Количка

Предвид ситуацията и многото забрани, свързани с COVID19 са възможни забавяния в сроковете на доставка. Моля да ни извините.

Туристическа аптечка PINGUIN M

Туристическа аптечка PINGUIN M с вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощ.


Техническо описание:

  • Туристическа аптечка
  • Размери - 13 x 17 x 7 см
  • Тегло - 95 гр
  • Може да се носи на колана или на раницата
  • Удобни вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощ
  • Аптечката не съдържа медикаменти

Материал и ципове:

  • Използвана е много издържлива материя, изработена от Nylon ROBIC® с PU покритие - тъканите и материалите, изградени от ROBIC®, са с до 50% по-здрави и с до 2.5 пъти по-висока якост на скъсване, в сравнение със стандартните тъкани, от Nylon 6. Влакната от Nylon ROBIC®, са много здрави, имат висока якост на опън, гъвкавост и блясък. Устойчиви са на абразия и някои химикали, като киселини и основи. Накратко, изключително лека и здрава материя, с висока устойчивост на разкъсване.
  • PU покритието представлява тънък водонепропусклив слой (от полиуретан), нанесен няколко пъти от вътрешната страна на материала. Освен това, той предотвратява износването на влакната на тъканите и увеличава общата здравина на материала. Покритието запазва своята гъвкавост, дори при много ниски температури, под нулата.
  • Ципове YKK® - циповете на известния японски производител принадлежат към най-доброто, което се произвежда в тази област, в света. Циповете от тази марка гарантират качество, дълъг живот и надеждност. Циповете са компоненти с малки размери но от голямо значение, тъй като тяхната безпроблемна функционалност, обикновено е условие за функцията и използваемостта на целия продукт.

 

Характеристики
Материал PU; Nylon Robic
Подходящ за Мъже; Жени
Продукт Аптечка
Спорт Туризъм; Къмпинг
Тегло 0.095
Цвят Червен
Наличност по магазини
магазин ЯКО Варна - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Пловдив - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Русе
магазин ЯКО София - Ограничена наличност.
Склад ЯКО Русе
Контакти

тел: 0899 139 940
гр.Варна,  ул. Г. Бенковски №49

тел: 0899 322 055
гр. Пловдив, ул. "Скайлер" 8-10

тел: 0897 612 190
гр. Русе, ул. "Константин Иречек" 8

тел: 0895 521 014
гр. София бул. "България" 81

тел: 0894 496 071
гр. Русе, ул. "ТЕЦ Изток" 20

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Самонадуваема постелка PINGUIN Peak 25, е изключително лека и компактна, благодарение на използваната конструкция с вертикални кухини и скосяването в ..
69.00 лв.
Дамски туристически панталон ELBRUS Greve е удобен и практичен и ще се докаже и в най-трудните условия.  Високото качество на материалите не са..
121.00 лв.
Слънчеви очила IQ Kaimu P100-1, анатомична рамка, модерен дизайн.Техническо описание:UV400 - осигурява 100% защита от UV лъчите1.5 мм TAC поляризирани..
46.00 лв.
Туристическа раница PINGUIN Explorer 60, NEW  е с две отделения, предназначена за дълги и взискателни преходи.Дълъг преход, безкрайни възможности..
193.00 лв.
Трекинг щеки ELBRUS Nepal са универсални, компактни и устойчиви на механични повреди. Трекинг щеките са сгъваеми и се състоят от три секции. Изкл..
69.00 лв.
Туристическа аптечка ТАШЕВ е лека и здрава, предназначена  за медикаменти и средства за първа помощ в подреден и организиран вид. За добро разпре..
25.00 лв.
Туристическа аптечка ТАШЕВ - мини e ултра лека, мини аптечка за най-необходимите медикаменти за първа помощ, събрани в подреден и организиран вид.Техн..
14.00 лв.
Туристическа аптечка PINGUIN S, може да се носи на колан или раница, удобни вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощ.Тех..
16.00 лв.
Туристическа аптечка PINGUIN L, с вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощ.Техническо описание:Размери - 22 x 18 x 7 смТ..
24.00 лв.