Количка

Трамплини и батути

Наличност: Наличен Код: in 2064
Техническо описание: Резервна пружина за батут 457 смДължина - 18 смТегло - 0.3 кгМатериал - хромирана стомана..
2.90 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12743
Батут с дръжка inSPORTline ProfiI 122 см отговаря на най-високите европейски и световни стандарти за безопасност: EN-13219, EN-913 и EN-71.Техническо описание: Тръби - поцинкована стомана Пружини - устойчиви на корозия, поцинковани Отскачаща повърхност  с UV-защита Дръжка - регул..
229.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 22275
Батут комплект inSPORTline Flea 244 см, предоставя безопасно забавление за деца и възрастни. Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба. Здравата стоманена конструкция е устойчива на атмосферни влияния и интензивна употреба, а предпазната мрежа с височина от 150 см, елиминира възможност..
439.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 5077
Батутна пружина inSPORTline Froggy и Froggy Pro 366 см е изработена от висококачествен материал за максимална безопасност. С практични дръжки тази проужина е лесно заменяема. Минималното тегло гарантира безпроблемно поставяне.Техническо описание:Дължина - 11.5 смДължина с куките - 16.5 cмТегло - 0.0..
2.90 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2041
Обезопасителна мрежа без тръби е резервна предпазна мрежа за батут с диаметър 457 см. Ако имате батут с мрежа и тя е била повредена, скъсана, или не изпълни целта си вече - не купувайте нов комплект! Купете отделна мрежа. Просто поставете мрежата в оригиналната рамка и можете да продължите д..
189.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2039
Обезопасителна мрежа без тръби е резервна предпазна мрежа за батут с диаметър 366 см. Ако имате батут с мрежа и тя е била повредена, скъсана, или не изпълни целта си вече - не купувайте нов комплект! Купете отделна мрежа. Просто поставете мрежата в оригиналната рамка и можете да продължите д..
119.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 7199
Батут с дръжка inSPORTline PROFI Digital 140 см е модерен батут за клубни тренировки на физически активности, допълнен от компютър. Батутът inSPORTline PROFI Digital 140 см е оборудван с ръкохватка за задържане и за фитнес упражнения. Дръжката може да се монтира и сваля. Батутът отговаря на най-висо..
269.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 22278
Батут комплект inSPORTline Flea 430 см, предоставя безопасно забавление за деца и възрастни. Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба. Здравата стоманена конструкция е устойчива на атмосферни влияния и интензивна употреба, а предпазната мрежа с височина от 180 см, елиминира възможност..
789.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 22277
Батут комплект inSPORTline Flea 366 см, предоставя безопасно забавление за деца и възрастни. Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба. Здравата стоманена конструкция е устойчива на атмосферни влияния и интензивна употреба, а предпазната мрежа с височина от 180 см, елиминира възможност..
679.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 22276
Батут комплект inSPORTline Flea 305 см, предоставя безопасно забавление за деца и възрастни. Подходящ е както за вътрешна, така и за външна употреба. Здравата стоманена конструкция е устойчива на атмосферни влияния и интензивна употреба, а предпазната мрежа с височина от 180 см, елиминира възможност..
529.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 22274
Батут комплект inSPORTline Flea 183 см, предоставя безопасно забавление за най-малките в семейството. Предназначен за деца, той е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Здравата стоманена конструкция е устойчива на атмосферни влияния и интензивна употреба, а предпазната мрежа с височ..
369.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 14401-1
Батут без пружини с дръжка inSPORTline Cordy 114 см е специален батут без пружини. Отскачащото платнище е закрепено посредством 32 броя ластици, с които скачането е безшумно, без смущаващото скърцане на метал. Дръжката може да се премахне и да се постави отново.Този батут е подходящ за динамични тре..
249.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 753
Батут inSPORTline 140 см със стандарт за безопасност, притежава собствен сертификат според най-строгите световни критерии. Батутът отговаря на нормите EN-71 на немските TÜV NORD и международните ASTM лаборатории. Идеален за външно ползване. Супер високо качество на анти к..
139.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 752
Батут inSPORTline 122 см със стандарт за безопасност, притежава собствен сертификат според най-строгите световни критерии. Батутът отговаря на нормите EN-71 на немските TÜV NORD и международните ASTM лаборатории. Идеален за външно ползване. Супер високо качество на анти корозинно..
133.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 992
Трамплин комплект SPARTAN Economy 487 см e разработен по най-високите стандарти за безопасност. Дизайнът и отскачащата повърхност са изработени от предварително тествани материали с най-високо качество, които отговарят на строгите стандарти EN-71 на немските TÜV NORD и ASTM Internacional лаборатории..
819.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 984
Трамплин комплект SPARTAN Economy 396 см e разработен по най-високите стандарти за безопасност. Дизайнът и отскачащата повърхност са изработени от предварително тествани материали с най-високо качество, които отговарят на строгите стандарти EN-71 на немските TÜV NORD и ASTM Internacional лаборатории..
649.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 5076
Пружината на inSPORTline Froggy 183 см батут е изработена от висококачествен материал за максимална безопасност. Практичните дръжки гарантират лесна подмяна. Минималното тегло е гаранция за безпроблемно поставяне.Техническо описание:Дължина на пружината - 9 смДължина с ушите - 14 смТегло - 0.4 кгМат..
2.90 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 5075
Пружината на inSPORTline Froggy 183 см батут е изработена от висококачествен материал за максимална безопасност. Практичните дръжки гарантират лесна подмяна. Минималното тегло е гаранция за безпроблемно поставяне.Техническо описание:Дължина на пружината - 7 смДължина с ушите - 12 смТегло - 0.3 кгМат..
2.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 2061
Техническо описание:Резервна пружина за батут с диаметър 183, 244, 305, 366 и 430 смДължина - 165 ммТегло - 0.2 кгМатериал - хромирана стомана..
2.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 7535
Техническо описание:Резервнa пружинa за батути с диаметър 100, 122 и 140 смДължина на пружината - 6,5 смДължина с куките - 10 смТегло - 0.09 кгМатериал - хромирана стомана..
2.00 лв.
Показани 1 от 20 | 80 (4 Страници)

Батути, трамплини, мрежи за обезопасяване на батути, стълби и пособия.

Какви ползи може да ви предостави батутът?

Батутът или трамплинът е едно от най-популярните средства за забавление за деца и възрастни. Той ви позволява да се почувствате свободни, леки като перце и да откриете нови хоризонти пред себе си. Скачането на батут също така е една чудесна физическа тренировка, спомагаща за тренирането на различни мускули и повишаването на общата издръжливост на тялото. В следващите редове ще ви разкажем накратко за основните ползи, които би могъл да ви предостави батутът:

Батут 1
Батут - цена
  1. Стопяване на мазнини – според изследване на НАСА упражненията за отскок, които се практикуват на батута, са значително по-ефективни във връзка със свалянето на килограми от традиционния джогинг. Или казано с други думи, ако скачате 1 час на батут, ще стопите много повече мазнини от някой, който тича на стадиона за същия период от време.
  2. Повишаване на имунитета – лимфната система играе доста важна роля в гарантирането на надеждния имунитет на човешкия организъм. Именно лимфоцитите или белите кръвни клетки са отговорни за борбата с различните инфекции. Когато скачате на батут, вие стимулирате отварянето и затварянето на клапите в лимфната система, както и повишаването на лимфния поток. Като резултат от последното се повишава цялостният имунитет, премахват се токсините и се забавят процесите на стареене.
  3. Укрепване на костите и ставите – постоянните тренировки на батута също така спомагат за укрепването на костите и ставите. В дългосрочен план те ще съхранят здравето на вашите кости и стави, и ще намалят риска от заболявания като артрит, остеопороза и т.н.
  4. Психическо разтоварване – скачането на батут е полезно и за случаите, в които се чувствате психически изтощени и отпаднали. То ще ви помогне да се освободите от стреса и напрежението, и да си върнете свежестта и позитивния поглед към живота.

Как да изберете подходящия батут за своите нужди?

