Количка

Кростренажори

Кростренажор - предлагаме ви богата гама висококчествени кростренажори. Кростренажорите представляват ски симулатор. Уреда е изключително полезен, тъй като натоварва едновременно цялото тяло и с него можете лесно да изгаряте мазнините, да поддържате добра форма и тонус. Препоръчва се от всички известни треньори и се смята за един от най-добрите кардио уреди.

 

Какви са ползите от тренировката с кростренажор?

Кростренажорът е един от най-популярните фитнес уреди, използващи се в домашни условия. С него може да се провежда изключително ефективна кардио тренировка по всяко време. Ползите за човешкото здраве и кондиция, генерирани от упражненията с кростренажор, са много и в разнообразни аспекти. В следващите редове ще се постараем да изведем основните сред тези ползи:

Kростренажор 1
Kростренажор - цена
  1. Кростренажор: Укрепване на сърцето и белите дробове – както отбелязахме в самото начало, кростренажорът е идеален за вашата кардио тренировка. Упражненията на него карат сърцето и белите дробове да работят по-усилено с оглед осигуряването на повече кръв и кислород за мускулите. Това укрепва въпросните органи и ги предпазва от редица заболявания в дългосрочен план.
  2. Кростренажор: Изгаряне на мазнини и калории – кростренажорът ще ви свърши отлична работа и ако се опитвате да изгорите излишните мазнини и калории. За половинчасова тренировка с този уред е възможно да изгорите приблизително 400 калории. Във времето ефектът става дори още по-голям при постепенно увеличаване интензивността на провежданите тренировки.
  3. Кростренажор: Развиване на мускулите – много хора използват кростренажора за развиване на мускулите в долната част на своето тяло. Става въпрос най-вече за мускулите на краката, тазобедрените стави и прасците. Тренировките с кростренажор ще стимулират заякването на въпросните мускули, както и повишаването на тяхната издръжливост на различни натоварвания.
  4. Кростренажор: Подобряване на баланса и мобилността – балансът и мобилността са важни не само във фитнеса, но и в нормалното ежедневие. Те помагат на човек при определени ситуации да предотврати загуба на равновесие, падания и сериозни наранявания. Редовните упражнения с кростренажора, при които се осъществяват едновременни движения на ръцете и краката, стимулират по-добрата координация между крайниците и запазване стабилния баланс на човешкото тяло.
  5. Кростренажор: Приятна тренировка – за разлика от редица други прекалено тежки и изтощаващи тренировки, тази с кростренажора определено ще ви се стори приятна. За да се насладите максимално на физическите упражнения, бихте могли да добавите малко музика или пък да си пуснете любимия сериал или ТВ предаване.

Как да изберете подходящия за вашите нужди кростренажор?

Има няколко фактора, с които трябва да се съобразите при избора на кростренажор. Сред тях са неговият капацитет, теглото на маховика, механизмът за осъществяване контрол на натоварването и т.н. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите фактори:

Kростренажор 2
Kростренажор от Yako.bg
  • капацитет – капацитет на практика означава каква тежест е способен да поеме даден кростренажор. Някои уреди от тази категория са с капацитет едва около 100 кг, докато при други върви към 200 кг и нагоре. Препоръчваме ви да се насочите към кростренажор, чийто капацитет е значително по-голям от моментното ви тегло.
  • тегло на маховика – когато става въпрос за избор на кростренажор, не бива да забравяте и за теглото на маховика като фактор. То определя съпротивлението на колелото срещу ускорение на скоростта. Колкото по-голямо е теглото на маховика, толкова по-значимо съпротивление ще срещнете при опитите си да вдигнете интензивността на своята тренировка. Съветваме ви да се насочите към по-балансирано тегло, което не е нито твърде голямо, нито твърде малко. Кростренажорите с най-тежки маховици могат да направят упражненията прекалено трудни за вас, докато тези с твърде леки такива не дават възможност за провеждане на пълноценна тренировка с ефективни за физическата форма резултати.
  • механизъм за контрол на натоварването – при механичния контрол на натоварването се увеличава трудността на упражненията, свързани със завъртането (регулатор), докато при магнитния или електромагнитния механизъм съпротивлението може да бъде променено директно от конзолата на кростренажора. Последното предоставя повече комфорт на трениращия и му дава възможност да си прави кардио тренировки с автоматична промяна на нивата на съпротива.
  • марка – когато си търсите кростренажор, е хубаво да се насочите към достатъчно реномирана и утвърдена на пазара марка. Марка, за която сте сигурни, че ще ви предостави наистина най-добрите артикули в категорията, позволяващи ви да максимизирате своите тренировърни постиожения и резултати.

Защо да закупите кростренажор от онлайн платформата Yako.bg?  

