Количка

Ръкохватки

Тук ще намерите богата гама от адаптери и ръкохватки, развиващи различни видове мускули, посредством различни видове захвати

Ръкохватка – видове и ползи

Ръкохватка
Ръкохватки yako.bg
 • V-образна ръкохватка: Тази ръкохватка предлага богата гама от упражнения за бицепс и трицепс. Изработена е в ергономичен дизайн, за да осигурява постоянно натоварване на мускулите. Съществуват модификации с и без пластмасови дръжки, в зависимост от желанието на трениращия. Ние от спортни магазини „Яко“ предлагаме дори ръкохватка с лагеруваща връзка за свързване с въже
 • W-образна ръкохватка: Това е ръкохватка, чиято форма дава възможност за комплексни упражнения за ръцете. Извивките й позволяват използването й както с тесен, така и с широк захват. Някои разновидности на тази ръкохватка имат широко приложение и при тренировки за мускулите на гърба. Приложима е при всички видове съвременни скрипци и кабелни колони.
 • Права ръкохватка: Този вид ръкохватка е един от най-използваните. Чрез нея сте в състояние да тренирате всеки мускул от горната част на тялото. С различните дължини на ръкохватката вие натоварвате по различен начин отделните мускулни групи. В онлайн платформата YAKO.BG може да намерите различни големини, които отговарят точно на вашата тренировъчна програма. Отново за по-голямо удобство предлагаме разновидности с и без пластмасови дръжки, а за повече функционалност разполагаме и с прав лост с паралелно разположени ръкохватки. Във всички случаи в областта на захвата те са набраздени – за по-добър контрол при тренировка.
 • Единична ръкохватка: Това е допълнителен аксесоар използван при всички видове скрипци, гладиатори и силови колони. Ръкохватката е снабдена с въртяща се дръжка – за по-голямо удобство при трениране. С нейна помощ може да изградите бицепс и трицепс до съвършен релеф и обем, чрез различни типове упражнения – например флайс или дърпане.
 • Ръкохватка – въже: Тази ръкохватка е изключително много използвана при тренировка на трицепс. Представлява дебело въже, изработено от здрав полиетилен, от двата края, на което са поставени гумени накрайници. Те служат за опора /спирачка/ на ръцете, тъй-като при големи натоварвания е трудно да осъществите контрол при дърпане. С помощта на тази ръкохватка вие може да тренирате дори и малки мускулни групи.
 • Ръкохватка за тесен захват: Това е най-широкоизползваната ръкохватка, свързана с тренировка за мускулите на гърба. Позволява гребане с тесен захват , което осигурява бързо и ефективно оформяне на тези мускулни групи. В YAKO.BG ще намерите достатъчно разновидности на нея – с пластмасови или струговани дръжки, подвижна втулка и др.
 • Ръкохватка – адаптер за скрипец: със специфична форма той е допълнителен аксесоар към всяка силова колона или скрипец. Позволява захват по два различни начина, което дава възможност за извършване на по-широка гама от упражнения и развиването на различни мускулни групи. С тази ръкохватка-адаптер например, чрез вертикално дърпане може да извършвате упражнения за изграждане на мускулите на гърба и рамото, както и тренировка за оформяне на бицепса и трицепса под формата на разтягане. Центъра на тежестта е осигурен с лагеруваща втулка, която осигурява плавно и безшумно използване.

Всяка една ръкохватка /освен ръкохватка-въже/ е изработена от висококачествена силно закалена стомана, устойчива дори и на най-голямо натоварване. По този начин вие трябва да сте сигурни, че няма да има ненужно огъване или усукване на материала и той ще има дълъг експлоатационен период. Снадките по ръкохватката също са много здраво машинно изработени, от роботи от най-ново поколение. Всички те са изключително добре балансирани, което ще ви даде желания ефект при тренировка. При избор на правилната ръкохватка, подходяща за вашите цели, вие със сигурност ще осъществите желания резултат. Чрез този вид упражнения ще стигнете не само до развитие на различните мускулни групи, но и до укрепване на костите и повишаване на гъвкавостта.

Защо да закупите ръкохватка от YAKO.BG !

