Количка

Масажори, здраве и релакс

Масажни устройства и принадлежности за пълноценна релаксация и ежедневни упражнения. Предлагаме масажни столове, масажни  подложки, масажори и рехабилитационни топки. Аксесоари, които стимулират кръвообращението и облекчават стреса и умората.

Производител: inSPORTline Код: IN 13503
Ластични ленти inSPORTline KneeWrap са многофункционален аксесоар. Изработени от текстил с високо съдържание на еластан. Лентите могат да бъдат ползвани като протектори при физически упражнения. Друга възможност е да ги увиете около китките си след напрегната дейност или ако ви болят. Прикрепят се с..
46.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2920SS
Масажен ролер MARTES Rulono е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите, или на болезнени точки, чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към нормал..
32.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10797
Кинезио лента - ролка inSPORTline NS-60 е специална 5 метрова лента, изработена за прилагане върху всяка част от човешкото тяло. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване, скованост и болка. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален материал. Комбинацията о..
11.50 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13176
Масажен ролер inSPORTline Elipo е многофункционален йога, фитнес и масажен аксесоар, изработен от устойчиви и качествени материали. Неравната му повърхност и компактни размери, позволяват директна стимулация на отделни части на тялото. Честата употреба на този йога цилиндър спомага за укрепването на..
19.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 6863
С постелката inSPORTline AKU 500 ще можете да получите акупресура винаги когато поискате. Използвана за акупресура или просто за релакс, постелката inSPORTline AKU 500 е идеална за употреба в рехабилитационни центрове, спортни клубове, студия за масаж, спа центрове и за дома.Техническо описание:Разм..
41.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 17997
Масажни топки inSPORTline Thera 6,5 см. са предназначени за масаж на почти цялото тяло, особено за  по-малките мускулни зони. Топките за масаж имат твърда гумена повърхност и нежна текстура, което подобрява сцеплението им при масаж. Масажни топки inSPORTline Thera 6,5 см. оказват..
30.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13161
Масажорът Roller inSPORTline Masare е универсален аксесоар за упражнения, изработен от здрав и устойчив на удари PVC / EVA материал. Характеристиката на многофункционалната повърхност прави този уред идеален за масаж на тялото, осигуряващ отлично стимулиране на мускулите. Редовното използване на Мас..
37.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ17
Масажен ролер IQ Long е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите, или на болезнени точки, чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към нормално фун..
58.00 лв.