Количка

Балансни колелета

Баланс колело
Баланс колело
Разнообразие от колела без педали с модерен дизайн. Идеалният начин да подготвите детето за бъдещо управление на класически детски велосипед.

Баланс колело – същност

Баланс колелото е велосипед за деца, който помага на подрастващите да се научат как да балансират и да управляват правилно. Различните видове баланс колело се предлагат без педали или задвижващ механизъм и обикновено са направени от дърво или метал. Като правило, избраното баланс колело трябва да е достатъчно малко, за да може детето да докосва земята с краката си, като това му позволява да се ориентира в началните етапи, докато добие увереност и усъвършенства уменията за баланс. В началото детето трябва да започне да се придвижва използвайки краката си, докато не се почувства достатъчно уверено, за да балансира на двете колела, движейки се без крака. След като се научи как да балансира правилно, управлението трябва да стане естествено и лесно, тъй като не им се налага да въртят педали, което може да бъде разсейващо, а и затруднява начинаещите.

Какви са ползите от използването на баланс колело?

За обикновен велосипед, с педали, ще трябва да изчакате детето ви да достигне определена възраст, преди да може да започне да се учи, но с баланс колело, вашето дете може да започне да се упражнява, достигайки много добри умения, много по-рано от четири или пет години. Докато някои деца могат да усвоят баланса и управлението на велосипед много по - бързо, за много други е труден период, тъй като детето ви трябва едновременно да върти педала, да управлява и балансира за първия път. Ето защо избора на баланс колело може да помогне на детето ви да се научи как да кара колело много по-бързо и с повече увереност. Използването на баланс колело, като първи велосипед е далеч по-ефективен начин за обучението на вашето дете, от триколесни или велосипеди с помощни колела, тъй като всъщност по този начин децата не се научават как да балансират. Баланс колело е много по-леко от обикновените велосипеди, което улеснява карането и увеличава удоволствието на вашето дете. Тъй като баланс колелото няма педали, има по-малък риск от нараняване на вашето дете, тъй като може да стъпва с краката си, когато започне да губи равновесие. Карането на баланс колело е толкова забавно нещо, а радостта от карането рамо до рамо с вашето дете ще бъде спомен, който винаги ще пазите.

Какво трябва да търся в едно баланс колело?

Първо трябва да се уверите, че избирате баланс колело за вашето дете, което е с правилния размер. Въпреки че има много модели баланс колело, които видимо са един размер, това не винаги е точно така, трябва да сте сигурни, че обръщате внимание, когато избирате баланс колело на детето си. Важно е да се има предвид, че размерите на гумите обикновено са 12 ”, въпреки че гумите от 14” и 16 ” също се предлагат за малко по-големи деца. Тъй като детето ви винаги расте, трябва също така да се уверите, че баланс колелото което избирате, има възможност за регулиране на височината на седалката. По-голямата част от видовете баланс колело могат да се ползват от детето ви между две-три години. След това може по смело да се каже, че ще са готови за обикновен велосипед. Трябва също така да се уверите, че баланс колелото не тежи повече от 30% от теглото на вашето дете, така че то да може да го носи, когато се почувстват уморено. Обикновено децата използват краката си като начин да забавят темпото и да намалят скоростта, но можете също така да изберете баланс колело със спирачки за допълнителна предпазна мярка. Можете също така да изберете някое баланс колело с подложки за крачета, въпреки че те по принцип не са необходими.

Баланс колело - в магазини ЯКО ще откриеш различни видове баланс колело без педали с модерни дизайни. Удачен избор са за малки деца, които искат да се подготвят за управлението на класически детски велосипед.

Защо да закупиш баланс колело от Yako.bg?

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. Освен физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, разработихме и онлайн платформата Yako.bg за удобството на верните ни клиенти.

  • Баланс колело от Yako.bg: Всякакви ценови класове – ние от Yako.bg се стараем да отговорим на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители. С нашите предложения имаш възможност да си закупиш качествен и надежден продукт, независимо от размера на средствата, които си готов да отделиш за него.
  • Баланс колело от Yako.bg: Професионална консултация – ако имаш нужда от професионална консултация относно избора на тип или модел баланс колело, екипът на спортни магазини ЯКО е насреща да ти помогне. Свържи се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт или пък посети физическите ни магазини. С радост ще отговорим на всичките ти въпроси и ще те насочим към най-подходящото баланс колело за твоето дете.
  • Баланс колело от Yako.bg: Още спортни стоки – от Yako.bg би могъл да закупиш принадлежности за още редица спортове и физически активности на открито, както и удачна екипировкаи предпазни средства, с гарантираш допълнително сигурността на твоето дете при каране на баланс колело.
Баланс колело от Yako.bg – за повече яки и вълнуващи моменти в живота на твоето дете!

