Количка

Масажори, здраве и релакс

Масажни устройства и принадлежности за пълноценна релаксация и ежедневни упражнения. Предлагаме масажни столове, масажни  подложки, масажори и рехабилитационни топки. Аксесоари, които стимулират кръвообращението и облекчават стреса и умората.

Производител: inSPORTline Код: IN 6862
С възглавницата за акупресура inSPORTline AKU-P100 ще можете да получите акупресура на врата винаги когато поискате. Използвана за акупресура или просто за релакс, възглавница inSPORTline AKU-P100, е идеална за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, студия за масаж, спа центрове и за..
29.00 лв.
Производител: Maxima Код: 310665
Гимнастическа (масажна) топка 75см.  е снабдена с бодлички за допълнителен масажиращ ефект. Това я прави подходяща за пилатес, разтягане, гимнастика, тонизиране и рехабилитация.Техническо описание:Гимнастическа (масажна) топкаМатериал - високоустойчив PVCДиаметър - 75 см.Предназн..
18.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 17899
Двойна масажна топка inSPORTline Duobol се състои от две взаимосвързани, относително твърди топки, изработени от полипропилен. Спомагат за подобряване на позата на тялото, а също така неутрализилат напрежението в мускулите. Двойната масажна топка може да се използва и за увеличаване подвижността на ..
9.50 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13504
Еластични накитници с палец inSPORTline WristWrap са универсален аксесоар за стабилизиране и пристягане на китката. Те са изработени от комфортен, еластичен материал и подобно на бинтовете за бокс, имат клуп за палеца и се пристягат с велкро лента. Можете да ползвате накитниците както по време на тр..
16.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 14680
Електрическото одеяло inSPORTline Rappo е полезен аксесоар за всеки дом през хладните дни и зимните вечери. Високо качественият микро плюш и големият джоб за краката осигуряват максимален комфорт при употреба. Одеялото разполага с 3 нагревателни елемента, които затоплят потребителя за няколко минути..
105.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10797
Кинезио лента - ролка inSPORTline NS-60 е специална 5 метрова лента, изработена за прилагане върху всяка част от човешкото тяло. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване, скованост и болка. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален материал. Комбинацията о..
11.50 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10794
Кинезио лента за гърба inSPORTline NS-30 е специална лента, изработена и разкроена за прилагане върху гърба. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване на гръбначния стълб, скованост и болка за зоната на гърба. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален матер..
8.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10796
Кинезио лента за лакът inSPORTline NS-30 е специална лента, изработена и разкроена за прилагане върху лактите. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване на лактите, скованост и болка. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален материал. Комбинацията от памук..
10.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10793
Кинезио ленти inSPORTline NS-30 – 4бр.  са с дължина 25 см. и са предназначени за кинезиология на горните и долните крайници. Лентите са чудесно решение за всички страдащи от претоварване, скованост и болка. Лентите са изработени от силно еластичен и функционален материал.  Комбинацията от..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 16119-1
С  комплект за акупресура inSPORTline Alavea ще можете да получите акупресура винаги когато поискате. Използвани за акупресура или просто за релаксация, постелката и възглавничката са идеални за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, масажни студиа, спа центрове и за дома. "Бодл..
66.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 16119-2
С  комплект за акупресура inSPORTline Alavea ще можете да получите акупресура винаги когато поискате. Използвани за акупресура или просто за релаксация, постелката и възглавничката са идеални за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, масажни студиа, спа центрове и за дома. "Бодл..
66.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13503
Еластични ленти inSPORTline KneeWrap са многофункционален аксесоар. Те са изработени от еластична тъкан със съдържание на еластан. Лентите могат да бъдат ползвани като протектори при физически упражнения. Друга възможност е да ги увиете около китките си след напрегната дейност или ако ви болят. Прик..
46.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5617
Магнитен протектор за глезен inSPORTline от бамбук-въглеродно влакно. Бамбук-въглеродните влакна излъчват инфрачервени лъчи, които стимулират кръвообращението и по този начин облекчават натоварването на глезена по време на тренировка. Магнитите повишават кръвообращението. Протекторът е изработен от ..
44.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5625
Магнитен протектор за коляно inSPORTline от бамбук-въглеродно влакно, обогатено с органичен германий. Бамбук-въглеродните влакна отделят инфрачервени лъчи, които стимулират кръвообращението и по този начин понижават напрежението в областта на коляното по време на тренировка. Превръзката е изработена..
97.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5621
Магнитният протектор за лакът inSPORTline е изработен от висококачествени материали. Бамбук-въглеродните влакна излъчват инфрачервени лъчи, които стимулират кръвообращението и по този начин облекчават напрежението в областта на лакътя по време на тренировка. Бамбук-въглеродното влакно е с отлични те..
52.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13370
Масажен лост inSPORTline MB02A 36 см е направен от 5 масажни ролки, които помагат за облекчаване на напрежението и болките в мускулите и ставите и подпомагат кръвообръщението.  Двете ръкохвтаки са удобни и с не-плъзгащо се покритие. Масажен лост inSPORTline MB02A 36 см е изработен от висок..
14.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13371
Масажен лост inSPORTline MB02A 53 см е направен от 11 масажни ролки, които помагат за облекчаване на напрежението и болките в мускулите и ставите и подпомагат кръвообръщението.  Двете ръкохвтаки са удобни и с не-плъзгащо се покритие. Масажен лост inSPORTline MB02A 53 см е изработен от изключите..
21.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 9420
Масажен полу-ролер inSPORTline е много популярен продукт, с универсално приложение. Използва се като практичен аксесоар за масажните маси и столове. Подходящ е за поставяне под врата, или под коляното. Масажен полу-ролер inSPORTline е изработен от пяна, обвита от калъф от синтетична кожа, която е ле..
25.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13159-1
Масажен ролер inSPORTline Cilindro е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите, или на болезнени точки, чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13159-2
Масажен ролер inSPORTline Cilindro е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите, или на болезнени точки, чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към..
35.00 лв.
Показани 1 от 20 | 95 (5 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук