Количка

Тротинетки

Тук ще намерите различни модели  тротинетки, електрически тротинетки, триколки  подходящи за деца, възрастни и тийнейджъри.  Тротинетките са здрави и надеждни, изработени от висококачествени материали. Разнообразие от тротинетки и скутери за спускане, за фрийстайл и други.

Кои са ползите от придвижването с тротинетка?

Тротинетката е едно от най-удобните и забавни средства за придвижване в днешно време. Тя се използва основно от деца, но в никакъв случай не е необичайно да видим и възрастни качени на такава. С помощта на тротинетката имаш възможност да се придвижваш с добро темпо по различните улици и квартали на твоя град, гарантирайки си високи дози вълнение и адреналин. В следващите редове ще разгледаме някои от основните ползи от залагането на тротинетка:

Tротинетка 1
Тротинетка - цена
  1. Тротинетка: Подобряване на координацията и баланса – карането на тротинетка изисква добра координация между ръцете и краката. Ако ползваш редовно своята тротинетка, несъмнено ще подобриш баланса си по време на движение и ще се научиш да пазиш равновесие при всякакви ситуации и предизвикателства.
  2. Тротинетка: Трениране на мускулите – придвижването с тротинетка изисква активното участие на няколко мускулни групи. Чрез него се тренират мускулите на краката, на корема и на долната част на гърба. При подрастващите тротинетката има отличен ефект по отношение заякването и правилното физическо развитие.
  3. Тротинетка: Способност за бързи и ефективни решения – когато караш тротинетка, от теб се изисква да вземаш бързи и ефективни решения. Решения за увеличаване или намаляне на скоростта, за смяна на посоката, за избягване на падания, сблъсъци и т.н. Способността да вземаш такива решения в бъдеще ще ти бъде полезна не само при управлението на автомобил, но и в почти всички аспекти от твоя живот и ежедневие.
  4. Тротинетка: Възможност за социални контакти – тротинетката е чудесен повод да излезнеш навън с приятелите си и да се позабавлявате заедно. Не само ще си подарите вълнуващо преживяване, но и ще имате възможност да се учите един от друг и да ставате все по-добри и по-добри.

Как да избереш подходящата тротинетка за своите нужди?   

Няколко са факторите, които трябва да вземеш предвид в процеса по избор на тротинетка. Сред тях са размерите на уреда, материалите, от които е направен, както и допълнителните му свойства и екстри. По-надолу ще научиш малко повече за споменатите фактори:

Tротинетка 2
Тротинетка - преимущества
  • размери - по отношение на размерите е най-важно да се обърне внимание на големината на платформата за стъпване. От нея зависи дали ще имаш възможност да стъпиш с двата крака на тротинетката и да се чувстваш удобно, докато я караш. На пазара се предлагат уреди, при които може да се регулира височината на кормилото. Това е много добър вариант за деца и подрастващи, чийто ръст се променя в рамките на година или дори месеци.
  • материали – когато става въпрос за материалите, от които се произвеждат тротинетки, опциите биха могли да бъдат разнообразни. Най-често използваните материали за тази цел са пластмаса, алуминий и стомана. Тротинетка от пластмаса по принцип е нетрайна, но може да се закупи за малки деца поради нейната лекота и безпроблемно подкарване. Ако желаеш тротинетка, която да ползваш дълго време, ти препоръчваме да се насочиш към алуминиеви или стоманени такива. Имай предвид обаче, че специално стоманата доста увеличава теглото на тротинетката, така че трябва да си готов да се справиш с по-голямата тежест.
  • обикновена или електрическа тротинетка – днес на пазара все повече се налагат електрическите тротинетки. Основните им предимства са свързани с възможността за придвижване на дълги разстояния без значителни усилия и умора, безпроблемното използване на почти всякакви места и терени, както и сравнително лесната поддръжка. От друга страна, обикновената тротинетка може да бъде закупена на по-ниска цена и същевременно позволява провеждане на интензивна физическа тренировка за издръжливост.

Предложенията от категория „Тротинетка“ в онлайн платформата Yako.bg

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. Освен физическите ни магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, разработихме и онлайн платформата Yako.bg за удобството на верните ни клиенти. Ето какви типове артикули от категория „Тротинетка“ можете да откриете при нас:

Tротинетка 3
Тротинетка от Yako.bg

Електрическа тротинетка – в онлайн платформата Yako.bg е налице богата гама от електрически тротинетки и скутери. Те позволяват бързото, ефективно и сигурно придвижване по различни площи и пространства. Предлагат се в елегантни конструкции и атрактивни цветове, така че да бъдат задоволени изискванията дори на най-претенциозните потребители.

Тротинетка – разбира се, предлагаме и обикновени тротинетки, подходящи за тренировките на деца, тийнейджъри и възрастни. Те са изработени от висококачествени материали, които гарантират запазването на отличното им състояние и функционалност за дълъг период от време.

Балансни колелета -  в магазини ЯКО ще откриеш също така балансни колелета без педали с модерни дизайни. Удачен избор са за малки деца, които искат да се подготвят за управлението на класически детски велосипед.

Аксесоари за тротинетка – и не на последно място, ако имаш нужда от определени аксесоари за тротинетка, Yako.bg е точното място за теб. Имаме в наличност широк спектър от колела, ръкохватки, лагери и други резервни части за твоята тротинетка.

Защо да закупиш тротинетка от Yako.bg?

Тротинетка от Yako.bg: Всякакви ценови класове – ние от Yako.bg се стараем да отговорим на изискванията и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители. Предлагаме артикули от категория „Тротинетка“ от всякакви ценови класове. По този начин ще можеш да си закупиш качествен и надежден уред, независимо от размера на средствата, които си готов да отделиш за него.

Тротинетка от Yako.bg: Професионална консултация – ако имаш нужда от професионална консултация относно избора на тип или модел тротинетка, екипът на магазини ЯКО е насреща да ти помогне. Свържи се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт или пък посети физическите ни магазини. С радост ще отговорим на всичките ти въпроси и ще те насочим към най-подходящата тротинетка за твоите нужди.

Тротинетка от Yako.bg: Още спортни стоки – от Yako.bg би могъл да закупиш принадлежности за още редица спортове и физически активности на открито, както и удачна екипировка, с която да изглеждаш стилно и да гарантираш личната си сигурност.

Тротинетка от Yako.bg – за повече яки и вълнуващи моменти в живота!  


Кои са ползите от придвижването с тротинетка?
Как да избереш подходящата тротинетка за своите нужди?
Предложенията от категория „Тротинетка“ в онлайн платформата Yako.bg
Защо да закупиш тротинетка от Yako.bg?

