Количка

Фитнес уреди

Спортни магазини ЯКО |YAKO.BG Ви предлагат голямо разнообразие от артикули и професионална консултация,с помощта на която да изберете най-подходящите за вас фитнес уреди и продукти.

Какви са ползите от тренировките с фитнес уреди

Фитнес уред
Фитнес уред от YAKO.BG

Фитнес уредите са неразделна част от всяка добра тренировка.Физическата активност независимо дали е в зала, у дома или на открито носи своите безспорни предимства. Комбинацията от правилен начин на хранене и спорт значително повишава качеството на живот и подобрява здравословното състояние. Основен фактор за постигане на качествени и здравословни резултати при тренировка е използването на качествено оборудване. Фитнес уредите са проектирани да спомагат по най-добрия начин постигането на поставените ни цели. С помощта на фитнес уреди ние не само тонизираме и укрепваме тялото и мускулатурата си , но и повишаваме своята издръжливост, като подобряваме сърдечносъдовата си система и функцията на белите дробове. Голямото разнообразие от фитнес уреди позволява постигането на всяка цел. Някой фитнес уреди са насочени към работа с горната или долната част на тялото, а други работят с всички групи мускули.

Видове фитнес уреди

В нашата платформа може да откриете голямо разнообразие от артикули. Сред най-често срещаните фитнес уреди са:

 • Бягаща пътека – Бягащата пътека спада към така наречените кардио фитнес уреди. Подходяща както за дома така и за залата. Това е един от най-често срещаните фитнес уреди във всяка зала. За мнозина бягащите пътеки са добър избор за започване на нова рутинна тренировка, тъй като ходенето се понася добре от повечето хора, независимо от нивото им на подготовка. Трите основни фактора при закупуването на бягаща пътека, с които трябва да се съобразите при избора си са: цена, налично пространство и поставени цели.
 • Крос тренажор– кростренажорът е един от най-разпространените тренажори използвани както в домашна обстановка, така и във всеки фитнес. Тези фитнес уреди са изключително полезни, тъй като натоварват едновременно цялото тяло и с него можете лесно да изгаряте мазнините.Кростренажорът е стационарно оборудване, с две дълги дръжки и педали. Работата с тези фитнес уреди носи редица ползи, като ускоряване загубата на тегло, щадящи са към ставите, натоварва се цялото тяло, позволява регулиране на нивото на натоварване, укрепване на организма и др.
 • Спининг байк – фитнес уреди проектирани, така че да симулират карането на велосипед. Като едни от най-известните кардио фитнес уреди спининг байкът спомага за подобряване състоянието на сърдечносъдовата система, намаляване на теглото и редуциране на нивото на стреса. Тези фитнес уреди се срещат най-вече в залите и учебните центрове. Осигурява тренировка за цялото тяло и е много ефективен при укрепване на бедрата, прасците, корема и раменете. Подсилените педали могат лесно да поддържат хора с различна височина и тегло. Някои спининг байкове идват с дисплейна конзола, която ви позволява да проследявате вашите данни, като изминато разстояние, брой обороти на педала, изгорени калории и изминало време. Рамките тези фитнес уреди са големи и солидни, за да предпазят колелото от колебание, дори когато тренирате енергично. Някои машини имат и удобства като държачи за бутилки с вода и др.
 • Вибриращи машини – фитнес уреди, подходящи за стягане и тонизиране на мускулите на цялото тяло, както и за релаксиращ масаж. Основният принцип на действие тук е вибрацията, а основните функции на вибриращата машина са честота, амплитуда, продължителност и позиция. Освен като фитнес уреди, тези фитнес уреди намират приложение и в области, като медицина, рехабилитация ифизиотерапия. Когато закупувате вибриращи машини за цялото тяло, вземете предвид вида навибрацията, размерите на платформата и общия размер на устройството.
 • Гребен тренажор - част от екипировката за упражнения, която имитира движението на гребането на лодка във вода, което го прави тренировка за цялото тяло.Страхотни фитнес уреди за отслабване, тонизиране и изграждане на мускули и увеличаване на издръжливостта, тази машина е истински първенец сред фитнес уредите. Натоварват се няколко основни мускулни групи, което помогнат да развиете както горната, така и долната част на тялото. Най-важното е, че с помощта на гребната машина сърцето ви изпомпва и белите дробове работят, осигурявайки сериозна аеробна тренировка.
 • Велоергометър - фитнес уреди, симулиращи карането на велосипед, с възможност за регулиране на натоварванрето по всяко време и в комфорта на дома или фитнеса. Причислен към групата на кардио фитнес уредите, велоергометъра влияе добре на сърдечносъдовата система, белите дробове, мускулите и спомага отслабването.
 • Степер – степерът е машина, която симулира изкачването на стъпала. Известни с изключително удобният си, практичен и компактен дизайн, тези фитнес уреди са изключително подходящи за домашна употреба. Движението се извършва на място, а съпротивлението произвеждано от уреда тренира мускулите и сърцето.

