Количка

Бягащи пътеки

Бягащи пътеки - предлагаме ви голямо разнообразие от уреди на марките inSPORTline, Spartan, Boby flex, Finlo, Hammer и др.. Подходящи са както за начинаещи така и за напреднали спортисти. Ако нямате време да ходите да бягате на открито бягащата пътека е идеалното решение за вас. Бягащата пътека е основен кардио уред във всяка една фитнес зала. Тя може да бъде, механична или електрическа. 

 Нуждаете се от съвет за поддръжка на бягаща пътека?


Преди да ви разкажем за бягаща пътека като фитнес уред, какви видиве са познати, как да изберете подходящата за вас и защо да я закупите именно от Yako.bg, ще ви кажем няколко интересни факта. Бягащата пътека е измислена още преди задвижващото колело и се е използвала за задвижване на машини, използвайки човешка или животинска сила. В последствие бягащата пътека е станала уред за наказване на хора осъдени на тежък труд в затвора.

Бягаща пътека
Бягаща пътека от YAKO.BG

    Защо да използвате бягаща пътека?


  Ако имате бягаща пътека в къщи или ползвате тази в близкия фитнес, ще спестите ходенето до парка или до стадиона, а също така ще можете да тренирате и в лошо време. Бягащата пътека спада към така наречените кардио уреди. При кардио тренировките се натоварва сърдечно-съдовата система и се увеличава сърдечната честота. Това означава, че до мускулните клетки достига повече кислород, което води до укрепването на жизнено важни органи като сърце и бели дробове. Това намалява рискът от сърдечни болести, високо кръвно, затластяване и диабет, както и нивата на стрес.  Видове бягаща пътека

  Сгъваема бягаща пътека
  Бягаща пътека - цена
  • Спрямо задвижването са познати три вида - електромагнитна, механична и магнитна
  • Електромагнитна бягаща пътека: при този вид бягащата повърхност е задвижвана от мотор с възможност за регулиране на скоростта и натоварването.

   Механична бягаща пътека: при този вид не е нужно електричество. Бягащата повърхност се задвижва от самия трениращ, а компютърът от батерия. Липсата на мотор я прави по-лека.

   Магнитна бягаща пътека: този вид е разновидност на механичната бягаща пътека, с тази разлика, че нивото на натоварването се регулира от магнитни системи, а наклонът на бягащата повърхност не се променя.

  • Спрямо дизайна са познати два вида – сгъваема и несгъваема
  • Сгъваема бягаща пътека: този вид е по-удобен за съхранение при липса на достатъчно пространство. Недостатък е, че модели от този вид имат по-къса бягаща повърхност и може да не е удачния избор за вас.

   Несгъваема бягаща пътека: този вид е със здрава конструкция, има по-дълга и широка повърхност за бягане и е подходящ за често използване.

  Какво трябва да знаете преди да закупите бягаща пътека?

  Преди да закупите такъв тип да сте наясно дали ще се ползва във фитнес зала или в домашни условия. Какви да са размерите на бягащата повърхност, както и до какъв капацитет на натоварване ще бъде подложена. Друго важно нещо е къде ще бъде монтирана и имате ли достатъчно място. Необходимо е да сте запознати с различните функции на бягащата пътека и кои от тях ща са ви необходими. И не на последноо място е бюджетът, който сте готов да отпуснете.

  Някой водещи функции на бягащата пътека.

  • Измерване на пулс - почти всяка бягаща пътека разполага със сензори в ръкохватките за да следите пулса си докато тренирате
  • Измерване на скорост - тази функция ви показва скоростта с която бягате или ходите по повърхността
  • Измерване на време - тази функция е полезна за да знаета продължителността на тренировката
  • Измерване на дистанция - тази функция ще ви покаже дистанцията, която сте изминали бягайки или ходейки по повърхността на бягащата пътека
  • Измерване на калории – тази функция ще ви покаже колко калории сте изгорили докато тренирате
  • Избор на програма – можете да си изберете от подходяща програма спрямо нуждите на вашата тренировка
  • Регулирана на наклон – тази функция ви дава възможност да регулирате наклона по който искате да бягате
  • Аварийно спиране – това е много важна функция. Тя ще ви предпази от нараняване.

  Защо да закупите бягаща пътека от Yako.bg?

