Количка

Хидратация

Предлагаме ви богато разнообразие от спортни бутилки, шейкъри, туристически и байк бутилки, термо калъфи, термос за напитки и храни.

Производител: Elbrus Код: EL3018SS
Бутилка ELBRUS Waterbottle 1 л e ултра-лека бутилка за пренасяне на течности. Подходяща е за ползване в ежедневието или по време на пътуване.  Бутилката е изработена от висококачествен алуминий. Материалът е нетоксичен, без наличие на BPA, не променя вкуса на напитката и не задържа неприятни ми..
23.00 лв.
Производител: Laken Код: LAK 32-A
Алуминиевата бутилка LAKEN Classic е изработена от 99.7% чист алуминий, което я прави много лека. Тази невероятно лека алуминиева бутилка е покрита с нетоксично прахово покритие. LAKEN Classic е напълно рециклируема. Капачката затваря бутилката херметически, което я прави идеална за съхранение на га..
18.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL51710
Бутилка ELBRUS Foldbottle 650ml e сгъваема и лека спортна бутилка, с иновативен дизайн. Тя е универсален продукт, който впечатлява със своята практичност. Сгъваемата бутилка от силикон е безопасна и не променя вкуса на напитките, съхранявани в нея. Нейните най-големи предимства са, че тя не може да ..
23.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 130153
Традиционна, туристическа бутилка за вода произведена от олекотена, неръждаема стомана. Съотношението в стоманата между Хром и Никел в проценти е 18/8, което я прави идеална за направата на съдове и прибори за храна. Бутилката се почиства много лесно благодарение на голямото гърло, което е с диаметъ..
17.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 130163
Традиционна, туристическа бутилка за вода произведена от олекотена, неръждаема стомана. Съотношението в стоманата между Хром и Никел в проценти е 18/8, което я прави идеална за направата на съдове и прибори за храна. Бутилката се почиства много лесно благодарение на голямото гърло, което е с диаметъ..
18.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ5118SS
Бутилка IQ Danto 650 мл е полезен аксесоар, посредством който ще регулирате водния си баланс, докато практикувате любимия си спорт. Хидратацията по време на тренировка или друга физическа дейност е от изключителна важност за вътрешния комфорт на спортуващия. Бутилка IQ DANTO 650 ml е изработена от з..
8.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ2022-1
Бутилка IQ Ezian 650ml е спортна бутилка, изработена от висококачествен, лек, нетоксичен материал. Тя е вашият верен спътник във фитнеса, на колелото, в йога студиото, в планината или просто за из път. Бутилка IQ Ezian 650ml е с ергономична форма, удобна за хващане. Възможност за многократна употреб..
8.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ2022-2
Бутилка IQ Ezian 650ml е спортна бутилка, изработена от висококачествен, лек, нетоксичен материал. Тя е вашият верен спътник във фитнеса, на колелото, в йога студиото, в планината или просто за из път. Бутилка IQ Ezian 650ml е с ергономична форма, удобна за хващане. Възможност за многократна употреб..
8.00 лв.
Производител: Meteor Код: M76113
Универсален воден резервоар, изработен от прозрачен материал, който ви позволява да контролирате количеството течност в него. Широкият отвор улеснява почистването и пълненетоТехническо описание: Хидратираща система за хендс-фри достъп до вода по време на движениеАлтернатива на бутилкат..
24.00 лв.
Производител: Meteor Код: m76152
Воден резервоар METEOR Camelbag basic 1л е универсален резервоар за напитки за раници, пригодени за тази хидратираща система. Водният резервоар позволява да се задоволи жаждата и спокойно може да замести чупливата бутилка в раницата. Идеално решение за бягане, колоездене и туризъм. Висококачествения..
20.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN347258
Воден резервоар PINGUIN TopFill 2 l е изработен от антибактериален, медицински изпитан материал, който се използва в здравеопазването.  Резервоарът е с горен капак за лесно почистване. Въртяща катарама за поставяне на маркуча към лента на раница, гарантира удобство ползването и насочването му в..
29.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN347357
Воден резервоар PINGUIN TopFill 3 l е изработен от антибактериален, медицински изпитан материал, който се използва в здравеопазването.  Резервоарът е с горен капак за лесно почистване. Въртяща катарама за поставяне на маркуча към лента на раница, гарантира удобство ползването и насочването..
30.00 лв.
Производител: Trekmates Код: 090312
Воден резервоар TREKMATES 3 л. е изработен от антибактериален материал. Неговата уникална формула гарантира нулеви вкус и мирис на пластмаса - медицински тестван. Водният резервоар позволява да се задоволи жаждата и спокойно може да замести чупливата бутилка в раницата. Идеално решение за бяган..
38.00 лв.
Производител: Yate Код: YSD00003
Водонепромокаема торба с прозорец и клапан YATE - L, 15л предпазва вещите Ви от вода, увреждане, замърсяване, и намалява обема на опакованите принадлежности и вещи с помощта на възвратния клапан за извеждане на въздуха и компресиране на съдържанието.Техническо описание:Тегло - 70грОбем - 15лМат..
48.00 лв.
Производител: Yate Код: YSD00002
Водонепромокаема торба с прозорец и клапан YATE - M, 10л предпазва вещите Ви от вода, увреждане, замърсяване, и намалява обема на опакованите принадлежности и вещи с помощта на възвратния клапан за извеждане на въздуха и компресиране на съдържанието.Техническо описание:Тегло - 65гОбем - 10лМатериал ..
40.00 лв.
Производител: Yate Код: YSD00001
Водонепромокаема торба с прозорец и клапан YATE - S, 5лт предпазва вещите Ви от вода, увреждане, замърсяване, и намалява обема на опакованите принадлежности и вещи с помощта на възвратния клапан за извеждане на въздуха и компресиране на съдържанието.Техническо описание:Тегло - 25грОбем - 5лтМат..
33.00 лв.
Производител: Laken Код: LAK FN60
Термо калъф за бутилка LAKEN Neopren Cover 0.6 л. Изработен от висококачествен неопрен, който ще защити Вашата бутилка от издраскване. Неопренът изолира бутилката от външните атмосферни условия, като по този начин запазва температурата на течността за по-дълго време. Термо калъфа за бутилка LAKEN Ne..
10.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ0618SS
Спортен колан за хидратация IQ Hydrobelt е удобен колан за бягане, фитнес, планинско колоездене. Коланът е с две бутилки за вода, еластичен / разтеглив джоб с цип и вътрешен делител. Това ви позволява да вземете с вас вода и някои от най-важните неща, като същевременно поддържате минимално тегло и г..
26.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ2021
Спортна бутилка IQ Forra е предназначена за всякакъв тип спорт, или дейност на открито, които изискват редовен прием на течности. Можете да я използвате във фитнес залата, на велосипеда, или по време на пътуване. Благодарение на широкото си гърло и винтовата капачка, бутилката може да се пълни и поч..
12.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ2020
Спортна бутилка IQ Izvor е предназначена за всякакъв тип спорт, или дейност на открито, които изискват редовен прием на течности. Можете да я използвате във фитнес залата, на велосипеда, или по време на пътуване. Благодарение на широкото си гърло и винтовата капачка, бутилката може да се пълни и поч..
19.00 лв.
Показани 1 от 20 | 95 (5 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук