Количка

Медицински протектори

Тук ще откриете кинезио ленти, накитници, колани и други медицински протектори от висококачествени, хипоалергенни и еластични материали, спомагагащи за вашето бързо възтановяване при ставни и мускулни проблеми.
Производител: inSPORTline Код: IN 13503
Ластични ленти inSPORTline KneeWrap са многофункционален аксесоар. Изработени от текстил с високо съдържание на еластан. Лентите могат да бъдат ползвани като протектори при физически упражнения. Друга възможност е да ги увиете около китките си след напрегната дейност или ако ви болят. Прикрепят се с..
46.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10797
Кинезио лента - ролка inSPORTline NS-60 е специална 5 метрова лента, изработена за прилагане върху всяка част от човешкото тяло. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване, скованост и болка. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален материал. Комбинацията о..
11.50 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10793
Кинезио ленти inSPORTline NS-30 – 4бр.  са с дължина 25 см. и са предназначени за кинезиология на горните и долните крайници. Лентите са чудесно решение за всички страдащи от претоварване, скованост и болка. Лентите са изработени от силно еластичен и функционален материал.  Комбинацията от..
5.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13504
Еластични накитници с палец inSPORTline WristWrap са универсален аксесоар за стабилизиране и пристягане на китката. Те са изработени от комфортен, еластичен материал и подобно на бинтовете за бокс, имат клуп за палеца и се пристягат с велкро лента. Можете да ползвате накитниците както по време на тр..
16.00 лв.
Производител: Maxima Код: 400515
Неопренов колан MAXIMA е колан за отслабване, изработен от неопрен. Коланът създава сауна ефект, благодарение на топлината на собственото ви тяло. Той остава напълно незабележим под дрехите и можете да го носите навсякъде и по всяко време. Благодарение на велкро лепенката се адаптира лесно към разли..
9.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5617
Магнитен протектор за глезен inSPORTline от бамбук-въглеродно влакно. Бамбук-въглеродните влакна излъчват инфрачервени лъчи, които стимулират кръвообращението и по този начин облекчават натоварването на глезена по време на тренировка. Магнитите повишават кръвообращението. Протекторът е изработен от ..
44.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 10796
Кинезио лента за лакът inSPORTline NS-30 е специална лента, изработена и разкроена за прилагане върху лактите. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване на лактите, скованост и болка. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален материал. Комбинацията от памук..
10.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5621
Магнитният протектор за лакът inSPORTline е изработен от висококачествени материали. Бамбук-въглеродните влакна излъчват инфрачервени лъчи, които стимулират кръвообращението и по този начин облекчават напрежението в областта на лакътя по време на тренировка. Бамбук-въглеродното влакно е с отлични те..
52.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5625
Магнитен протектор за коляно inSPORTline от бамбук-въглеродно влакно, обогатено с органичен германий. Бамбук-въглеродните влакна отделят инфрачервени лъчи, които стимулират кръвообращението и по този начин понижават напрежението в областта на коляното по време на тренировка. Превръзката е изработена..
97.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 5629
Магнитен колан за кръст inSPORTline от бамбук-въглеродно влакно с германий. Бамбук-въглеродните влакна излъчват инфрачервени лъчи, които стимулират кръвообращението и по този начин облекчават напрежението, упражнявано в областта на лумбалните прешлени по време на тренировка. Бамбуково-въглеродното в..
88.00 лв.
Кинезио лента за коляно inSPORTline NS-30
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 10795
Кинезио лента за коляно inSPORTline NS-30 е специална лента, изработена и разкроена за прилагане върху коляното. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване на коленете, скованост и болка. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален материал. Комбинацията от па..
13.00 лв.
Кинезио лента за гърба inSPORTline NS-30
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 10794
Кинезио лента за гърба inSPORTline NS-30 е специална лента, изработена и разкроена за прилагане върху гърба. Тя представлява чудесно решение за всички които страдат от претоварване на гръбначния стълб, скованост и болка за зоната на гърба. Лентата е изработена от силно еластичен и функционален матер..
7.50 лв.