Количка

Масажори, здраве и релакс

Наличност: Наличен Код: IN 13503
Ластични ленти inSPORTline KneeWrap са многофункционален аксесоар. Изработени от текстил с високо съдържание на еластан. Лентите могат да бъдат ползвани като протектори при физически упражнения. Друга възможност е да ги увиете около китките си след напрегната дейност или ако ви болят. Прикрепят се с..
46.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13176
Масажен ролер inSPORTline Elipo е многофункционален йога, фитнес и масажен аксесоар, изработен от устойчиви и качествени материали. Неравната му повърхност и компактни размери, позволяват директна стимулация на отделни части на тялото. Честата употреба на този йога цилиндър спомага за укрепването на..
19.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR900820
Спортен протектор за глезен MARTES Tobilo ефективно стабилизира ставата и повишава вашата безопасност при повишено физическо натоварване. Еластичният протектор оптимално поддържа топлината, облекчавайки възможната болка. Той приляга точно според нуждите, като ви осигурява здрава опора. Мекият матери..
8.00 лв.
M XL
Наличност: Наличен Код: 49002
Кинезио лента - ролка MAXIMA 5х500 см, е подходяща за прилагане върху всяка част от човешкото тяло. Използва се за стабилизиране на мускулите, за облекчаване на болките в мускулите, за намаляване на отоците и болките в ставите и влияе положително  по време на възстановителния период. Лент..
7.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IQ0820AW
Масажна топка IQ Rollo е перфектна за масаж, разтягане, гимнастика, рехабилитация. Тази издръжлива топка ще ви помогне да разтегнете мускулите след тренировка. Топката е с компактни размери, подходяща е за ползване в домашни условия и е лесна за пренасяне. След терапия с масажната топка, ще подготви..
8.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 6863
С постелката inSPORTline AKU 500 ще можете да получите акупресура винаги когато поискате. Използвана за акупресура или просто за релакс, постелката inSPORTline AKU 500 е идеална за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, студия за масаж, спа центрове и за дома.Техническо описание:Разм..
43.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR1620AW
Спортен протектор за китка MARTES Geno защитава ставата при динамични тренировки. Можете да го носите у дома, във фитнес залата и по време на тренировки на открито. Той защитава надеждно от наранявания и изкълчвания на китката, като прилага равномерен натиск. След поставянето на протектора ще почувс..
5.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IQ0920AW
Масажна топка IQ Rolis е перфектна за разтягане и рехабилитация. Тази двойна топка ще помогне на мускулите да се отпуснат след тренировка. Подходяща е за ползване в домашни условия или в центрове за физиотерапия. След мануална терапия с топка, подготвяте мускулите си за още по-ефективни тренировки. ..
14.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 9420
Масажен полу-ролер inSPORTline е много популярен продукт, с универсално приложение. Използва се като практичен аксесоар за масажните маси и столове. Подходящ е за поставяне под врата, или под коляното. Масажен полу-ролер inSPORTline е изработен от пяна, обвита от калъф от синтетична кожа, която е ле..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13504
Еластични накитници с палец inSPORTline WristWrap са универсален аксесоар за стабилизиране и пристягане на китката. Те са изработени от комфортен, еластичен материал и подобно на бинтовете за бокс, имат клуп за палеца и се пристягат с велкро лента. Можете да ползвате накитниците както по време на тр..
16.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 9416
Масажен ролер inSPORTline е много популярен продукт, с универсално приложение. Използва се като практичен аксесоар за масажните маси и столове. Подходящ е за поставяне под врата, или под коляното. Масажен ролер inSPORTline е изработен от пяна, обвита от калъф от синтетична кожа, която е лесна за под..
39.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 17997
Масажни топки inSPORTline Thera 6,5 см. са предназначени за масаж на почти цялото тяло, особено за  по-малките мускулни зони. Топките за масаж имат твърда гумена повърхност и нежна текстура, което подобрява сцеплението им при масаж. Масажни топки inSPORTline Thera 6,5 см. оказват..
30.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13179
Масажен ролер inSPORTline Waldro Smooth е многофункционален аксесоар за самомасаж, йога. Този продукт е изработен от много лек и устойчив полипропилен. Той има семпъл дизайн, повърхността е гладка. Честата употреба на масажния цилиндър помага за подобряване на мускулната координация, понижава мускул..
25.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IQ901720AW
Масажен ролер IQ Long е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите или на болезнени точки чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към нормално функц..
58.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 11683-2
С постелка за акупресура inSPORTline AKU-1000 125 x 50 см ще можете да получите ефективен масаж винаги когато поискате. Използвана за акупресура или просто за релаксация, постелката inSPORTline AKU-1000 125 x 50 см е идеална за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, масажни студиа, с..
93.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 11683-3
С постелка за акупресура inSPORTline AKU-1000 125 x 50 см ще можете да получите ефективен масаж винаги когато поискате. Използвана за акупресура или просто за релаксация, постелката inSPORTline AKU-1000 125 x 50 см е идеална за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, масажни студиа, с..
93.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1347
Масажиращи подложки за крака inSPORTline Uossia са подходящи за масаж на ходилата на краката ви. Масажът стимулира имунната система, подобрява кръвообръщението и активизира нервните окончания и зони, които повлияват благоприятно функцията на вътрешните органи.Техническо описание:Подходящи за лек мас..
38.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13164
Масажен ролер за крака inSPORTline Peany се използва за стимулиране на акупресурните точки на краката. Стимулирането на тези точки, подпомага имунната система, подобрява кръвообращението и активира нервните окончания и зони, които имат положителен ефект, върху правилното функциониране на вътрешните ..
7.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IQ1419SS
Разтягането с  масажен ролер IQ Rollers след упражнения, е изключително важно за възстановяването ви, независимо от дисциплината, която практикувате. Както у дома, така и във фитнес клуба, ще ви е необходим масажен ролер - търкалянето върху него, отпуска напрегнатите мускули, стави и фасции, ко..
30.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 6862
С възглавницата за акупресура inSPORTline AKU-P100 ще можете да получите акупресура на врата винаги когато поискате. Използвана за акупресура или просто за релакс, възглавница inSPORTline AKU-P100, е идеална за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, студия за масаж, спа центрове и за..
29.00 лв.
Показани 1 от 20 | 108 (6 Страници)

Масажни устройства и принадлежности за пълноценна релаксация и ежедневни упражнения. Предлагаме масажни столове, масажни  подложки, масажори и рехабилитационни топки. Аксесоари, които стимулират кръвообращението и облекчават стреса и умората.