Наличност: Наличен Код: J1061
Електрическа тротинетка Joyor X5S Black е подходяща не само за каране до училище / работа, но ще ви бъде полезна и по време на почивка. Тротинетката тежи 15л5 кг и е сгъваема. Двигателят е с мощност 500 W. Максималната скорост на равен път е 35 км / ч. За да се предотврати загубата на мощност, вериг..
2 379.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 16771
Електрическа тротинетка inSPORTline Saturian е един от най-добрите е-скутери на пазара. Максималната скорост на скутера е ограничена до 25 км / ч, което ви позволява да използвате скутера в градски условия. До 45 км / ч може да се достигне след изключване на ограничителя (виж ръководството). Дв..
1 915.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20044
Електрическа тротинетка Hikerboy Urban Comfort предлага отлично съотношение цена / производителност. Тротинетката развива максимална скорост 30 км / ч. Оборудвана е с безчетков двигател и е с твароносимост - 120 кг. С тротинетката може да изминете разстояние с наклон 10 градуса. Този е-скутер е идеа..
1 849.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20043
Електрическа тротинетка Hikerboy City Rider е лесна за управление и e перфектна за разходка из града и парка. Можете да настроите скоростта (максималната скорост е 27 км / ч) през лесен за използване дисплей с подсветка.Предното окачване и задното колело с барабанна спирачка, електронна система за в..
1 519.00 лв.
Наличност: Наличен Код: C1039
Електрическа тротинетка City Boss Duo 16 е подходяща за каране до работа / училище или просто за развлечение. Изтеглете приложението Mimida (Android / iOS) на телефона си и следвайте маршрута си на картата. Рамката е изработена от алуминиево-магнезиева сплав и допуска товароносимост до 120 кг. Е ску..
1 735.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 18956
Сгъваема тротинетка inSPORTline Discola е изработена от здрав, но лек алуминий и е проектирана с високоефективна дискова спирачка на задното колело. Тротинетката е подходяща както за юноши, така и за възрастни. Благодарение на интуитивния механизъм за сгъване, тротинетката (включително кормилото) мо..
191.00 лв.
Наличност: Наличен Код: sp 2289
Тротинетка за фрийстайл SPARTAN Stunt Extrem е тротинетка за екстремни каскади с изключително стабилна конструкция, позволяваща на водача лесно да управлява скутера и да изпълнява каскади осигуряващи висок адреналин. Техническо описание:Колела - 100 мм x 24 мм PU за тотален контрол на движеният..
229.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12685
Тротинетка WORKER Authico е изработена от устойчив алуминий. Подходяща е както за деца, така и за възрастни. Разполага с интуитивен механизъм за сгъване, който дава възможност за намаляване на скутера да комфортен размер, така че можете да го носите в ръка. Той също така разполага с каишка, благодар..
219.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2294
Тротинетка SPARTAN Stunt е висококачествен скутер, подходящ за U-рампи и фрийстайл. Здравата алуминиева рамка, широкото кормило и 110 мм полиуретанови колела (PU) със скоростни лагери ABEC 7 осигуряват максимална безопасност при управление както и голяма маневреност. Повърхността за стъпване е с неп..
148.00 лв.
Наличност: Наличен Код: CS0721SS
Тротинетка COOLSLIDE Newcastle e подходяща за любителите на свободния стил и триковете, Рамката е достатъчно здрава, за да издържи на натоварване при скокове и трикове. 100-милиметровите колела с полиуретанови гуми поглъщат удари, позволявайки плавно каране. Високоскоростните, прецизни лагери ABEC 7..
139.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13255
Тротинетка - триколка WORKER Lucerino  е със светещи колела. Лесно управление, чрез наклон на кормилото. Лесното отстрананяване на кормило (само чрез натискане на бутон) олеснява съхранението и транспорта. Подходяща е за деца на възраст над 3 години. Лека стабилна конструкция и модерен дизайн.Т..
69.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2296-NEW
Тротинетка за фрийстайл SPARTAN Stunt Profi- new  е подходяща за фенове на свободния стил каране или трениране на трикове с тротинетки. Рамката е здрава и гарантира безопасно каране. Гумите са полиуретанови и са с дълъг експлоатационен живот.Техническо описание:Колела - 100 мм x 24 мм PU з..
189.00 лв.
Наличност: Наличен Код: sp 2295-Hybrid
Тротинетка за фрийстайл SPARTAN Stunt Medium е тротинетка с изключително стабилна конструкция, позволяваща на водача лесно да управлява скутера и да изпълнява каскади осигуряващи висок адреналин.Технически характеристики:Алуминиев бордПовърхност за стъпване - 50*10,8смВисочина - 86 смГумирани дръжки..
191.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13251
Тротинетка WORKER Span е изработена от лек, но изключително устойчив алуминий. Размерът ѝ я прави подходяща за ползване както от деца, така и от възрастни. Тротинетката се сгъва бързо и лесно, и можете да я носите през рамо, благодарение на регулируемата лента, предназначена за това.  Амортисьо..
201.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 13910
Скутер WORKER Racer Urban Boy със светещи колела е направен от  високо качествена алуминиева сплав. Благодарение на прост, заключващ се механизъм за сгъване, той заема минимално пространство. Нещо повече, скутерът разполага колела, които светят, когато се въртят. Въпреки това, не се изисква бат..
72.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20187
Тротинетка inSPORTline Mascarpo е с компактен дизайн и сгъваема рамка. Този скутер е с надуваеми гуми, предно и задно окачване, което осигурява гладко и комфортно каране. Тротинетка inSPORTline Mascarpo е перфектна за тези, които търсят бързо придвижване до училище, работа или ежедневие.Двете спирач..
229.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 21967
Фрийстайл тротинетка inSPORTline  Vulture е стилен скутер за начинаещи и напреднали. Тротинетката е подходяща за фенове на свободния стил каране или трениране на трикове с тротинетки. Рамката е здрава и гарантира безопасно каране. Гумите са полиуретанови и са с дълъг експлоатационен живот...
309.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 21966
Фрийстайл тротинетка inSPORTline Mantis е стилен скутер за начинаещи и напреднали. Тротинетката е подходяща за фенове на свободния стил каране или трениране на трикове с тротинетки. Рамката е здрава и гарантира безопасно каране. Гумите са полиуретанови и са с дълъг експлоатационен живот. Лагери..
159.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 13912
Тротинетка WORKER Snow Spider PRO 2в1 е универсален, функционален и е перфектния подарък. 125мм колела могат да се заменят със скутер ски. В резултат на това, можете да използвате скутера по улиците и върху сняг. Скутерът може да се сгъне и лесно можете да го носите, когато не го използвате.Техничес..
85.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 23021
Тротинетка SPARTAN Stunt Alu за каране свободен стил, U-рампа и трикове. Изключително стабилната конструкция, която позволява тренирането на трикове. Специалните колела 100 x 24 mm и ABEC 7 лагери осигуряват минимално триене при управление на тротинетката и максимална стабилност. Ръкохватките на кор..
98.00 лв.
Показани 1 от 20 | 109 (6 Страници)