 52250
Ракета за тенис на маса с бодлички от двете страни, за първите крачки в играта.Клас Begginer - за първи стъпки в тениса, без техникаТехнологии - ERGO gripРъкохватка - разширенаФурнир - 5 слоенСкорост - 5.5Завъртане - 5.5Контрол - 9.5ERGO grip - ръкохватка от ново поколение, закръглена, ергономична, ..
14.00 лв.
Наличност: Наличен Код: J 53371
Хилка за тенис на маса JOOLA Danny Action, е предназначена за начинаещи състезатели. Хилката е с одобрени от ITTF средно бързи гуми THEMA, за които са използвани различни доказани технологии. Вградената в дръжката пяна, поглъща вибрациите и осигурява значително по-голям контрол над топчето. Високока..
79.00 лв.
Наличност: Наличен Код: J 51002
Ракета за тенис на маса JOOLA Allweather е идеална за игра през свободното време. Ракетата е устойчива на атмосферни влияния, изключително здрава, с анатомично оформена, не-плъзгаща се ръкохватка. С ракета за тенис на маса JOOLA Allweather се играе много лесно и приятно. Благодарение на специалната ..
40.00 лв.
Наличност: Наличен Код: J 53021
Хилка за тенис на маса JOOLA Top е популярен модел за хоби играчи, с одобрени от ITTF гуми TRAMP. Поради добрия баланс между скорост и контрол, хилката е много подходяща за изучаване на техники, свързани с тениса на маса.Техническо описание:Подходяща за: игра на закритоКатегория: леко напредна..
25.00 лв.
Показани 1 от 20 | 41 (3 Страници)

В категория Хилки за тенис на маса ще откриете широка гама продукти, подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти.