Количка

Тротинетки и баланс байк

Тротинетки за деца и възрастни. Тротинетките ни са от качествени материали и на конкурентни цени. Подходящи са за момичета и за момчета. Разполагаме с различни модели - тротинетки за спускане, за екстремно каране и за предвижване, за свободно време и за подарък.

Eлектрическа тротинетка inSPORTline Futurisco
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN ES1354
E-тротинетка inSPORTline Futurisco предефинира дизайна на сгъваемите електрически тротинетки. Тротинетката привлича погледа с елегантната си конструкция и модерни цветове. Този е-скутер е много функционален. Семпла конструкция, компактни размери и тежи само 10 кг. Може лесно да се сгъва, включи..
1 191.00 лв.
Детска триколка WORKER Tri 100, Син
-20 %
Производител: Worker Код: IN 7230-2
Детска триколка WORKER Tri 100 е здрава и стабилна тротинетка за най - малките. Триколката е тествана, лицензирана и отговаряща на най строгите европейски стандарти за качество EN-7, TÜV NORD и ASTM Internacional. Много лека, без остри ръбове за гарантиране на максимална безопасност на детето. Препо..
37.60 лв. 47.00 лв.
Детска триколка с педали 2 в 1 WORKER Blagrie
-20 %
Производител: inSPORTline Код: in 16872
Детска триколка с педали 2 в 1 WORKER Blagrie е модерно детско "превозно средство", което може да се използва както като тротинетка, така и като детско колело с педали. Достатъчно е само да се завърти рамката. В единия случай, тя е повърхност за стъпване , а в другия е седалка. С помощта на гол..
81.60 лв. 102.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 7457
Детско балансно колело Chillafish BMXie-RS отговаря на най-строгите стандарти за безопасност съгласно европейските стандарти EN-71 TÜV-GS. Колелото за баланс е идеалният начин да подготвите детето за бъдещо управление на класически детски велосипед. Лека, издръжлива конструкция и противоплъзгащи рък..
199.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8660
Детско колело без педали Enduro Maxi е подходящо за деца на 2-годишна възраст. Колелото развива умения за баланс и подготвя детето за бъдещо управление на класически велосипед. Детско колело без педали Enduro Maxii е изработено от много трайна и лека пластмаса. Благодарение на това детето ви ще..
45.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8656
Детско колело без педали Enduro Mini е подходящо за деца на 1-годишна възраст. Колелото развива умения за баланс и подготвя детето за бъдещо управление на класически велосипед. Детско колело без педали Enduro Mini е изработено от много трайна и лека пластмаса. Благодарение на тов..
45.00 лв.
Детско колело без педали JD BUG Training Bike, Червен
Доставка 14 дни
Производител: JD Bug Код: SP 23182
Детско колело без педали JD TRAINING BIKE е нов модел идеално за деца, които се учат да карат колело. Този модел е със страхотен дизайн и нововъведения, същевременно предлага надеждна сигурност и стабилност, както и с най-голяма степен на стандартите за безопасност, с проста и лека алуминиева рамка...
209.00 лв.
Производител: JD Bug Код: SP 2310