Количка

Тротинетки и триколки

Най-доброто от категорията

Наличност: Наличен Код: IN 13251
209.00 лв.
Тротинетка WORKER Span е изработена от лек, но изключително устойчив алуминий. Размер..
Наличност: Наличен Код: SP 2294
179.00 лв.
Тротинетка SPARTAN Stunt е висококачествен скутер, подходящ за U-рампи и фрийстайл. З..
Сгъваема тротинетка inSPORTline Discola
.
Наличност: Наличен Код: in 18956
239.00 лв.
Сгъваема тротинетка inSPORTline Discola е с алуминиева рамка и е проектирана с високо..
Наличност: Наличен Код: sp 2289
229.00 лв.
Фрийстайл тротинетка SPARTAN Stunt Extrem е тротинетка за екстремни каскади с изключи..
Фрийстайл тротинетка inSPORTline Mantis
.
Наличност: Наличен Код: in 21966
159.00 лв.
Фрийстайл тротинетка inSPORTline Mantis е стилен скутер за начинаещи и напреднал..
Наличност: Наличен Код: SP 23021
115.00 лв.
Тротинетка SPARTAN Stunt Alu за каране свободен стил, U-рампа и трикове. Изключително..
Тротинетка inSPORTline Fricola
.
Наличност: Наличен Код: in 23786
209.00 лв.
Тротинетка inSPORTline Fricola е ултралекa сгъваемa тротинетка със задна фрикционна с..
Наличност: Наличен Код: sp 23093
152.00 лв.
Фрийстайл тротинетка SPARTAN Stunt се отличава с изключително стабилна конструкция, п..
Наличност: Наличен Код: SP 2296-NEW
189.00 лв.
Фрийстайл тротинетка SPARTAN Stunt Profi- new  е подходяща за фенове на сво..
Фрийстайл тротинетка inSPORTline Vulture
.
Наличност: Наличен Код: in 21967
309.00 лв.
Фрийстайл тротинетка inSPORTline  Vulture е стилен скутер за начинаещи и на..
Фрийстайл тротинетка inSPORTline Osprey
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: in 21968
409.00 лв.
Фрийстайл тротинетка inSPORTline Osprey е подходяща за любителите на свободния стил и..
Наличност: Наличен Код: IN 14333
119.00 лв.
Тротинетка WORKER PitBul Pro LED е висококачествена тротинетка изработена от алу..
Наличност: Наличен Код: IN 7672
93.00 лв.
Тротинетката WORKER Pinki е висококачествена тротинетка изработена от лека стомана и ..
Наличност: Наличен Код: IN 12686
261.00 лв.
Тротинетка WORKER Nuvola е изработена от устойчив алуминий. Подходяща е както за деца..
Наличност: Наличен Код: in 14246-1
196.00 лв.
Тротинетка WORKER Molden е изработена от здрав, но лек алуминий. Тротинетка WORK..
Наличност: Наличен Код: in 14246-2
196.00 лв.
Тротинетка WORKER Molden е изработен от здрав, но лек алуминий. Тротинетка WORKER Mol..
Наличност: Наличен Код: IN 14244-1
135.00 лв.
Тротинетка WORKER Iridio е изработена от лек, но изключително устойчив алуминий. Разм..
Наличност: Наличен Код: IN 12685
261.00 лв.
Тротинетка WORKER Authico е изработена от устойчив алуминий. Подходяща е както за дец..
Наличност: Наличен Код: IN 14334
93.00 лв.
Тротинетка WORKER  Plofi е висококачествен скутер, изработен от лека алуминиева ..
Наличност: Наличен Код: SP 23022
115.00 лв.
Тротинетка SPARTAN Stunt Alu за каране свободен стил, U-рампа и трикове. Изключително..
Показани 1 от 20 | 94 (5 Страници)

Тук ще намерите различни модели  тротинетки, електрически тротинетки, триколки  подходящи за деца, възрастни и тийнейджъри.  Тротинетките са здрави и надеждни, изработени от висококачествени материали. Разнообразие от тротинетки и скутери за спускане, за фрийстайл и други.

Кои са ползите от придвижването с тротинетка?

Тротинетката е едно от най-удобните и забавни средства за придвижване в днешно време. Тя се използва основно от деца, но в никакъв случай не е необичайно да видим и възрастни качени на такава. С помощта на тротинетката имаш възможност да се придвижваш с добро темпо по различните улици и квартали на твоя град, гарантирайки си високи дози вълнение и адреналин. В следващите редове ще разгледаме някои от основните ползи от залагането на тротинетка:

Tротинетка 1
Тротинетка - цена
  1. Тротинетка: Подобряване на координацията и баланса – карането на тротинетка изисква добра координация между ръцете и краката. Ако ползваш редовно своята тротинетка, несъмнено ще подобриш баланса си по време на движение и ще се научиш да пазиш равновесие при всякакви ситуации и предизвикателства.
  2. Тротинетка: Трениране на мускулите – придвижването с тротинетка изисква активното участие на няколко мускулни групи. Чрез него се тренират мускулите на краката, на корема и на долната част на гърба. При подрастващите тротинетката има отличен ефект по отношение заякването и правилното физическо развитие.
  3. Тротинетка: Способност за бързи и ефективни решения – когато караш тротинетка, от теб се изисква да вземаш бързи и ефективни решения. Решения за увеличаване или намаляне на скоростта, за смяна на посоката, за избягване на падания, сблъсъци и т.н. Способността да вземаш такива решения в бъдеще ще ти бъде полезна не само при управлението на автомобил, но и в почти всички аспекти от твоя живот и ежедневие.
  4. Тротинетка: Възможност за социални контакти – тротинетката е чудесен повод да излезнеш навън с приятелите си и да се позабавлявате заедно. Не само ще си подарите вълнуващо преживяване, но и ще имате възможност да се учите един от друг и да ставате все по-добри и по-добри.