Когато си търсите подходящ батут или трамплин за своите нужди, трябва да вземете под внимание няколко важни фактора. Сред тях са размерът на батута, неговите лимити по отношение на теглото, както и предпазните средства и аксесоари. Ето малко повече информация за всеки от споменатите аспекти при закупуването на батут:

Батут 2
Батут от Yako.bg
  • размер – задължително съобразете размера на закупувания батут с пространството, с което разполагате за неговото поставяне. Имайте предвид, че с оглед гарантирането на собствената си безопасност, трябва да оставите и известно количество свободно пространство около съответния трамплин. По този начин ще се предпазите от неприятни инциденти, като например удряне в дървета, огради и други подобни обекти.
  • лимит за теглото – в никакъв случай не пренебрегвайте лимитите за тегло на даден батут. Те не са просто поредните излишни числа, които производителят е добавил, а важни данни, служещи за осигуряване правилното използване на трамплина. Някои уреди са предназначени за употреба от деца или само от един възрастен. Други модели батут пък биха могли да издържат на натоварване от няколкостотин килограма и съответно са удачен вариант за използване от цялото семейство.
  • предпазни средства и аксесоари - набавянето на предпазни средства и аксесоари е от голямо значение за сигурното използване на закупения батут. Може би най-важно сред тези средства е предпазната мрежа. Тя предотвратява потенциални падания, предпазвайки потребителите от сериозни наранявания. Нужно е да си вземете мрежа за вашия трамплин, която е устойчива на основните атмосферни фактори – UV лъчи и влага, и е възможно да бъде използвана ефективно във външна среда. Сред останалите средства и аксесоари за сигурност, които би ви било полезно да си закупите, са предпазната подложка, протекторът и стълбата за качване на самия батут.

Защо да закупите батут от магазини ЯКО?

Ние от магазини ЯКО се занимаваме с търговия на спортни стоки от есента на 2005 година насам. За този период сме успели да си спечелим огромен брой верни почитатели, които се доверяват на висококачествените ни продукти и услуги. Към физическите си магазини, намиращи се в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, добавихме и онлайн платформата Yako.bg, от която могат да се правят поръчки бързо и лесно. Вижте няколко основателни причини да закупите батут именно от нас: 

Батут 3
Видове батут

Батут от магазини ЯКО: Богата гама – в магазини ЯКО разполагаме с изключително богата и разнообразна гама от батути. Батути за деца и възрастни, за малки и големи пространства, за начинаещи и професионалисти. Независимо какъв точно тип батут търсите и какви са целите по отношение на физическата ви форма, които искате да постигнете с него, магазини ЯКО са подходящият избор за вас.

Батут от магазини ЯКО: Резервни части – освен батути, разполагаме и с различни видове резервни части за тях. От магазини ЯКО бихте могли да закупите джоб, мрежа, отскачаща повърхност, палатка, покривало, предпазна мрежа, предпазна подложка, протектор, пружина и стълба. Събрали сме на едно място всичко, което ви е необходимо за надеждната поддръжка на вашия батут.

Батут от магазини ЯКО: Всякакви ценови класове – в магазини ЯКО ще откриете батути от всякакви ценови класове. Нашата цел е да отговорим на изискванията и финансовите възможности на широк кръг от потребители. Независимо колко средства сте готови да инвестирате в закупуването на батут, ние ще ви предоставим максимално удачна и вписваща се във вашия бюджет опция.   

Батут от магазини ЯКО: Професионална консултация – в случай, че се нуждаете от професионална консултация относно избора на подходящия батут за целите ви и пространството, с което разполагате, екипът на магазини ЯКО е насреща да ви помогне. Свържете се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт на сайта или направо елате във физическите ни магазини, за да получите необходимите ви отговори и полезна информация.

Батут от магазини ЯКО: Още спортни стоки -  освен батут и аксесоари за него, в магазини ЯКО ще намерите още редица спортни стоки. В това число принадлежности за практикуване на множество спортове и физически активности на открито, както и надеждна екипировка, с която да гарантирате личната си сигурност.

Батут от магазини ЯКО – за повече яки и вълнуващи моменти във вашия живот!

 

 

Какви ползи може да ви предостави батутът?
Как да изберете подходящия батут за своите нужди?
Защо да закупите батут от магазини ЯКО?