  Ние сме основен вносител на фитнес уреди за България от 2005 година насам и сме добре познати на пазара. Разполагаме с магазини в най-големите градове, както и с онлайн платформа Yako.bg за ваше удобство. Ето и някоко причини заради които можете да ни се доверите и да закупите бягаща пътека именно от нас.

  • Висок професионализъм – ако имате колебания относно избора си на бягаща пътека, може да се свържете с нашите консултанти, за да ви помогнат в избора.
  • Богат избор – предлагаме богата гама уреди с марката InSPORTline, която се е доказала с високото си качество в цяла Европа. При нас ще откриете както професионална бягаща пътека, така и за домашни условия, за рехабилитационни нужди и много други иновативни модели.
  • Високо качество – всички предлагани уреди от Yako.bg са с отлично качество и гаранци. Закупувайки бягаща пътека от нас можете да сте сигурни, че ще получите най-доброто предлагано на пазара.
  • Монтаж и гаранция – при закупуване на бягаща пътека от Yako.bg може да се възползвате от професионален монтаж и гаранция на закупения уред.

  Бягаща пътека от Yako.bg - поддържай форма с нас.

Код: 111098
Смазка за бягащи пътеки 1 л е специална добавка, подходяща за редовната поддръжка на бягащи пътеки. Притежава отлични смазочни качества и осигурява максимална ефективност за вашата бягаща пътека. Техническо описание:Пластмасова туба силиконово олиоОбем - 1лПредлага се без апликатор..
15.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T40i
-10 %
Производител: inSPORTline Код: IN 13000
Бягаща пътека InSPORTline inCondi T40i е висококачествен кардио уред за домашна употреба. Пътеката е със сложен компютър с подсветка на LCD дисплея, мощност на двигателя 2.5 К.С. (конски сили) и 12 нива за регулиране на наклона. Възможност за свързване с таблет или IPAD чрез Bluetooth и приложе..
1 599.00 лв. 1 779.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13080
Бягаща пътека inSPORTline Neblin е специализиран кардио уред, предназначен за ходене и рехабилитация. Дългите странични ръкохватки и напречната (хоризонтална) ръкохватка служи за опора при ходене, като осигуряват и допълнителна безопасност за ползващия. Минималната скорост 0.3 км/ч, което я прави ..
1 159.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 18227
Бягаща пътека inSPORTline FlatRun е невероятно компактна машина за домашна употреба, която можете да поставите под леглото. Когато сгънете рамката, бягащата пътечка е само 14 см висока! Конструкцията е проектирана така, че да позволява на потребителя да премества машината бързо без усилия. Уред е го..
1 719.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl
-10 %
Производител: inSPORTline Код: IN 5547
Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl е механична пътека за бягане с магнитен контрол на натоварването. Бягаща пътека inSPORTline Sprynkl разполага с 8 нива на натоварване и ясен LCD дисплей. Сгъваемата конструкция и колелцата за транспорт, улесняват прибирането, преместването и съхранението на фитнес п..
387.00 лв. 430.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13146
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна употреба. Пътеката за бягане разполага с разнообразни функции и функции за безопасност, сложен контролен панел, LCD дисплей с подсветка. Двигателя на бягаща пътека inSPORTline inCondi T50i е с мощност от 2...
2 281.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6938
Бягаща пътека inSPORTline Gilavar е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна и клубна употреба. Тя е с много функции, усъвършенстван компютър и мотор с мощност от  3.5 КС. Здравата конструкция е с достатъчно голяма бягаща повърхност и е с товароносимост до 150 кг, което осигурява ма..
2 789.00 лв.
Лента за бягаща пътека InSPORTline
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: 000022
Лента за бягаща пътека InSPORTline, награпена повърхност за по-добър контакт с подметката на бягащия.Техническо описание:Размер 3150х510 ммМасло устойчива гумаНаграпена повърхност за по-добър контакт с подметката на бягащияПредназначена за - повърхност за бягане : 153 x 51 см..
360.00 лв.
Бягаща пътека за рехабилитация SPIRIT MEDICAL MEDT200
По заявка
Производител: Spirit Medical Код: MEDT200
Бягаща пътека за рехабилитация SPIRIT MEDICAL MEDT200 медицинска бягаща пътека за рехабилитация, възстановяване и ходене с изключителен дизайн и изработка.Уpeдът paзпoлaгa c eдин двигaтeл зa yпpaвлeниe нa cĸopocттa, и двигaтeл зa наклона. Tpитe мoтopa зaeднo пoмaгaт нa пoтpeбитeлитe дa пocтигнa..
19 990.00 лв.
Бягаща пътека SPARTAN Magnetic 035
Временно изчерпан
Производител: Spartan Код: SP 1271
Бягаща пътека SPARTAN Magnetic 035 е класическа механична пътека за бягане от нисък клас . Сгъваема конструкция , изчистена и компактна. Вградени транспортни колелца . 6 килограмов маховик и 8 нива на съпротивление . Дисплей , който отчита време , скорост , калории. Сензори за пулс вградени в ръкохв..
475.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Mystral
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 6935
Бягаща пътека InSPORTline Mystral е качествeна и стабилна пътека за бягане , предназначена за клуб или домашна употреба. Бягаща пътека InSPORTline Mystral разполага с богата функционалност, предлагаща мощен двигател от 3.5 HP , бягаща повърхност с антивибрираща система предпазваща ставите, скорост д..
3 469.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Lavister
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 13150
Бягаща пътека inSPORTline Lavister е достъпен кардио фитнес уред за домашна употреба. Подходяща е за бързо ходене, или леко бягане за кратко време, със скорост до 14 км / ч. Комфорта на ползващия е осигурен от голямата бягаща повърхност 130 x 40 см, качественото окачване и 12 -те предварително задад..
1 149.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T70i II
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16529
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T70i II е модерна, напълно оборудвана бягаща пътека, подходяща за ползване в домашни условия. Това е подобрена версия на старата и харесвана бягаща пътека inSPORTline Condi T70i. Посредством мощния, 3HP двигател, работната скорост може да достигне 20 км/ч. Тази пъте..
2 399.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T60i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 9126
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T60i е висококачествен кардио уред за домашна употреба. Пътеката за бягане разполага с богата функционалност и оборудване за безопасност. Включва сложен компютър с подсветка на LCD дисплея, мощност на двигателя до 3.5 К.С. и регулиране на наклона 0-20%. Има въз..
2 321.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T6000i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 13149
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T6000i е професионална пътека за бягане, подходяща за комерсиална употреба - във фитнес зали и салони, хотели и др. Кардио уредът разполага с разнообразни функции и система за безопасност, сложен контролен панел, LCD дисплей с подсветка. Двигателя на бягаща път..
5 059.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 8252
Бягаща пътека inSPORTline inCondi T400 е висококачествена бягаща пътека, предназначена за домашна употреба. Снабдена с компютър с осветен LCD дисплей. Мотор с 3.5 HP и регулиране на наклона. Възможност за свързване с таблет или IPAD чрез Bluetooth и iRunning +. С тяхна помощ може да се задават разли..
2 959.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Hill Pro
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 19891
Професионална бягаща пътека inSPORTline Hill Pro е професионална безмоторна бягаща пътека, подходяща за търговска употреба. Двата тежки (15 кг всеки) маховика и стабилната рамка гарантират гладко и безшумно действие. Преди началото на тренировката потребителят може да регулира наклона на бягащата ле..
1 629.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Gardian G8
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 13970
Бягаща пътека inSPORTline Gardian G8 е професионален фитнес уред, с елегантен дизайн. Бягащата пътека е с товароносимост до 180 кг и 166 кг тегло. Двете неплъзгащи крачета, ергономичните ръкохватки и обезопасителната спирачка, осигуряват максимална сигурност и безопасност. Предвидена е възможност за..
5 999.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Gardian G6
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 16086
Бягащата пътека inSPORTline Gardian G6 е мощна бягаща пътека в елегантен дизайн, предназначена за употреба в домашни условия. Стабилната конструкция и надежден двигател осигуряват дълъг експлоатационен живот и безпроблемно действие на уреда. Товароносимостта е до 140 кг и теглото на самата машина е ..
3 539.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12TF
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 19892
Бягаща пътека inSPORTline Gardian G12TF е професионален фитнес уред, с разнообразни функции, модерен дизайн и цветен дисплей. Цветният екран ви позволява да се свързвате с интернет, да гледате любимите си видеоклипове или да създавате и слушате своя собствена плейлиста.Здравата рамка е проектирана д..
11 839.00 лв.
Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)