Разгледайте също така предлаганите от нас тротинетки!

Наличност: Наличен Код: IN 8660
Детско колело без педали Enduro Maxi е подходящо за деца на 2-годишна възраст. Колелото развива умения за баланс и подготвя детето за бъдещо управление на класически велосипед. Детско колело без педали Enduro Maxii е изработено от много трайна и лека пластмаса. Благодарение на това детето ви ще..
45.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 8656
Детско колело без педали Enduro Mini е подходящо за деца на 1-годишна възраст. Колелото развива умения за баланс и подготвя детето за бъдещо управление на класически велосипед. Детско колело без педали Enduro Mini е изработено от много трайна и лека пластмаса. Благодарение на тов..
45.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2317
Колело без педали SPARTAN TRAINER BIKE II, атрактивен дизайн, регулиране на седалката.Техническо описание:Колело за най-малкитеРамка: стоманена УСИЛЕНАКапли: пластмасови 5 спициСедалка: регулируема по височинаСпирачка: заднаКалници: 2Товароносимост: 40 кгЦвят: червено, синьоСертифицирано по EN 71/14..
110.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 2645_1
Колело без педали WORKER Pelican, атрактивен дизайн, регулируеми по височино кормило и седалка. Колелото без педали е перфектен начин да подготвите детето си за бъдещо каране на класически детски велосипед. Здравата конструкция, качествената спирачка, приятно ниското тегло и хубавият дизайн са част ..
101.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13260
Колело без педали WORKER Fronzo отговаря на най-високите европейски стандарт за безопасност EN-71 от германската тест-лаборатория TÜV-GS. Колелото е предназначено за деца на възраст над 2 години, като подготовка за поддържане на баланса и стабилността. С него децата се учат да балансират без стрес и..
128.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2316
Колело без педали SPARTAN TRAINER BIKE, атрактивен дизайн, регулируема височина на седалката.Техническо описание:Колело за най-малкитеРамка: стоманенаКапли: пластмасовиСедалка: регулируема по височинаСпирачка: заднаКалници: 2Товароносимост: 30 кгЦвят: жълто, червено, сребристоСертифицирано по EN 71/..
103.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2302
Детско колело без педали JD-BUG SPARTAN е идеалнo за деца, които се учат да карат колело.Техническо описание:Рамка - сплавЦвят - бял/розовКапли - пластмасови 12" с 3 спициТовароносимост- 30 кгСпирачка - на задното колело (тип барабан)Кормило - регулируемо по височинаСедалка - регулируема по височина..
165.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 7457
Детско балансно колело Chillafish BMXie-RS отговаря на най-строгите стандарти за безопасност съгласно европейските стандарти EN-71 TÜV-GS. Колелото за баланс е идеалният начин да подготвите детето за бъдещо управление на класически детски велосипед. Лека, издръжлива конструкция и противоплъзгащи рък..
199.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 2646
Колело без педали WORKER Toucan, стоманена рамка, седалка и кормило регулируеми по височина. Колелото без педали е перфектен начин да подготвите детето си за бъдещо каране на класически детски велосипед. Здравата конструкция, качествената спирачка, приятно ниското тегло и хубавият дизайн са част от ..
101.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 5777
Колело без педали WORKER Grendy отговаря на най-високите европейски стандарт за безопасност EN-71 от германската тест-лаборатория TÜV-GS. Колелото е предназначено за деца на възраст над 2 години, като подготовка за поддържане на баланса и стабилността. С него децата се учат да балансират без стрес и..
190.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 2297
Колелото без педали SPARTAN Running Bike 10 " е забавна атракция за малки деца. С меко седло и дръжки за най-добра защита на вашите дете в случай на произшествие.Техническо описание:Колело без педали за децаРамка от подсилена стоманаРазмер на опаковката: 53 x 15 x 29 i;Регулируема височина на седлот..
87.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 23182
Детско колело без педали JD TRAINING BIKE е нов модел идеално за деца, които се учат да карат колело. Този модел е със страхотен дизайн и нововъведения, същевременно предлага надеждна сигурност и стабилност, както и с най-голяма степен на стандартите за безопасност, с проста и лека алуминиева рамка...
209.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 19829
Детско балансно колело WORKER Plucandro е предназначено за деца над тригодишна възраст. Колелото развива усещането за баланс. Балансното колело е перфектният начин да подготвите детето си за каране на велосипед в бъдеще. Предимството на този велосипед за баланс са надуваемите колела, които гарантира..
111.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 2298
Детско балансно колело SPARTAN Girl отговаря на най-строгите стандарти за безопасност съгласно европейските стандарти EN 71 / 14619. Колелото за баланс е идеалният начин да подготвите детето за бъдещо управление на класически детски велосипед. Лека, издръжлива конструкция и противоплъзгащи ръко..
114.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)