Защо да изберете фитнес уреди от YAKO.BG?

Влизането във форма е процес, който зависи от множество фактори. Основно роля за постигане на целите играят и фитнес уредите и оборудването, което използвате. Спортни магазини ЯКО са най-добрият ви спътник, по пътя към най-добрата Ви физическа форма. Ето и част от причините да изберете нас за ваш доверен партньор в това приключение.

 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Професионална консултация – имаме повече от 15години опит в сферата на спортните и фитнес стоки, благодарение на което предлагаме професионална консултация и обслужване, с която да открием най-подходящите за вашите цели фитнес уреди.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Богата гама - фитнес уреди за залата и  за дома. При нас ще откриете голямо разнообразие от бягащи пътеки, крос тренажори, вибриращи машини, гребни тренажори, велоергометри, степери, спининг байкове и др.
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Високо качество - като дългогодишен вносител на утвърдени световни марки фитнес уреди, като Insportline, Spartan, Body Solid и др., предлагаме богата гама висококачествени продукти на достъпни цени
 • Фитнес уреди от YAKO.BG: Монтаж и сервиз – с цел удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти предлагаме набор от допълнителни услуги като транспорт, монтаж, сервиз и др.
Мини степер inSPORTline Cylina
-15 %
Производител: inSPORTline Код: IN 9099
Мини степера InSPORTline Cylina е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага за укрепване на вътрешната и външната част на бедрата. Със степера се симулира качване по стълби без да има толкова голямо натоварване върху ставите. Технологията с хидравлични амортисьори осигурява максимално комфор..
101.00 лв. 119.00 лв.
Код: 111098
Смазка за бягащи пътеки 1 л е специална добавка, подходяща за редовната поддръжка на бягащи пътеки. Притежава отлични смазочни качества и осигурява максимална ефективност за вашата бягаща пътека. Техническо описание:Пластмасова туба силиконово олиоОбем - 1лПредлага се без апликатор..
15.00 лв.
Степер inSPORTline Bailar
-18 %
Производител: inSPORTline Код: IN 9101
Степер inSPORTline Bailar е сред основните уреди за тренировки вкъщи. Спомага за укрепване на вътрешната и външната част на бедрата. Степерът симулира качване по стълби без да има толкова голямо натоварване върху ставите. Технологията с хидравлични амортисьори осигурява максимално комфортна тре..
299.00 лв. 365.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 16635
Гребен тренажор inSPORTline Yukona е електронно управляван тренажор с много функции и възможност за безопасна употреба . Можете да използвате електронния контролен панел, за да регулирате натоварването, в резултат на което можете да използвате пълноценно програмата HRC. Тази програма автоматично рег..
639.00 лв.
Производител: Body-Solid Код: IN 1115
Пирамида тежести SP50 Body-Solid е комплект тежести за фитнес уред Body-Solid. Включва пет плочи-тежести. Този допълнителен пакет е съвместим със силовите уреди Body-Solid от серията Home Gyms и Pro Dual.Техническо описание:Пакет от 5 тежести Body-SolidТегло: 22,5 кг (50 фунта)Съвместим с домашни фи..
204.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T40i
-10 %
Производител: inSPORTline Код: IN 13000
Бягаща пътека InSPORTline inCondi T40i е висококачествен кардио уред за домашна употреба. Пътеката е със сложен компютър с подсветка на LCD дисплея, мощност на двигателя 2.5 К.С. (конски сили) и 12 нива за регулиране на наклона. Възможност за свързване с таблет или IPAD чрез Bluetooth и приложе..
1 599.00 лв. 1 779.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20221
Мини велоергометър inSPORTline Pynero ви позволява да упражнявате ръцете и краката си. Освен педалирането, можете да ангажирате и ръцете, раменете и горната част на гърба. Компютърът с един бутон показва следните данни за тренировка: калории, обороти или време. Можете да въртите педала напред, както..
96.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 20147
Въздушно колело inSPORTline Airbike Basic е модерен фитнес уред, който вместо маховик, използва стоманена вентилация, която регулира натоварването спрямо интензивното въртене на педалите. Освен това можете сами да регулирате натоварването, като използвате регулатора. Тъй като педалите и подвижните р..
425.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 19894
Вибрираща платформа inSPORTline Devyn е идеална за укрепване и оформяне на тялото, мускулна релаксация или възстановяване след физическа активност. Масажът е изключително ефективен, релаксиращ, безопасен и изобщо не отнема време. Можете да изберете мускулните групи, които искате да укрепите или да с..
305.00 лв.
Велоергометър сгъваем inSPORTline Xbike
-10 %
Производител: inSPORTline Код: IN 5729
Сгъваем велоергометър inSPORTline Xbike е предназначен за малки домакинства с ограничено пространство. Голямото предимство е възможността за сгъване . След всяко упражнение / тренировка фитнес уреда се сгъва лесно и може да се прибере под шкафа, под леглото или на други места, и ефективно да се спес..
297.00 лв. 329.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13080
Бягаща пътека inSPORTline Neblin е специализиран кардио уред, предназначен за ходене и рехабилитация. Дългите странични ръкохватки и напречната (хоризонтална) ръкохватка служи за опора при ходене, като осигуряват и допълнителна безопасност за ползващия. Минималната скорост 0.3 км/ч, което я прави ..
1 159.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18227
Бягаща пътека inSPORTline FlatRun е невероятно компактна машина за домашна употреба, която можете да поставите под леглото. Когато сгънете рамката, бягащата пътечка е само 14 см висока! Конструкцията е проектирана така, че да позволява на потребителя да премества машината бързо без усилия. Уред е го..
1 719.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18279
Фитнес гладиатор Body-Solid G2B е професионален фитнес уред с 6 тренировъчни станции. Най-уникалната характеристика на G2B е патентованата дву-ъглова конвергираща система за преса на ръцете. Изработена от тежка стомана, рамката е изключително издръжлива. Патентованата Bi-Angular® Arm ви превежда пре..
4 039.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 1156
Фитнес уред Body-Solid Back Hyperextension GRCH322 е хиперекстензия е предназначена да тренира плочките на корема ви и гръбните мускули. Изработена с плътни  възглавнички Dura Firm с двоен шев на кожата. Големи, вертикално и хоризонтално регулируеми ролки за употреба от всички трениращи фитнесТ..
769.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 19886
Спин байк inSPORTline Alfan предлага стабилна конструкция, регулируема рамка, всички важни тренировъчни функции и ръчно регулиране на натоварването.Информацията за всички ваши данни за тренировка ще прочетете на лесен за четене дисплей, докато сензорите в ръкохватките ви позволяват да проследите сър..
349.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 5490
Пейка/Стойка за бицепс inSPORTline LKC301 е универсален уред за трениране на бицепс и трицепс. Уреда е направен от здрава стоманена конструкция. Гумени накрайници на крачетата против плъзгане. Когато стане въпрос за изолиране на бицепсите за максимална концентрация и развитие, нищо не може да победи..
360.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7323
Универсалната масажираща подложка inSPORTline D24 е мощен електрически масажор, с възможност за използване на стол или в кола. Двете здрави масажни глави предлагат три вида масажи - зоната в горната част на гърба, лумбалната зона и пълен масаж на целия гръб. Масажиращите глави са с нагревателни елем..
245.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 8720
Кростренажор inSPORTline inCondi ET60i е с 7 кг маховик и класическа магнитна спирачна система и електронен контрол на натоварването за по плавно регулиране. Кростренажор inSPORTline inCondi ET60i използва AC адаптер,  включен в комплекта . Регулируема ергономична седалка и кормило с промя..
1 399.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8726
Кростренажор inSPORTline inCondi ET500i, здрава рамка, електронен контрол на натоварването, безшумно действие.Техническо описание:Стабилна конструкцияМагнитна спирачна система9 кг маховикЕлектронен контрол на натоварванетоРемъчно задвижвана система, която осигурява тиха и плавна работа16 - градусово..
1 589.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3651
Кростренажор inSPORTline Atlanta Black е с модерен дизайн в стилно черно. Серията Atlanta предлага високо качество на изработка. Модерен ръчно контролиран, елиптична форма за по-голямото натоварване. Техническо оп..
999.00 лв.