Екипът на спортни магазини „Яко“ е с над 15 годишен опит в търговията със спортни уреди и аксесоари. Наред с физическите си магазини в Русе, Варна, Пловдив и София, за по-голямо удобство на многобройните ни клиенти ние създадохме и онлайн платформата YAKO.BG, от където лесно и бързо могат да се поръчат различни продукти от обширното ни портфолио. Ето още няколко аргумента, които ще ви помогнат да вземете вашето решение:

 • Ръкохватка от YAKO.BG – Голямо разнообразие: В нашата платформа вие имате богат избор и възможност да се сдобиете с ръкохватка, подходяща идеално за вашите цели. Както казахме разполагаме с всички видове / по форма и материал / ръкохватки. Независимо за какъв тип тренировка са ви нужни, онлайн платформата YAKO.BG. e точното място за вас.
 • Ръкохватка от YAKO.BG – Професионална консултация: При въпроси, относно закупуването на ръкохватка от YAKO.BG клиентите могат да разчитат на съвет от изключително подготвени специалисти с богат опит и познания. Може да го направите по няколко начина – по телефон, чрез имейл, чрез формата за контакт на сайта и като посетите някой от нашите магазини. С радост ще ви помогнем във вземането на решение.
 • Ръкохватка от YAKO.BG – Високо качество: При изборът си на ръкохватка от онлайн платформата YAKO.BG вие си гарантирате продукт от изключително високо качество. Ние сме ексклузивни вносители на марките INSPORTLINE, BODYCRAFT и BODY-SOLID. Едни от най-употребяваните, утвърдени и доказали се във времето брандове, със своите отличителни белези и годност.
 • Ръкохватка от YAKO.BG – Други фитнес уреди и аксесоари: Нашето портфолио е богато на най-различни фитнес уреди и атрибути. Може да избирате артикули, подходящи за изграждането на всеки един мускул от тялото си. Постарали сме се да предложим всеки един фитнес уред, нужен на трениращият човек да изглежда добре и да е се чувства здрав.
 • Ръкохватка от YAKO.BG – Ние от спортни магазини „Яко“ знаем, че това е фитнес аксесоарът, необходим ви за изграждане на перфектно спортно тяло.
Производител: inSPORTline Код: IN 7174
Класическа единична ръкохватка inSPORTline A451 е допълнителен аксесоар за всички силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. Ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжката е покрита с неплъзгащ се каучук, който дава по-сигурно и комфортно..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7168
Прав лост - ръкохватка за скрипец InSPORTline A413 - аксесоар универсален за всички силови пирамиди и за пейки с долен скрипец. Ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжките са снабдени с нехлъзгащо се покритие от каучук, който дава по-си..
48.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1248
Лост за скрипец - ръкохватка inSPORTline Combo adapter RCB4811 е перфектен аксесоар за Вашия фитнес гладиатор. С негова помощ ще изваете идеалния симетричен гръб, за който мечтаете.Техническо описание:Фитнес лостМатериал - висококачествена стоманаТегло - 5.2 кгДиаметър - 25 ммДължина 120 см..
85.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7167
Лост - ръкохватка за трицепс - прав  inSPORTline A411 е допълнително фитнес оборудване за гладиатор и се прикрепя към скрипец. Изработен е от висококачествена стомана. Приозводителят гарантира дълъг експлоатационен живот. Ръкохватките са с неплъзгаща повърхност, която осигурява стабилно и комфо..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2647
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline MB-507 е подходяща за използване с всички видове скрипци. Тя е изработена от здрава стомана и позволява разнообразни упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са релефни, гумирани и предпазв..
102.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7165
Прав лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline A2410 е предназначен за всички видове тренажори и машини с горна ролка. Изработен е от износоустойчива стомана, а ръкохватките са с не-плъзгащо набраздяване. Може да се включи по два начина, което позволява широк диапазон от упражнения и фокусиране върху..
71.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 1249
Лост за скрпиец 120 см inSPORTline ще ви позволи да превърнете домашния си фитнес в перфектна машина за укрепване на мускулите на гърба. Разширение на горната ролка 120 cm inSPORTline е изработено от висококачествен материал с кръгли капачки по ръбовете за по-удобна употреба. Разширете гамата от опц..
81.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2729
Лост - ръкохватка за широк захват inSPORTline, 68 см. Формата на лоста позволява да бъде хванат на различни места, като по този начин предоставя богат набор от упражнения и хватове. Тъй като халката в средата на лоста е подвижна, натоварването винаги е в подходящата посока. Лостът е снабден с релефн..
102.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2728
Извит лост - ръкохватка за скрипец inSPORTline - формата на ръкохватката позволява упражняването на комплексни упражнения за мускулите на ръцете. Гумираните части са релефни и предотвратяват приплъзването на ръцете. Двете извивки позволяват използването на лоста както за тесен, така и за широк хват...
74.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7173
Единичната ръкохватка InSPORTline А450 е допълнителен аксесоар за всички силови пирамиди и фитнес гладиатори със скрипци. Ръкохватката е изработена от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжката е направена с шарка против хлъзгане, което дава сигурен и удобен захват. Ед..
30.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7163
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A441 е подходяща за добавяне към всички видове скрипци и силови колони. Тя е изработена от закалена стомана и позволява богата гама от упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са набраздени..
50.00 лв.
Фитнес адаптер за горен и долен скрипец inSPORTline A423
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7170
Фитнес адаптер за горен и долен скрипец inSPORTline A423, във форма - рога на овен. Допълнителен аксесоар за всяка фитнес машина с горен и долен скрипец. Лоста е изработен от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжките са снабдени с гумен материал против хлъзгане. Специ..
79.00 лв.
Фитнес адаптер за горен и долен скрипец inSPORTline A421
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7169
Фитнес адаптер за горен и долен скрипец inSPORTline A421 - с форма на рога на овен е допълнителен аксесоар за всяка фитнес пирамида с горен и долен скрипец. Лостът е изработен от издръжлива стомана, която гарантира дълъг експлоатационен живот. Дръжките са набраздени против хлъзгане. Специфичнат..
58.00 лв.
Ръкохватка за тесен захват inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 1247
Ръкохватка за тесен захват inSPORTline е подходяща за разнообразяване на тренировките на вашата мулти-фитнес зала. Тази v-образна ръкохватка ще ви позволи да превърнете домашния си силов уред с долен скрипец в гребен тренажор. Всичко, което трябва да направите, е да замените обикновения захват с ада..
60.00 лв.
Ръкохватка за скрипци SPARTAN 1701
Доставка 14 дни
Производител: Spartan Код: SP 1701
Ръкохватка за скрипци SPARTAN 1701 е задължителен аксесоар за тренировки на гръдната мускулатура идеален за всякакви скрипци и силови пирамиди. С нея тренирате мускулите на гърба, ръцете, корема, гърдите. Тя е с високо качество, и дръжки, които не позволяват хлъзгане заради гуменото си покритие..
49.00 лв.
Ръкохватка за гребане inSPORTline A462
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 7162
Ръкохватка за гребане inSPORTline е разработена за да изпълните с удобство упражняването на "гребане" в различни положения.  Лекият и издръжлив адаптер е снабден с две ергономично оформени дръжки покрити с гумирано покритие, които осигуряват максимален комфорт.Техническо описание:Специален..
58.00 лв.
Ръкохватка за гребане inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 2727
Ръкохватка за гребане inSPORTline е разработена за да подпомогне упражняването на "гребане" в седнало положение.  Лекият и издръжлив аксесоар е снабден с две ергономично оформени дръжки, които осигуряват максимален комфорт. И двете дръжки са оборудване с повърхност предотвратяваща хлъзгането на..
57.00 лв.
Права ръкохватка за скрипец inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 2730
Права ръкохватка за скрипец inSPORTline е лост за трениране на мускулите на горната част на тялото.  Снабден е с подвижен център, който придава гладкост и постоянство на натоварването. Изработен е от висококачествен метал и е с дължина от 53,5 см. Ръкохватката е подходяща за всички видове скрип..
55.00 лв.
Омекотяваща подложка за рамене inSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 2726
Омекотяваща подложка за рамене InSPORTline е специално разширение за всички видове тренировъчно оборудване с макари. Този аксесоар ще ви помогне да укрепите абсорбцията си. Ab Crunch Harness се състои от хамут, поставен около врата, с две пяна и здрав метален контур, който е прикрепен към вашето упр..
14.00 лв.
Многофункционален лост Футбол бар енгъл(къс) Fitness TITAN
По заявка
Производител: Titan Код: BARTBC12
Многофункционален лост Футбол бар енгъл(къс) Fitness TITAN е професионален, многофункционален уред за трениране на различни видеве мускулни групи, разполагащ с тесен и широк захват под ъгъл, което позволява по голямото разнообразие от упражнения, същевременно щадящ раменните стави и китките. Функцио..
240.00 лв.
Показани 1 от 20 | 29 (2 Страници)