Количка

Уреди за масаж

Масажни уреди и аксесоари за пълноценна релаксация. Предлагаме луксозни масажни столове за интензивни масажи, както и за ежедневна употреба, масажни подложки, масажори
Гимнастическа (масажна) топка 75см.
Доставка 14 дни
Производител: Maxima Код: 310665
Гимнастическа (масажна) топка 75см.  е снабдена с бодлички за допълнителен масажиращ ефект. Това я прави подходяща за пилатес, разтягане, гимнастика, тонизиране и рехабилитация.Техническо описание:Гимнастическа (масажна) топкаМатериал - високоустойчив PVCДиаметър - 75 см.Предназн..
18.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 17899
Двойна масажна топка inSPORTline Duobol се състои от две взаимосвързани, относително твърди топки, изработени от полипропилен. Спомага за неутрализиране на напрежението в мускулите. Двойната масажна топка може да се използва и за увеличаване подвижността на гръбначния стълб, релаксация на мускулите ..
9.50 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 14680
Електрическото одеяло inSPORTline Rappo е полезен аксесоар за всеки дом през хладните дни и зимните вечери. Висококачественият микро плюш и големият джоб за краката осигуряват максимален комфорт при употреба. Одеялото разполага с 3 нагревателни елемента, които затоплят потребителя за няколко минути...
105.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13370
Масажен лост inSPORTline MB02A 36 см е направен от 5 масажни ролки, които помагат за облекчаване на напрежението и болките в мускулите и ставите и подпомагат кръвообръщението.  Двете ръкохвтаки са удобни и с не-плъзгащо се покритие. Масажен лост inSPORTline MB02A 36 см е изработен от висок..
14.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13371
Масажен лост inSPORTline MB02A 53 см е направен от 11 масажни ролки, които помагат за облекчаване на напрежението и болките в мускулите и ставите и подпомагат кръвообръщението.  Двете ръкохвтаки са удобни и с не-плъзгащо се покритие. Масажен лост inSPORTline MB02A 53 см е изработен от изключите..
21.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 9420
Масажен полу-ролер inSPORTline е много популярен продукт, с универсално приложение. Използва се като практичен аксесоар за масажните маси и столове. Подходящ е за поставяне под врата, или под коляното. Масажен полу-ролер inSPORTline е изработен от пяна, обвита от калъф от синтетична кожа, която е ле..
25.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13159-1
Масажен ролер inSPORTline Cilindro е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите, или на болезнени точки, чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13159-2
Масажен ролер inSPORTline Cilindro е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите, или на болезнени точки, чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към..
35.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 13176
Масажен ролер inSPORTline Elipo е многофункционален йога, фитнес и масажен аксесоар, изработен от устойчиви и качествени материали. Неравната му повърхност и компактни размери, позволяват директна стимулация на отделни части на тялото. Честата употреба на този йога цилиндър спомага за укрепването на..
19.00 лв.
Масажен ролер inSPORTline Evar
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 6452
Масажен ролер inSPORTline Evar е предназначен за облекчаване на напрежението в мускулите, или на болезнени точки, чрез самомасаж.  Чрез прилагане на натиск върху конкретни точки на тялото, вие сте в състояние да подпомогнете възстановяването на мускулите и да съдействате за връщането ѝм към нор..
45.00 лв.