Количка

Тротинетки и баланс байк

Тротинетки за деца и възрастни. Тротинетките ни са от качествени материали и на конкурентни цени. Подходящи са за момичета и за момчета. Разполагаме с различни модели - тротинетки за спускане, за екстремно каране и за предвижване, за свободно време и за подарък.

Тротинетка SPARTAN Stunt
Топ цена
Производител: Spartan Код: SP 2294
Тротинетка SPARTAN Stunt е висококачествен скутер, подходящ за U-рампи и фрийстайл. Здравата алуминиева рамка, широкото кормило и 110 мм полиуретанови колела (PU) със скоростни лагери ABEC 7 осигуряват максимална безопасност при управление както и голяма маневреност. Повърхността за стъпване е ..
118.99 лв.
Производител: Worker Код: IN 13251
Тротинетка WORKER Span е изработена от лек, но изключително устойчив алуминий. Размерът ѝ я прави подходяща за ползване както от деца, така и от възрастни. Тротинетката се сгъва бързо и лесно, и можете да я носите през рамо, благодарение на регулируемата лента, предназначена за това.  Амортисьо..
201.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16872
Детска триколка с педали 2 в 1 WORKER Blagrie е модерно детско "превозно средство", което може да се използва както като тротинетка, така и като детско колело с педали. Достатъчно е само да се завърти рамката. В единия случай, тя е повърхност за стъпване , а в другия е седалка. С помощта на гол..
102.00 лв.
Тротинетка за фрийстайл SPARTAN Stunt, Оранжев
Топ цена
Производител: Spartan Код: sp 23094
Тротинетка за фрийстайл SPARTAN Stunt се отличава с изключително стабилна конструкция, позволяваща на водача лесно да управлява скутера и да научи основните трикове.Техническо описание:Колела - 110 мм x 24 мм PUЛагери - ABEC 7Джанти - алуминиШирина на кормилото - 47 смВисочина на кормилото от земята..
121.99 лв.
Тротинетка WORKER Racer Urban Boy със светещи колела
Топ цена
Производител: Worker Код: in 13910
Скутер WORKER Racer Urban Boy със светещи колела е направен от  високо качествена алуминиева сплав. Благодарение на прост, заключващ се механизъм за сгъване, той заема минимално пространство. Нещо повече, скутерът разполага колела, които светят, когато се въртят. Въпреки това, не се изисква бат..
44.99 лв.
Тротинетка WORKER Miami XXL
Топ цена
Производител: Worker Код: IN 3652
Тротинетка WORKER Miami XXL отговаря на най-високите стандарти за безопасност и качество, отговаря на най-строгите европейски стандарти EN-71 немски TÜV-GS. Тротинетка WORKER Miami XXL е подходящ за деца и възрастни.Олекотена, 80% - алуминиева рамкаРегулируема височина на кормилото - максимум 106 см..
85.99 лв.
Тротинетка SPARTAN Girl
Топ цена
Производител: Spartan Код: SP 319
Тротинетка SPARTAN Girl е идеален подарък за всяко момиче. Скутера отговаря на най-високия стандарт за безопасност и потребителските сертификати подлежащи на най-строгите европейски стандарти EN-14619 немски TÜV-GS.Олекотена, алуминиева рамкаРегулируема височина на ръкохватката - 63 - 82 смЛесно сгъ..
69.99 лв.
Производител: Spartan Код: sp 2296
Тротинетка за фрийстайл SPARTAN Stunt Profi е с изключително стабилна конструкция, позволяваща на водача лесно да управлява скутера и да изпълнява трикове и каскади.Техническо описание:Колела - 100 мм x 24 мм PU за перфектен контрол на движениятаЛагери - ABEC 7, предлагащи ниско съпротивление при тъ..
184.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 12686
Тротинетка WORKER Nuvola е изработена от устойчив алуминий. Подходяща е както за деца, така и за възрастни. Разполага с интуитивен механизъм за сгъване, който дава възможност за намаляване на скутера да комфортен размер, така че можете да го носите в ръка. Той също така разполага с каишка, благодаре..
219.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 23022
Тротинетка SPARTAN Stunt Alu за каране свободен стил, U-рампа и трикове. Изключително стабилната конструкция, която позволява тренирането на трикове. Специалните колела 100 x 24 mm и ABEC 7 лагери осигуряват минимално триене при управление на тротинетката и максимална стабилност. Ръкохватките на кор..
98.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 23021
Тротинетка SPARTAN Stunt Alu за каране свободен стил, U-рампа и трикове. Изключително стабилната конструкция, която позволява тренирането на трикове. Специалните колела 100 x 24 mm и ABEC 7 лагери осигуряват минимално триене при управление на тротинетката и максимална стабилност. Ръкохватките на кор..
98.00 лв.
Производител: Worker Код: IN 14333
Тротинетка WORKER PitBul Pro LED е висококачествена тротинетка изработена от алуминиева сплав. Тя отговаря на най-високите изисквания за безопасността на вашето дете. Тротинетката може лесно да бъде сгъната благодарение на изключително простия си механизъм, което гарантира лесното й пренасяне. ..
109.00 лв.
Производител: Spartan Код: sp 2295-Hybrid
Тротинетка за фрийстайл SPARTAN Stunt Medium е тротинетка с изключително стабилна конструкция, позволяваща на водача лесно да управлява скутера и да изпълнява каскади осигуряващи висок адреналин.Технически характеристики:Алуминиев бордПовърхност за стъпване - 50*10,8смВисочина - 86 смГумирани дръжки..
191.00 лв.
Тротинетка WORKER Molden, Черен/Син
Топ цена
Производител: Worker Код: in 14246-1
Тротинетка WORKER Molden е изработена от здрав, но лек алуминий. Тротинетка WORKER Molden е подходящ за деца и възрастни. Тя разполага с интуитивен механизъм за сгъване до компактни размери. Тротинетка WORKER Molden се предлага с каишка и може да се носи на рамо.Техническо описание:Механиз..
146.99 лв.
Тротинетка WORKER Molden, Сив/Червен
Топ цена
Производител: Worker Код: in 14246-2
Тротинетка WORKER Molden е изработен от здрав, но лек алуминий. Тротинетка WORKER Molden е подходяща за деца и възрастни. Тя разполага с интуитивен механизъм за сгъване. Нещо повече, скутерът се предлага с каишка, за да можете да го носите на рамо.Техническо описание:Механизъм за сгъване (включителн..
146.99 лв.
Производител: Worker Код: IN 12685
Тротинетка WORKER Authico е изработена от устойчив алуминий. Подходяща е както за деца, така и за възрастни. Разполага с интуитивен механизъм за сгъване, който дава възможност за намаляване на скутера да комфортен размер, така че можете да го носите в ръка. Той също така разполага с каишка, благодар..
219.00 лв.
Тротинетка WORKER  Plofi със светещи колела
Топ цена
Производител: Worker Код: IN 14334
Тротинетка WORKER  Plofi е висококачествен скутер, изработен от лека алуминиева сплав. Благодарение на прост, заключващ се механизъм за сгъване, можете да го носите лесно. Нещо повече - скутерът разполага с колелца с диоди, които светят, когато се въртят, тъй като се зареждат от електромагнитна..
44.99 лв.
Производител: Spartan Код: SP 230703
Тротинетка Spartan Tahiti е висококачествен скутер лесен за сгъване, благодарение на изключително простия си механизъм, което гарантира лесното и пренасяне. Алуминиева тротинетка Spartan Tahiti е подходяща за деца над 5 годишна възраст. Тя е проектирана с голяма товароносимост от 100к..
152.00 лв.
Тротинетка SPARTAN Jumbo
Топ цена
Производител: Spartan Код: sp 2307
Тротинетка SPARTAN Jumbo отговаря на най-високия стандарт за безопасност и потребителските сертификати подлежащи на най-строгите европейски стандарти EN-71 немски TÜV-GS. Модерен дизайн с големи колела за дълги завои с висока скорост, подходящ за дълги разстояния.Техническо описание:Патентована техн..
106.99 лв.
Производител: Worker Код: in 14409-3
Тротинетка - триколка WORKER 3 в 1 Nimbo е предназначена за най-малките ездачи. Регулируемата седалка е подвижна и може да се добави, за да превърнете тротинетката в балансно колело, което подобрява усета за баланс и координация. Трите колела и ниската платформа за стъпване (благодарение на което де..
100.00 лв.
Показани 1 от 20 | 104 (6 Страници)