Количка

Гири и Дъмбели

Наличност: Наличен Код: MAR0621SS
Гира MARTES Belissio 1кг е винилова гира, перфектна за трениране в домашни условия. Повърхността гарантира сигурен и удобен захват.  Продуктът е покрит с винил, благодарение на което имат повишена устойчивост на механични повреди. Предназначението е основно за аеробика и фитнес тренировка, но м..
10.50 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR0721SS
Гира MARTES Belissio 0.5кг е винилова гира, перфектна за трениране в домашни условия. Повърхността гарантира сигурен и удобен захват.  Продуктът е покрит с винил, благодарение на което имат повишена устойчивост на механични повреди. Предназначението е основно за аеробика и фитнес тренир..
5.50 лв.
Наличност: Наличен Код: in 175
Гири inSPORTline - комплект 2 x 0.5 кг са с глави във формата на шестограм - против претъркулване и покритие от PVC в цвят розов.Техническо описание:Гимнастическа гираЦялостно покритие от ПВЦФорма на главите - шестограм, предотвратяващ претъркалянеКомплект от 2 бр. x 0.5 кгЦвят - розов..
10.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR0521SS
Гира MARTES Belissio 1.5кг е винилова гира, перфектна за трениране в домашни условия. Повърхността гарантира сигурен и удобен захват.  Продуктът е покрит с винил, благодарение на което имат повишена устойчивост на механични повреди. Предназначението е основно за аеробика и фитнес тренировк..
15.50 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR0421SS
Гира MARTES Belissio 2кг е винилова гира, перфектна за трениране в домашни условия. Повърхността гарантира сигурен и удобен захват.  Продуктът е покрит с винил, благодарение на което имат повишена устойчивост на механични повреди. Предназначението е основно за аеробика и фитнес тренировка,..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3560
Ръкохватка за дъмбел inSPORTline SDA-16BT за една ръка е направена от качествена неръждаема стомана и е снабдена в двата края с обезопасяващи втулки, за предотвратяване падането на тежестите Техническо описание: Неръждаема стоманаТегло - 2.5 кгДължина - 40.5 смДължина на р..
41.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 178
Гири inSPORTline - комплект 2 x 2 кг са с глави във формата на шестограм - против претъркулване и покритие от PVC в цвят - синьо.Техническо описание:Гимнастически гири - чифт Покритие - винил Форма на главите - шестограм Комплект от 2 бр. х 2 кг Цвят - син..
37.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 565
Комплект дъмбели inSPORTline 2 х 10 кг е изработен от висококачествени материали. Лостовете са с резби в двата края, за да се закрепят по-добре предпазните втулки. Дисковите тежести са изработени от метал със специално покритие, устойчиво на влага. Целият комплект се съхранява в практичен пластмасов..
175.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1860
Регулируем комплект дъмбели inSPORTline DBS2181 2 х 3-10 кг е уникален и достъпен комплект от два регулируеми дъмбела с циментов пълнеж. Лостът е изработен от висококачествен метал. В двата края е предвидена резба за стабилно закрепяне на предпазните втулки. Пластмасовите дискови тежести са пълни с ..
85.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1241
Гири inSPORTline - комплект 2 x 3 кг са с глави във формата на шестограм - против претъркулване и покритие от PVC в цвят - зелен.Техническо описание:Гимнастическа гира Покритие - винил Метална основа Форма на главите - шестограм Комплект от 2 бр. x 3 кг Цвят - зелен..
55.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2137
Хромирана гира inSPORTline Crossteel 1 кг е изработена от висококачествен метал с хромирано покритие устойчиво на влага и пот и ергономични, неплъзгащи се ръкохватки.Техническо описание: Атрактивен дизайнПрецизна конструкцияЕргономично оформени, неплъзгащи се ръкохваткиТегло - 1 к..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 9364
Комплект лост с дъмбели 50кг inSPORTline в куфар се състои от две ръкохватки, един лост за тежести и 14 броя дискови тежести.  Дисковете с тегло от 1.25 кг до 5.00 кг са изработени от стомана с висока якост, която е оборудвана със специално покритие против корозия и надраскване. Комплектът съдъ..
425.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 22066
Комплект дъмбели inSPORTline CEMBAR 40 е уникален комплект за укрепване на тялото, който може да ползвате в домашна обстановка. Имате 3 опции за използване на комплекта. С двете единични ръкохватки можете да сглобите класически дъмбели за една ръка, всеки с максимално тегло 20 кг. Комплектът вк..
159.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3541
Хромирана гира inSPORTline Crossteel 9 кг е изработена от висококачествен метал с хромирано покритие устойчиво на влага и пот и ергономични, неплъзгащи се ръкохватки.Техническо описание:Атрактивен дизайнПрецизна конструкцияЕргономично оформени, неплъзгащи се ръкохваткиТегло - 9 кг.Обявената цена е з..
99.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3540
Хромирана гира inSPORTline Crossteel 8 кг е изработена от висококачествен метал с хромирано покритие устойчиво на влага и пот и ергономични, неплъзгащи се ръкохватки.Техническо описание:Атрактивен дизайнПрецизна конструкцияЕргономично оформени, неплъзгащи се ръкохваткиТегло - 8 кг.Обявената цена е з..
88.00 лв.
Наличност: Наличен Код: sp 1711
Неопренови дъмбели за джогинг комплект SPARTAN 2 х 4 кг с ергономичен дизайн и анатомично оформена дръжка.Техническо описание:Ергономичен дизайнАнатомично оформена дръжкаПодходящ за всички видове аеробни упражненияТегло - 2 х 4 кгЦената е за чифт Чрез упражнения с гири натоварвате тези част..
58.99 лв.
Наличност: Наличен Код: YSA04731
Неопренови гири YATE - комплект 2 x 1 кг са стоманени гири с шестограмни глави против претъркулване и покритие от неопрен. Цената е за чифт.Техническо описание:Гимнастическа гира Материал - стомана, неопрен Шестограмни глави против претъркулване Тегло - 2 бр. x 1 кг Цвят - оранжевЦената е за..
19.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 177
Гири inSPORTline - комплект 2 x 1.5 кг са с глави във формата на шестограм - против претъркулване и покритие от PVC в цвят - червен.Техническо описание:Гимнастическа гира Покритие - винил Форма на главите - шестограм Комплект от 2 бр. х 1,5 кг Цвят - червен  ..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 20831
Хромирана гира inSPORTline Yellsteel 1 кг е изработена от висококачествен метал с хромирано покритие устойчиво на влага и пот и ергономични, неплъзгащи се ръкохватки. Разполага с жълти гумени ленти, които допълват дизайна на дъмбела. Жълтите гумени ленти гарантират отличен захват. Нещо повече, ..
13.50 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 3539
Хромирана гира inSPORTline Crossteel 7 кг е изработена от висококачествен метал с хромирано покритие устойчиво на влага и пот и ергономични, неплъзгащи се ръкохватки.Техническо описание: Атрактивен дизайнПрецизна конструкцияЕргономично оформени, неплъзгащи се ръкохваткиТегло - 7 к..
77.00 лв.
Показани 1 от 20 | 172 (9 Страници)

В категория Гири и Дъмбели ще откриете богата гама артикули, подходящи за всякакво натоварване. Независимо дали сте начинаещи и търсите винилови или хромирани гири с ниско тегло или Ви трябва нещо, с което да увеличите натоварването в програмата си, спортни магазини ЯКО предлагат голямо разнообразие от гири и дъмбели, от които да изберете.