Количка

Монтаж и сервиз

Професионално сглобяване на фитнес уреди от наш специалист. Поръчайте професионален монтаж от нас

Монтаж от специалист Група - 1
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: M001
Поръчайте професионален монтаж от наш обучен специалист и ще получете допълнително и кратък инструктаж, как да поддържате вашия уред. Уредът ще бъде доставен от транспортна фирма и след това ще бъде сглобен и регулиран от наш специалист.Забележка: Единична поръчка на монтаж важи за един уред!Монтаж ..
49.00 лв.
Монтаж от специалист Група - 2
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: M002
Поръчайте професионален монтаж от наш обучен специалист и ще получете допълнително и кратък инструктаж, как да поддържате вашия уред. Уредът ще бъде доставен от транспортна фирма и след това ще бъде сглобен и регулиран от наш специалист.Забележка: Единична поръчка на монтаж важи за един уред!М..
69.00 лв.
Монтаж от специалист Група - 3
Доставка 14 дни
Производител: YAKO Код: M003
Поръчайте професионален монтаж от наш обучен специалист и ще получете допълнително и кратък инструктаж, как да поддържате вашия уред. Уредът ще бъде доставен от транспортна фирма и след това ще бъде сглобен и регулиран от наш специалист.Забележка: Единична поръчка на монтаж, важи за един уред!..
99.00 лв.
Код: 111098
Смазка за бягащи пътеки 1 л е специална добавка, подходяща за редовната поддръжка на бягащи пътеки. Притежава отлични смазочни качества и осигурява максимална ефективност за вашата бягаща пътека. Техническо описание:Пластмасова туба силиконово олиоОбем - 1лПредлага се без апликатор..
15.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)