facebook

Масажен стол inSPORTline Kostaro

3149.00лв
Безплатна доставка
Производител:inSPORTline
Код: IN 18034
Наличност   Наличен при производителя
Варна Пловдив Русе София Склад
Масажен стол, луксозна тапицерия, предлага много функции, които ви позволяват да регулирате масажа по ваш вкус.

Черен Сив Бежов
На изплащане само за 100.41 лв. на месец

Луксозният масажен стол inSPORTline Kostaro предлага много функции, които ви позволяват да регулирате масажа по ваш вкус. Този стол ще масажира цялото ви тяло (от раменете до краката). Освен това, той предлага разнообразие от ръчни и предварително настроени програми с множество нива на скорост и интензитет. Въглеродните влакна в облегалката пренасят топлина от инфрачервения източник на отопление, което ви позволява да се насладите на топъл масаж. Освен масажните глави с ролки, столът разполага и с 28 въздушни възглавници за масаж, 12 от които са в подлакътниците, което ви позволява да се насладите на отличен масаж на въздушното налягане (от раменете до върховете на пръстите). Останалите въздушни възглавници масажират прасците и краката (разположени са в подложката за крака), като симулират успокояващ масаж на краката. Столът също има функция, която автоматично разпознава раменната област преди всеки масаж, регулирайки въздушните възглавници за масаж и главите до оптималната позиция, в зависимост от действителното положение на раменете. Тапицерията от изкуствена кожа прави масажа ви още по-специален. Плавното и безшумно действие на стола се осигурява от 150W мотор.

Една от основните функции на масажния стол в SPORTline Kostaro е функцията Zero Gravity, която ви позволява да позиционирате плавно целия стол само с един бутон. В това положение бедрата и прасците са над нивото на сърцето ви. Теглото на няколко части на тялото ще бъде равномерно разпределено върху стола, като облекчава натиска от тялото ви и масажа е по-ефективен. Функцията, Zero Space, ще направи избора на правилното място за вашия стол много по-лесен. Благодарение на тази функция, столът не трябва да стои на повече от 5 см от стената. Когато облегалката започне да се позиционира, ще се почувствате сякаш столът ви “пренася” напред. Специалната форма на стола ви позволява да се насладите на успокояващ масаж на цялото тяло (от главата до бедрата). Масажните глави имитират движенията на ръцете на масажиста, като предлагат до 6 различни масажни програми. Освен това масажният стол inSPORTline Kostaro също ви позволява да създавате и запазвате личните си настройки. Столът може да се управлява напълно чрез дистанционно управление. Въпреки това, за да регулирате наклона или да спрете масажа, можете да използвате бутоните за бързо набиране на десния подлакътник. Столът разполага и с 3D Bluetooth високоговорители, подвижна облегалка за глава и транспортни колела за лесно манипулиране. Можете да следвате настройката за масаж на дисплея на дистанционното управление. Когато включите стола, той автоматично разпознава позицията на раменете и масажните глави (позицията на която можете да промените по-късно). Масажният стол inSPORTline Kostaro ви позволява да се насладите на успокояващ масаж от уюта на вашия дом!


Техническо описание:

 • Професионален масажен стол
 • Масаж на цялото тяло
 • Регулируема облегалка / опора за крака
 • Функция за обратно нагряване (40 ° C - 50 ° C)
 • 28 въздушни възглавници за масаж
 • 9 масажни глави
 • Транспортни колела за лесно преместване
 • Дистанционно управление с LCD дисплей
 • Бутони за бързо набиране на дясната облегалка за лакти
 • Вградени 3D Bluetooth високоговорители
 • Мощност: 150W
 • Максимално консумирана мощност: 150W
 • Сглобени размери: дължина 164 х ширина 76 х височина 118см
 • Максимална дължина при употреба: 185см
 • Материал: изкуствена кожа
 • Товароносимост: 150 кг
 • Тегло: 86.5 кг
 • Уредът не е предназначено за лечение на мускулни и други заболявания. Това не е медицинско уред

Програми и функции:

 • 3D масаж (масажните колела се движат нагоре, надолу, напред и назад)
 • 5 вида масажи (шиацу, всички разновидности на акупресура)
 • 6 предварително зададени програми (бърз масаж, масаж на цялото тяло, "ориенталски масаж" - бърз масаж на врат / гръб, "шведски масаж"- интензивно разтриване, класически масаж в легнало положение и масаж на гръбначния стълб)
 • 5 ръчни програми (цялостен, частичен, фиксиран, масаж на горната част на тялото, масаж на долната част на тялото)
 • Функция за обратно нагряване (40 ° C - 50 ° C)
 • Въздушен масаж на прасци, крака и кръст
 • 3 режима на интензивност на масажа
 • 3 нива на скорост на масажа
 • Функция "нулева гравитация"
 • Функция "нулево пространство"
 • Регулируемо положение на масажните глави / скоростта / възможностите за масаж
 • Компютърна памет: 2 масажни режима
 • Автоматично разпознаване на седнало положение