Екипът на магазини ЯКО има вече 15-годишен опит в търговията със спортни и фитнес стоки. Към физическите си магазини, разположени в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, добавихме и онлайн платформата Yako.bg, позволяваща на верните ни клиенти да извършват желаните покупки значително по-бързо, лесно и удобно. Вижте няколко основателни причини да закупите кростренажор именно от Yako.bg:

Kростренажор 3
Видове кростренажор

Кростренажор от Yako.bg: Високо качество -  закупувайки кростренажор от Yako.bg, вие си гарантирате получаването на уред от най-високо качество. Ние сме основен вносител за България на продуктите от водещата европейска марка за спортни и фитнес стоки inSPORTline. Бранд, съчетаващ високото качество на своите артикули с цени, които са достъпни за средностатистическия потребител.

Кростренажор от Yako.bg: Разнообразна гама -  в онлайн платформата ни е налице разнообразна гама от кростренажори, удовлетворяваща всякакви изисквания и предпочитания. Филтрите ни за търсене ще ви помогнат да направите разбивка на отделните артикули по контрол на натоварването, ниво на необходима подготовка, капацитет и още редица други критерии.

Кростренажор от Yako.bg: Сервиз -  в състояние сме да осигурим услуги за сервизно обслужване при възникнал проблем или повреда в кростренажора. Солидните гаранции на предлаганите от нас уреди ви позволяват да сте спокойни и сигурни, че направената инвестиция наистина си заслужава.

Кростренажор от Yako.bg: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация относно избора на кростренажор, екипът на магазини ЯКО е насреща да ви помогне. С радост ще ви насочим към уреда, отговарящ в най-голяма степен на изискванията ви и тренировъчните цели, които сте си поставили.

Кростренажор от Yako.bg: Още фитнес уреди и аксесоари – освен кростренажор, в Yako.bg можете да откриете още редица типове фитнес уреди и аксесоари. Подбрали сме на едно място всичко, от което се нуждае съвременният човек за поддържане на отличната си физическа форма и кондиция.

Кростренажор от Yako.bg – за вашата ефективна, пълноценна и приятна тренировка!  

Какви са ползите от тренировката с кростренажор?
Как да изберете подходящия за вашите нужди кростренажор?
Защо да закупите кростренажор от онлайн платформата Yako.bg?

Производител: inSPORTline Код: in 8720
Кростренажор inSPORTline inCondi ET60i е с 7 кг маховик и класическа магнитна спирачна система и електронен контрол на натоварването за по плавно регулиране. Кростренажор inSPORTline inCondi ET60i използва AC адаптер,  включен в комплекта . Регулируема ергономична седалка и кормило с промя..
1 399.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 8726
Кростренажор inSPORTline inCondi ET500i, здрава рамка, електронен контрол на натоварването, безшумно действие.Техническо описание:Стабилна конструкцияМагнитна спирачна система9 кг маховикЕлектронен контрол на натоварванетоРемъчно задвижвана система, която осигурява тиха и плавна работа16 - градусово..
1 589.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 3651
Кростренажор inSPORTline Atlanta Black е с модерен дизайн в стилно черно. Серията Atlanta предлага високо качество на изработка. Модерен ръчно контролиран, елиптична форма за по-голямото натоварване. Техническо оп..
999.00 лв.
Кростренажор SPORTOP inCondi ET800i
Временно изчерпан
Производител: inSPORTline Код: E350
Кростренажор SPORTOP inCondi ET800i е ултра модерен кардио уред, който е с регулируема дължина на педала, уникален дизайн, спестяващ място и революционно използване на приложенията. Основната част на рамката е във вертикално положение, заемайки минимално пространство. Можете дори да регулирате дължи..
2 545.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Petyr ET
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20105
Кростренажори inSPORTline Petyr ET е домашен фитнес уред от новата колекция на бранда. Предназначен за хора до 100 кг. Дисплей визуализиращ основните тренировъчни показатели: време, скорост, разстояние, калории, разстояние, пулс. Кростренажори inSPORTline Petyr ET е с 8 нива на натоварване на магнит..
449.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Oregon
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16148
Кростренажор InSPORTline Оregon е ефективен кардио уред за тонизиране и равномерно укрепване на цялото тяло. Магнитната спирачна система осигурява гладко и безшумно действие. Контролът се извършва ръчно, натоварването може да се регулира в осем нива на трудност. Дисплеят показва цялата необходи..
1 349.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Madesto
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 13904
Кростренажор inSPORTline Madesto е елиптичен тренажор с ръчно управление, подходящ за домашна употреба. Със сигурност, ще оцените лесната операция с уреда, ясния дисплей и комфортните ръкохватки. Бордовете за стъпване с размери 32 x 24 см, магнитната спирачна система и вградения държач за таблет, пр..
699.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Kapekor
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20156
Кростренажор inSPORTline Kapekor е революционен, модерно изглеждащ кардио уред със стабилна конструкция. Двата маховика осигуряват комфортна тренировка. Магнитната спирачна система гарантира безшумно действие, което ви позволява да спортувате по всяко време на деня. На лесният за четене дисплей може..
1 939.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET800i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 19900
Кростренажор inSPORTline inCondi ET800i е ултра мощен кростренажор, който предлага регулируема дължина на стъпалото, уникален дизайн, спестяващ място и революционно използване на приложенията. Основната част на рамката е във вертикално положение, заемайки минимално пространство. Можете дори да регул..
2 545.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET660i
Временно изчерпан
Производител: inSPORTline Код: IN 20157
Кростренажор inSPORTline inCondi ET660i е домашен кростренажор с ръчно регулиране на наклона предлага още две нива на наклон, което ви позволява да вървите нагоре и следователно да ангажирате допълнителни мускулни групи. Магнитната спирачна система предлага още 16 нива на натоварване.Кростренажорът ..
2 579.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET650i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 16146N
Кростренажор inSPORTline inCondi ET650i е тренажор с елегантен дизайн, предназначен за домашна и клубна употреба. Кардио уредът е с електронен контрол на натоварването и изключително здрава конструкция. Кростренажор inSPORTline inCondi ET650i е с контрастен, лесен за четене 7 "TFT дисплей с ком..
2 079.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET600i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 8724
Кростренажор inSPORTline inCondi ET600i е кардио тренажор с модерен дизайн и стабилна конструкция. Разстоянието между педалите е 20см, а дължната на стъпката е 40см. Високата ефективност на упражненията се осигурява от 8-килограмов маховик, разположен в задната част на уреда. Спирачната си..
1 829.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET550i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 16145
Кростренажор inSPORTline inCondi ET550i, подходящ за домашна употреба, с елегантен дизайн, електронно управление на натоварването и здрава конструкция. Кростренажор inSPORTline inCondi ET550i разполага с лесен за четене 7-инчов TFT дисплей с компютър, който предлага до 21 предварително зададени прог..
1 889.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET520i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 9118
Кростренажор inSPORTline inCondi ET520i е с 7 кг маховик и електронен контрол на натоварването. Кормило и седалка - ергономични и  регулируем. Компютър с LCD дисплей отчитащ: време, скорост, разстояние, пулс, калории (и ватове), измерване на телесните мазнини.iConsole +  с H..
1 609.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET50i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 13903
Кростренажор InSPORTline inCondi ET50 е фитнес уред удачен за домашно ползване. Неговата здрава конструкция допуска максималното тегло на трениращия да е 150 кг.  Магнитната спирачна система осигурява по-дълъг живот и тиха работа. Кростренажор inCondi ET50 е с ясен дисплей, което улеснява четен..
1 259.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET30m II
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 16506
Кростренажор inSPORTline inCondi ET30m II е ръчно контролиран фитнес уред, който може да бъде свързан с таблет или смартфон. Кростренажорът е с 4-килограмов маховик, 8 ръчно регулируеми режима на натоварване и магнитен спирачен механизъм, които осигуряват гладко и безшумно действие на кардио ур..
612.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET2000i
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: in 19901
Кростренажор inSPORTline inCondi ET2000i е уникален професионален кростренажор със система за регулиране на дължината на стъпалото. Предлага 5 нива, вариращи от 41 до 66 cm. Така можете да настроите стъпката не само към височината на потребителя, но и да симулирате ходене, джогинг или бягане. Мощния..
5 656.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Hodore ET
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 20106
Кростренажор inSPORTline Hodore ET е домашен фитнес уред, с поставка за таблет, за да се забавлявате, докато тренирате. Предназначен за хора до 120 кг. Има дисплей, визуализиращ основните тренировъчни показатели: време, скорост, разстояние, калории, общо разстояние, пулс. Кростренажор inSPORTline Ho..
629.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Gemini E200
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 14170
Кростренажор inSPORTline Gemini E200 е стилен тренажор, предназначен за търговска употреба. Напълно електронното управление и здравата конструкция са само някои от предимствата му. Gemini E200 е с много ясен дисплей, който осигурява 12 предварително зададени програми, разделени в зависимост о..
4 109.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Galicum
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 14171
Кростренажор inSPORTline Galicum е професионален тренажор с футуристичен неподвластен на времето дизайн. Едно от основните му предимства е местоположението на маховика, който за разлика от други кростренажори се намира пред трениращия. Здравата конструкция в свеж цвят има атрактивни характерис..
3 889.00 лв.
Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)