Как да избереш подходящата тротинетка за своите нужди?   

Няколко са факторите, които трябва да вземеш предвид в процеса по избор на тротинетка. Сред тях са размерите на уреда, материалите, от които е направен, както и допълнителните му свойства и екстри. По-надолу ще научиш малко повече за споменатите фактори:

Tротинетка 2
Тротинетка - преимущества
  • размери - по отношение на размерите е най-важно да се обърне внимание на големината на платформата за стъпване. От нея зависи дали ще имаш възможност да стъпиш с двата крака на тротинетката и да се чувстваш удобно, докато я караш. На пазара се предлагат уреди, при които може да се регулира височината на кормилото. Това е много добър вариант за деца и подрастващи, чийто ръст се променя в рамките на година или дори месеци.
  • материали – когато става въпрос за материалите, от които се произвеждат тротинетки, опциите биха могли да бъдат разнообразни. Най-често използваните материали за тази цел са пластмаса, алуминий и стомана. Тротинетка от пластмаса по принцип е нетрайна, но може да се закупи за малки деца поради нейната лекота и безпроблемно подкарване. Ако желаеш тротинетка, която да ползваш дълго време, ти препоръчваме да се насочиш към алуминиеви или стоманени такива. Имай предвид обаче, че специално стоманата доста увеличава теглото на тротинетката, така че трябва да си готов да се справиш с по-голямата тежест.
  • обикновена или електрическа тротинетка – днес на пазара все повече се налагат електрическите тротинетки. Основните им предимства са свързани с възможността за придвижване на дълги разстояния без значителни усилия и умора, безпроблемното използване на почти всякакви места и терени, както и сравнително лесната поддръжка. От друга страна, обикновената тротинетка може да бъде закупена на по-ниска цена и същевременно позволява провеждане на интензивна физическа тренировка за издръжливост.

Предложенията от категория „Тротинетка“ в онлайн платформата Yako.bg

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. Освен физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, разработихме и онлайн платформата Yako.bg за удобството на верните ни клиенти. Ето какви типове артикули от категория „Тротинетка“ можете да откриете при нас:

Tротинетка 3
Тротинетка от Yako.bg

Електрическа тротинетка – в онлайн платформата Yako.bg е налице богата гама от електрически тротинетки и скутери. Те позволяват бързото, ефективно и сигурно придвижване по различни площи и пространства. Предлагат се в елегантни конструкции и атрактивни цветове, така че да бъдат задоволени изискванията дори на най-претенциозните потребители.

Тротинетка – разбира се, предлагаме и обикновени тротинетки, подходящи за тренировките на деца, тийнейджъри и възрастни. Те са изработени от висококачествени материали, които гарантират запазването на отличното им състояние и функционалност за дълъг период от време.

Балансни колелета -  в магазини ЯКО ще откриеш също така балансни колелета без педали с модерни дизайни. Удачен избор са за малки деца, които искат да се подготвят за управлението на класически детски велосипед.

Аксесоари за тротинетка – и не на последно място, ако имаш нужда от определени аксесоари за тротинетка, Yako.bg е точното място за теб. Имаме в наличност широк спектър от колела, ръкохватки, лагери и други резервни части за твоята тротинетка.

Защо да закупиш тротинетка от Yako.bg?

Тротинетка от Yako.bg: Всякакви ценови класове – ние от Yako.bg се стараем да отговорим на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители. Предлагаме артикули от категория „Тротинетка“ от всякакви ценови класове. По този начин ще можеш да си закупиш качествен и надежден уред, независимо от размера на средствата, които си готов да отделиш за него.

Тротинетка от Yako.bg: Професионална консултация – ако имаш нужда от професионална консултация относно избора на тип или модел тротинетка, екипът на магазини ЯКО е насреща да ти помогне. Свържи се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт или пък посети физическите ни магазини. С радост ще отговорим на всичките ти въпроси и ще те насочим към най-подходящата тротинетка за твоите нужди.

Тротинетка от Yako.bg: Още спортни стоки – от Yako.bg би могъл да закупиш принадлежности за още редица спортове и физически активности на открито, както и удачна екипировка, с която да изглеждаш стилно и да гарантираш личната си сигурност.

Тротинетка от Yako.bg – за повече яки и вълнуващи моменти в живота!  


Кои са ползите от придвижването с тротинетка?
Как да избереш подходящата тротинетка за своите нужди?
Предложенията от категория „Тротинетка“ в онлайн платформата Yako.bg
Защо да закупиш тротинетка от Yako.bg?