Нулева гравитация

Тази функция ви позволява да регулирате стола в положение без гравитация с едно натискане на един бутон. Тази позиция симулира позицията на астронавт по време на стартирането на космическа совалка. В това положение, теглото ви се разпределя, за да облекчи гръбнака. Освен това, тя облекчава натиска върху сърцето, разширява капацитета на белите дробове и стимулира кръвообращението в краката, като по този начин предотвратява евентуално подуване.


Нулево пространство

Тази специална система ви позволява плавно да позиционирате целия стол само с един бутон. Столът може да се движи хоризонтално с 22 см, което означава, че за наклоняване на облегалката не е необходимо да стои на повече от 5 см от стената. По този начин тя се различава от класическите масажни столове, които трябва да се изтеглят. Когато облегалката започне да се позиционира, ще се почувствате сякаш столът ви “пренася” напред.

Ергономичен дизайн

Ергономичен, удължен дизайн "L" копира S-извитата форма на гръбнака и дори включва горната част на краката. Дължината 135см дава възможност за ефективен масаж на гръб, седалище и бедра. Благодарение на правилното естествено положение на гръбначния стълб, масажът облекчава както гръбначния Ви стълб, така и мускулите на гърба.
Въздушен масаж на рамена и ръце

Комплектът от 12 въздушни възглавници е адаптиран към формата на тялото ви, като осигурява комплексен масаж на ръцете (от раменете до върховете на пръстите). Позицията на въздушните възглавници около раменете може да се регулира според пропорциите на тялото, което прави масажа по-ефективен.Масаж на гръб

Функцията за затопляне използва инфрачервени вълни, които се предават чрез въглеродни влакна. Облегалката се загрява до 40 ° C - 50 ° C, което е оптималната температура за затопляне на мускулите и облекчаване на болката. Благодарение на дължината на вълната, инфрачервеното лъчение прониква в дълбоките тъкани, активирайки повикванията и стимулирайки метаболизма.

Регулируема облегалка за гръб

Анатомично оформената облегалка за глава е регулируема по височина в диапазона от 10 см. Тъй като задната тапицерия е прикрепена към стола с цип, можете да го премахнете, за да направите масажа на главата / шията още по-интензивен.
Интензивен масаж на крака

Специално оформените въздушни възглавници напълно обгръщат прасците, глезените и горната част на краката, осигурявайки качествен масаж посредством въздушното налягане. Валяците масажират ходилата си, като симулират редовен масаж (можете да избирате от различни нива на интензивност).

Масажори, здраве и релакс
Програми11
Размери (Ш x Д x В мм)164 x 76 x 118
Тегло (кг)86.5
Тип масажМасаж на цялото тяло
Функции5 вида масаж
Мощност (W)150
Тип продуктМасажен стол

Напиши Ревю

Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо           Отлично
Масажен стол INSPORTLINE Dugles, Кафяв

Масажен стол INSPORTLINE Dugles, Кафяв

2779.00лв

Подходящ за ежедневна употреба, с автоматично откриване местоположението на раменете..

Масажен стол INSPORTLINE Dugles, Черен

Масажен стол INSPORTLINE Dugles, Черен

2779.00лв

Подходящ за ежедневна употреба, с автоматично откриване местоположението на раменете..

Масажен стол inSPORTline Marvyn, Бежов

Масажен стол inSPORTline Marvyn, Бежов

2609.00лв

Предлага стандартен масаж, затоплящ гръб, програмиране, подходящ за домашна употреба..

Масажен стол inSPORTline Marvyn, Черен

Масажен стол inSPORTline Marvyn, Черен

2609.00лв

Предлага стандартен масаж, затоплящ гръб, програмиране, подходящ за домашна употреба..

Масажен стол inSPORTline Scaleta

Масажен стол inSPORTline Scaleta

1389.00лв

Модерно масажно устройство с множество полезни функции и елегантен дизайн...

Масажен стол inSPORTline Adamys

Масажен стол inSPORTline Adamys

4649.00лв

Масажен стол, висококачествена тапицерия, разнообразни режими и функции...

Масажно кресло inSPORTline Borsimma

Масажно кресло inSPORTline Borsimma

2459.00лв

Позволява ви да се насладите на успокояващ масаж, 3D масаж, затоплящ масаж или масаж посредством въздушни възглавници...